Opublikowano 12 kwietnia 201510 l najlepiej i tak z wilkołaków w Orphanage ( Upper Cathedral Ward ). Mają zdecydowanie większy drop rate niż Gargulce z zamku (very rare drop)
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Hmm, myslalem ze one dropa Twin shardy. Obczaje Wlasnie slyszalem, ze w wilkach tez leci jak krew z nosa ;/ Edytowane 12 kwietnia 201510 l przez estel
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Chunki lecą jak krew z nosa z każdego lepiej ng+ czy ++ zrobić na szybkości
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Dobra Panowie bo latam juz od dluzszego czasu, pokonalem nawet czarownice i nie moge dostac sie do zapomnianego lasu, bo nie mam hasla. Dawno pokonalem 2 bosa, niby w poradniku pisza, ze powinienem spojrzec na oltarz, ale u mnie zadna cut-scenka sie nie pojawia... Ktos pomoze ?
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Po zabiciu Amelii podszedłeś do ołtarza i wciśnąłeś X ? Musiałeś mieć cutscenkę...
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Okej - czyli wsyztsko jasne - oblecialem Stare Yharnam, Kosciol, a ja pominalem xD
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l najlepiej i tak z wilkołaków w Orphanage ( Upper Cathedral Ward ). Mają zdecydowanie większy drop rate niż Gargulce z zamku (very rare drop) dobry spot, no i blokuja sie w drzwiach, wiec mozna latwo farmic
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l ok mam ubite 15 bossów, ubiłem teraz w ogrodzie typa z kosą, troche nad nim siedziałem, zanim skumałem jego uniki i kiedy swój cios wyprowadzać po ubiciu nie dostałem kosmity, patrze szybko youtube i brakuje mi 1 elementu lol dozbierałem go, przeładowałem save i znowu go ubiłem xDDD Nie planowałem Platyny przy BB bo myślałem, że NG+ trzeba, a nie chciałoby mi sie drugi raz przechodzić ale widze, że mam już 65% trofy, pytanie do tych którzy mają platyne - potrzebne są 3 zakończenia tak? po ubiciu kosmity w ogrodzie bede miał wszystkie trofy za to tak? - za wszystkie stroje też jest trophy? bo nie mam stroju kruka, jak w ogóle go zdobyć? - jest jakieś trophy gdzie trzeba coś znalezc lubz robić w odpowiedniej kolejności co mogłem już zepsuć? dzieki za odpowiedzi
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l http://www.playstationtrophies.org/forum/bloodborne/262705-bloodborne-trophy-guide-roadmap.html
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l no dzieki za linka, ale może ktoś zajrzy w spoiler i odpowie mi na 3 pytania? Bartiz chciałem Cie dziś zapytać, ale my prawie zawsze mamy Nat ;///
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Nie planowałem Platyny przy BB bo myślałem, że NG+ trzeba, a nie chciałoby mi sie drugi raz przechodzić ale widze, że mam już 65% trofy, pytanie do tych którzy mają platyne Bo trzeba. I trzeba ng++. No chyba, ze oszustwo to wtedy nikogo.
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Przed ostatnim bossem wystarczy skopiować save'a na pendrive albo do chmury i po zrobieniu jednego zakończenia odtworzyć go i zrobić kolejne. W NG+ nie ma nic nowego poza tym, że wszystkie miśki mają podpakowane HP i mocniej tłuką.
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l No i wazne, by zdobyc wszytskie bronie - jedyna pomijalna to Ostrze Miłosierdzia, ktore mozesz szybo zdobyc w NG+. Edytowane 12 kwietnia 201510 l przez easye
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l otworzyłem, do usuniecia Edytowane 12 kwietnia 201510 l przez Fanek
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l NG+ idzie bardzo szybko, pierwsze wrażenie sprawiło że jest trudno bo mobki mocno biją ale bossowie padają i to szybko ja tej gry nie traktuję przedmiotowo i platynę zrobię ale narazie sprawia mi fun samo bieganie i zabije, PVP i robienie buildów. GOTY jak narazie i chyba Wiesiek nawet nie da rady
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l No ja platynę z przyjemnością wbiłem, teraz pora na inne buildy i zrobienie wszystkich chalice. Wszystkie Isz w zasadzie już pociśnięte (rooty są losowe, więc pewnie jakiś powtórzę). Tylko nie ma na co już BE wydawać, bo nie chce mi się overlevelować postaci, te 120-130 na wszystkie chalice to aż nadto.No i mam nadzieję na dlc pod koniec roku
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l najlepsze właśnie jest na koniec jak już sie ubije bossów i biega za tymi dziwnymi przedmiotami: królowa, zbroja rycerza, broń koło od wozu a jeszcze mam kilka zamknietych drzwi, ta zabawa na koniec zdecydowanie podnosi ocene gry a jeszcze dungeony zostały
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Są takie drzwi w okolicy cathedral ward - napewno każdy kojarzy wielkiego typa z wielka kula na łańcuchu w ręku - za nim kręte schody w dół a tam skrzynia i zamknięte drzwi. Z góry widać most - nie ma chyba narazie możliwości ich otwarcia ? Moze furtka na DLC?
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Są takie drzwi w okolicy cathedral ward - napewno każdy kojarzy wielkiego typa z wielka kula na łańcuchu w ręku - za nim kręte schody w dół a tam skrzynia i zamknięte drzwi. Z góry widać most - nie ma chyba narazie możliwości ich otwarcia ? Moze furtka na DLC? No też mnie zastanawiają te drzwi. No nie zapominajmy o zamkniętej klapie w podłodze Byrgenwerth. Nie wierzę, że kolesie od FS ot tak dla ozdoby zrobili zamkniętą klapę . Zwłaszcza, że gdzie indziej, identyczna klapa ( z tego co pamiętam to jak się idzie z Tomb of Oedon do Oedon Chapel) jest otwarta . .
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l No stancie sobie przy tych drzwiach za gosciem z kula i pomachajta kamera to zobaczycie co jest za drzwiami. Te drzwi nie sa "locked" tylko "closed" wiec nie mozna ich narazie otworzyc. Przypuszczam ze DLC.
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l Ej, ale akurat Ostrza Miłosierdzia brzmią wporzo. Te drzwi w Cathedral Ward miały być skrótem do miejsca, gdzie biliśmy Cleric Beast, tylko sobie go darowano. Żadna sekretna lokacja czy DLC.
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l Dla mnie ta gra jest bardzo fajnie spolonizowana. Edytowane 13 kwietnia 201510 l przez easye
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l Bartiz - dokładnie też mnie zastanawiały te drzwi tak sprawdzałem co jakiś czas, bo chodze tam farmić potiony wiec pewnie DLC