Gość Kyo Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Ogólnie widać, że jest problem z dostępnością, na allegro może z 5 osób wystawia po 250+zł, ME i inne sieciówki nie ma w ogóle albo bez ceny, a premiera już jutro. Ciśnienia nie mam bo miałem nie brać, ale różnie to bywa.. :) na cene 220zł pewnie nie ma co liczyć W ME i Euro Nioh jest już dostępny. Można zamawiać. To samo w MM: 249 zł https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-ps4-nioh?querystring=nioh i pokazuje mi że mogę odebrać w 55 minut xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 A wszyscy darli ryja, że nigdzie nie będzie można kupić albo będzie niewielki dostęp. Jak Sony ma dystrybuować gry w Polsce to będzie. Polska to nie badziewie wg korpo Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) No i zaje,biście, podleci się do Media Markt jakby co. 260zł w KiG no no, świetna cena xd Edytowane 6 Lutego 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Jutro po robocie sie przejde do saturna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 W Komputroniku też się pojawił - 249 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 W mm co mam pod chata niby dostepne od reki, to jutro pewnie juz pogram. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 I zaraz wyjdzie na to, że gry będzie od za(pipi)ania wszędzie, we wszystkich sieciówkach. Nawet w Lidlu i w Biedrze XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Ogólnie widać, że jest problem z dostępnością, na allegro może z 5 osób wystawia po 250+zł, ME i inne sieciówki nie ma w ogóle albo bez ceny, a premiera już jutro. Ciśnienia nie mam bo miałem nie brać, ale różnie to bywa.. :) na cene 220zł pewnie nie ma co liczyć W ME i Euro Nioh jest już dostępny. Można zamawiać. To samo w MM: 249 zł https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-ps4-nioh?querystring=nioh i pokazuje mi że mogę odebrać w 55 minut xD Dopiero dziś po południu wrzucili, gdzie zawsze przy premierach gier na spokojnie tydzień przed albo lepiej oferty w sieciówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 W media markt od reki za 249, nie ma co przeklacac w kig. Piatek wzialem wolny zeby pograc, od last guardian nie bylem tak nakrecony na gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Watpie by w ktorejkolwiek sieciowce wydali wam dzisiaj gre... odbior w 55 minut, czlowiek jedzie, a Pani mowi, ze niestety premiera jutro, nie raz tak mialem, jest embargo, dystrybutorem jest Sony - szanse znikome! no ale jak komus sie uda to niech zrobi zdjecie paragonu z gra, wtedy wszyscy bedziemy mogli pojechac i odebrac xD Edytowane 7 Lutego 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 ragus masz ? byłeś w olsztyńskim mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jo. Na półkach jeszcze nie wyłożyli ale już mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ale bym grał :( u mnie w media expercie już mozna kupic ponoc, wystarzzyłoby podjechac 5 minut samochodem :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Mi sie nie spieszy zeby miec day one bo nawet jeszcze nie mam na czym ograc, wiec zastanawiam sie czy nie sprobowac tutaj kupic za pomoca make offer, moze by sie udalo za 180-190zl z wysylka wyrwac, troche tylko zastanawia jaki jezyk na okladce moze byc. http://www.ebay.co.uk/itm/Nioh-PS4-/122342469430?hash=item1c7c2def36:g:lK4AAOSw4DJYlunH Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Jo. Na półkach jeszcze nie wyłożyli ale już mają. Sprzedali Ci normalnie ? Znajomi, cz moglbys wrzucic zdjecie rachunku ? ^^ Edytowane 7 Lutego 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Tricker69 0 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) We Wrocławiu też już jest w galerii dominikańskiej ale nie na pólkach ,patch 1.01 88.09 mb do pobrania. Edytowane 7 Lutego 2017 przez Tricker69 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jo. Na półkach jeszcze nie wyłożyli ale już mają. Sprzedali Ci normalnie ? Znajomi, cz moglbys wrzucic zdjecie rachunku ? ^^ W zakupach growych masz cene na okladce, 249zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Jo. Na półkach jeszcze nie wyłożyli ale już mają. Sprzedali Ci normalnie ? Znajomi, cz moglbys wrzucic zdjecie rachunku ? ^^ zamówiłem wczoraj o 23:00, przed 10 dostałem smsa że jest do odbioru, 249 Edytowane 7 Lutego 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) w Warszawie trzymaja sie embargo - zasada jest prosta, zdjecie rachunku wystarczy by tak Saturn w Warszawie czy inny sklep wystawil gre na polki, dlatego pytam o zdjecie rachunku a nie cene na okladce. Edytowane 7 Lutego 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Ok przepraszam nie bij (pipi)a Edytowane 7 Lutego 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 1. wszedłem do sklepu 2. podszedłem do punktu odbioru zamówień internetowych 3. podałem nazwisko 4. pani wydała mi grę po zapłaceniu jej pieniażków 5. koniec na półkach nie leży, więc pewnie zamawiając internetowo oszukałem system i zaraz przyjedzie policja Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 tak bedzie ci robil zdjecie rachunku xd nie mozesz kupic twoj problem, on juz ma Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 ale bez patcha ragus bedzie grał? łe tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 proszę izi, oto zdjęcie PARAGONU Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) 1. wszedłem do sklepu 2. podszedłem do punktu odbioru zamówień internetowych 3. podałem nazwisko 4. pani wydała mi grę po zapłaceniu jej pieniażków 5. koniec na półkach nie leży, więc pewnie zamawiając internetowo oszukałem system i zaraz przyjedzie policja No nieogarnieta ekipa ecomercie po prostu. tak bedzie ci robil zdjecie rachunku xd nie mozesz kupic twoj problem, on juz ma proszę izi, oto zdjęcie PARAGONU Dzieki Ragus! Kermit ze Ty jestes przyzwyczajony do zielonej spolecznosci dresow - ale widzisz, tu jest niebieska szlachta, jak jest hype na gierke, to kazdy sobie pomaga. Edytowane 7 Lutego 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi