Opublikowano 15 czerwca15 cze Jakby ktoś jeszcze chciał kupić model 1:18 albo 1:24 499p 83, to na Aliexpress są właśnie kupony i można ładnie zbić cenę. Za model 83 LeMans dałem właśnie 246 zł, już z wysyłką. Oficjalny sklep Bburago, więc bez obaw. Zresztą już zamawiałem 499p czerwone 1:18 i cała paczka przyszła w grubym styropianie, więc nawet jednego wgniecenia nie było.Brałem stąd jak coś:https://a.aliexpress.com/_EwaXIaK
Opublikowano 17 czerwca17 cze Jak na program śniadaniowy to nawet dobry wywiad, dobrze że Gapek nie dał tej babie całkowicie go zepsuć wtrąceniami z dupy Edytowane 17 czerwca17 cze przez gtfan
Opublikowano sobota o 12:333 dni Autor o 16 startuje 24h Nurburgring. o 15:40 okrążenie formujące. transmisja w Motowizji, na YT też powinno być.
Opublikowano sobota o 13:353 dni Odpaliłem właśnie chyba pierwszy raz taki wyścig- ale na tej linii startu ludzi, w sumie nie dziwne jak 135 samochodów.
Opublikowano sobota o 13:553 dni I Dacia Logan z problemami na starcie 24h Nurburgring nordschleife. Najpierw nie mogli odpalić i chyba 8 marszali ją pchało i odpaliła, ale szybko zjechali do boksu. Niebawem start.Wyścig na Motowizji.
Opublikowano niedziela o 11:012 dni ten tor nie jest dla słabych, widziałem już niektóre on boardy i adrenalina na pełnej
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Bestia dotarła :D Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez Patricko