Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Ale limitowaną? Widzę że taka cena jest przy zwykłej a limitowana niedostępna. Ja w tej samej cenie w media kupiłem z rabatem za paragony :sir:

Tak, limotowaną. Szybko zeszły preordery bo cena była praktycznie taka sama jak za zwykłą.

s1A14hc.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 316 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

Ja bym chcial Nier Automata ze steelbookiem ale widze ze juz sie nie da tego dostac chyba w przyzwoitej cenie :(

Opublikowano

tez sie zalapalem za 269, fajnie widziec ze juz lata po 300

Opublikowano

Ja bym chcial Nier Automata ze steelbookiem ale widze ze juz sie nie da tego dostac chyba w przyzwoitej cenie :(

Na aledrogo jest za 280zl ;x 

Opublikowano

Media Markt i Saturn trzymając EK Horizon Zero Dawn przez ponad 2 tygodnie, zaczyna wysyłać maile a anulowaniu zamówienia.  Więc sprawdzajcie swoje statusy i maile. To było zresztą do przewidzenia.

Opublikowano

Na razie moje jest dalej aktywne i mam nadzieję, że tak zostanie.

Opublikowano

A kiedy złożone? Ja zamówiłem 1 lutego i też nadal aktywne.

Opublikowano

Jakoś na początku lutego, od razu jak się pojawiły w Saturnie.

Opublikowano

Moje tez 1 luty, nadal zamówienie złożone. Ale na forum cda ktos pisal ze innej osobie z 1 lutego juz anulowali.

Opublikowano

Myślicie, że w Media Markt, w sklepach, będą na premierę dostępne edycje limitowane Horizona? Czy w sklepach oferują tylko edycje standardowe?

Opublikowano

Jeśli chodzi o edycję specjalną to raczej tak, natomiast może nie być kolekcjonerek.

Opublikowano

gdzie polecacie brać nier automata  ? Jakiś sklep z lepszą ceną czy znowu jak w przypadku nioha iść do media w dzień premiery ? 

Opublikowano

199 zł w ultimie póki co najtaniej. Za 249 zł była wersja ze steelbookiem ale już wyprzedana w wielu miejscach.

Opublikowano

199 zł w ultimie póki co najtaniej. Za 249 zł była wersja ze steelbookiem ale już wyprzedana w wielu miejscach.

ja tam mało wybredny jestem byle taniej

Z tą ultimą na premierę to bym uważał :lapka:

Mam w co grać grunt aby doszło w marcu 

Opublikowano

W Media Markt właśnie mi anulowali zamówienie na kolekcjonerkę Horizon, bez podania przyczyny :(

Opublikowano

Mnie też, miałem po jednym w Saturnie i MM, anulowali oba o godzinie 13. Złożone 1 lutego.

Opublikowano

U mnie to samo :/ Jak ktoś ma namiar na aktualne oferty EK to niech da znać.

Opublikowano

Zamówiłem. 7 dni na wpłatę więc tylko poczekać czy nie anulują i oby zrealizowali.

Opublikowano

Zamawiałem od razu jak się pojawiły w Media Markt.

Opublikowano

Możliwe że pojawią się jeszcze w momencie premiery, tak było z Uncharted 4 i Last Guardianem. Kilka dni przed premierą nie dało się dostać a potem nawet zalegały w sklepach :P