Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 189,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

Wczoraj mi sie sciagnal update do wczesniejszej bety ale servery jeszcze nie dzialaly. Dzisiaj po robocie bedzie grane :banderas:

Opublikowano

Jak to jest od piątku hejwen [emoji14]

Opublikowano

No to gramy od piatku po robocie na chuy drazysz.

Opublikowano

Coś czuję że będzie co odblokowywać:

Opublikowano

Tu są jakieś weapon pickupy? Bo włączyłem bete, zobaczyłem menu z loadoutami jak w Call of Duty i troche śmiesznie to wygląda w "arena shooterze". Myślałem np, że ta snajperka z którą wszyscy na PC będą biegać jest pickupem a nie zwyczajną bronią z którą się respimy.

Opublikowano

Ale pickupy to są bronie w tylu BFG które kilka osób na 1 "szczała biero".

Opublikowano

Ale wybornie sie gra :fsg: Chyba w końcu zostane w jakimś multi na dłużej.

Opublikowano

A ja zagrałem w tą bete po partii w unreala i jakieś takie wolne troche :( Ale wciąż lepsze ni większość shooterów ;p

Opublikowano

No też stwierdzam że mogło by być szybciej, ale wtedy konsolorze by nie dały rady pewnie.

Opublikowano

wlaczylem z mysla o radosnej mlocce, ale nikogo mi nie chce znalezc do gry : (

Opublikowano

juz ogarnalem, JEZU CO ZA SZTOS :obama::banderas: nie lubie online fpsow, zwlaszca na konsoli, ale to jest SWIETNE