Opublikowano 2 lipca 20168 l Przydałby się faraon albo Insigne jak dla mnie. Trochę ożywienia z przodu, a nie tylko lagi Bonucciego na Edera/Pelle.
Opublikowano 2 lipca 20168 l Blitzkreig wunderwaffe. Jedziemy z nimi. Draxler wchodzi. Coś czuję 2:0 za chwilę. Ale meczyk się interesujący zrobił po tym golu Ozila. Edytowane 2 lipca 20168 l przez Mani
Opublikowano 2 lipca 20168 l Co to za chora moda na środkowych obrońców do karnych, jak nie Ramos czy Dragovic którzy zje'bali to teraz Bonucci, blisko było i by to Neuer wyjął i by się odechciało takich wymysłów Edytowane 2 lipca 20168 l przez c0r
Opublikowano 2 lipca 20168 l Boże jeszcze Włosi grający taka padake to wygrają to będzie dramat. Niech już jadą do domu bo za dużo maja farta.
Opublikowano 2 lipca 20168 l Kto mi powie dlaczego Italia ma czarne opaski? Gdzieś tam w Afryce muslimy zamach zrobiły i wśród ofiar byli Włosi. Przed meczem minuta ciszy była. Edytowane 2 lipca 20168 l przez Yakubu
Opublikowano 2 lipca 20168 l Pelle drugi Milik kuźwa Kto mi powie dlaczego Italia ma czarne opaski? Gdzieś tam w Afryce myślimy zamach zrobiły i wśród ofiar byli Włosi. Przed meczem minuta ciszy była. w Bangladeszu. Edytowane 2 lipca 20168 l przez chris85
Opublikowano 2 lipca 20168 l A karny, bo się Jeromowi piłka nożna z koszykówką poyebala Edytowane 2 lipca 20168 l przez Yakubu
Opublikowano 2 lipca 20168 l Boże jeszcze Włosi grający taka padake to wygrają to będzie dramat. Niech już jadą do domu bo za dużo maja farta. eeeee