Opublikowano 29 września 201410 l Ponoc ma podchodzic pod szersza audiencje, ale jednoczesnie ma nie zawodzic starych wyjadaczy soulsow. Jak bedzie cos pomiedzyc Ds 1 a Ds2 to dla mnie git, w sumie czym ciezej, tym lepiej. W demie nikt bossa nie zdolal pokonac, wiec to o czyms chyba swiadczy.
Opublikowano 29 września 201410 l Ponoc ma podchodzic pod szersza audiencje, ale jednoczesnie ma nie zawodzic starych wyjadaczy soulsow. Jak bedzie cos pomiedzyc Ds 1 a Ds2 to dla mnie git, w sumie czym ciezej, tym lepiej. W demie nikt bossa nie zdolal pokonac, wiec to o czyms chyba swiadczy. nieprawda, całe 30 osób spośród 2000 grających. Ja tam w sumie nie mam nic przeciwko większej przystępności, o ile nowicjusze i weterani Des/Dk dostaną osobny poziom trudności. Martwi mnie tylko retardowość tych wieśniaków z dema, a właściwie ich pole widzenia i brak reakcji na kamienie trafiajace ich ziomkow, no ale zawsze można to sobie wytłumaczyć ich abominacją itp. Co innego np. widoczne w późniejszym etapie wilkołaki. Tu jednak oczekuję bardziej ogarniętych drapieżników.
Opublikowano 29 września 201410 l wczoraj szukałem tych liczb wiec podam: w Tokyo 40 osób na 1000 przeszło, a na PAX-ie 20 na 3500 (chodzi o pokonanie bossa) Edytowane 29 września 201410 l przez Fanek
Opublikowano 29 września 201410 l Jeśli tylko 40 kitajców na 1000 przeszło bossa, to chyba nie ma się co martwić o poziom trudnosci.. Idę dalej zdychać w DS I ; )
Opublikowano 29 września 201410 l To wcale nie jest wyznacznik. Dawali im pada do ręki z wycinkiem ze środka gry, w którym jest się w normalnym przejściu dopiero po obyciu się z grą. Gdyby zrobili coś podobnego z pierwszym dark soul to też prawie nikt by nie skończył demo, gdyby to się kończyło np. walką z kelogiem czy artoriasem.
Opublikowano 29 września 201410 l Mate ma rację, ale nie daj Boże żeby wprowadzili poziom EASY. Chociaż mam jakieś dziwne przeczucia czy tak się nie stanie, żeby podbić sprzedaż.
Opublikowano 29 września 201410 l Autor Już potwierdzili, że nie będzie wyboru poziomu trudności. Mówili też, ze poziom trudności bedzie zbliżony do Demons Souls. A ludzie dalej wątpią.
Opublikowano 29 września 201410 l Już potwierdzili, że nie będzie wyboru poziomu trudności. Mówili też, ze poziom trudności bedzie zbliżony do Demons Souls. A ludzie dalej wątpią. Wątpią bo grali w grę o której obiecałem, że już nie będę pisał. Zniweluj mój błąd figaro i kup tę grę używaną
Opublikowano 29 września 201410 l Figaro czy ty od wczoraj interesujesz się grami? Czy ty od wczoraj czytasz posty figaro? Wiadomo co miał na myśli.
Opublikowano 30 września 201410 l jutro testy alpha, po 3h dziennie lol sprawdzcie maile może coś przyszło, u mnie pusto
Opublikowano 30 września 201410 l Network testy Dark Souls 2 były podobnie ograniczone czasowo U mnie też bez zaproszenia do alfy.
Opublikowano 30 września 201410 l Ktora to bedzie godzina "na nasze" ? Dostalem kod od znajomego wlasnie i bardzo chetnie sprawdze.
Opublikowano 30 września 201410 l Ktora to bedzie godzina "na nasze" ? Dostalem kod od znajomego wlasnie i bardzo chetnie sprawdze. no masz wyżej podane 19-22 CET to nasz czas możesz już pobierać? Edytowane 30 września 201410 l przez Fanek
Opublikowano 30 września 201410 l Super dostałem się a akurat codziennie 18-20/21 mnie nie ma. Ale chociaż na chwilę wejdę...
Opublikowano 1 października 201410 l Streamuje alphe http://www.twitch.tv/feed_rss Muzyka przy bossie <333333333333333333333
Opublikowano 1 października 201410 l Bez sensu, szanuje sony od dziecka, nigdy nie zdradziłem a mimo to nie dostalem kodu.