Opublikowano 27 października 20159 l Świeżynka, jest data premiery, w sam raz aby odpocząć do Fallouta 4.
Opublikowano 27 października 20159 l Ale Ludwig dostanie wpier.dul jego własnym mieczem http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Galasha's+Fist Widzieliście? XD Edytowane 27 października 20159 l przez Rozi
Opublikowano 28 października 20159 l Taki unique weapon, że u mnie każdy nosił kastet w podstawówce...
Opublikowano 28 października 20159 l the old hunters nie mial kosztowac 15euro? jesli tak to fajny przelicznik maja bo jest juz preorder w ps store za 84zl https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/bloodborne-the-old-hunters/cid=EP9000-CUSA00207_00-OLDHUNTPREORDPSN
Opublikowano 28 października 20159 l Czy jeżeli na starcie w Cathedral Ward ubiłem tego potwora/NPC'a co mówi aby przyprowadzać do niego innych to od(pipi)bałem sobie spory problem? Jakoś tak nie miałem zaufania do tego czegoś i od razu zabiłem
Opublikowano 28 października 20159 l Po 1300h pierwszy raz mnie ktos tak zalatwil, a myslalem, ze na tej mapie sie nie da :v Napisalem gg, bo to bylo za(pipi)iste. Nauczka, ze jednak nigdy nie mozna sie czuc pewnie. Edytowane 28 października 20159 l przez Jerome
Opublikowano 28 października 20159 l W drugiej połowie walki czuć było opóznienie małe, ale nikt nie ucierpiał. Czy mógłbym go zwerbować do CC? Nie, za miły jest. Pisałem z nim chwaląc go.
Opublikowano 29 października 20159 l Sorry ale,ale z Ciebie typ. Chyba?,co godzinkę odchodzisz od konsolki,podchodzisz do lustra,przylizujesz grzywę i odchodzisz komentując "ale jestem za(pipi)isty". Edytowane 29 października 20159 l przez Drexciyan
Opublikowano 29 października 20159 l Po 1300h pierwszy raz mnie ktos tak zalatwil, a myslalem, ze na tej mapie sie nie da :v Napisalem gg, bo to bylo za(pipi)iste. Nauczka, ze jednak nigdy nie mozna sie czuc pewnie. Juz nie grozisz w pmkach smiercia? https://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/3lx644/how_to_get_revenge_in_pvp_bloodborne/
Opublikowano 29 października 20159 l Dawno dawalem linka tutaj do tego tematu. Mam wiadomosci z kilkoma ludzmi z tamtego tematu - ktorzy bardzo sie zdziwili, ze znalazlem temat, ale dostalem linka od goscia ktorego zabilem jakis czas temu i odziwo mnie nakierowal). To samo w temacie widac - brak dowodow i wymyslanie. Jeden nie ma ps4 tam (najwieksza beczka, bo nawet nie gral) inny na wakacjach (mial dawno wrocic, ale juz nie odpisuje, moze jego wakacje trwaja normalnie 2 miesiace lool) jeden sciemnil, ze nie moze bo poszedl do ng+ itd - zaden nie chce walczyc by uwiecznbic to na filmiku, bo swoich oczywiscie nie maja. Beka z reddita. To samo Ci powiedza na 4chanie o reddicie - na 4chanie maja inne zdanie niz reddit. Z reszta reddit juz nikogo od jakiegos roku, sporo kompromitacji bylo u nich. Edytowane 29 października 20159 l przez Jerome
Opublikowano 29 października 20159 l A ktoś odpowie na moje pytanie z wczoraj? Poszperałem teraz trochę to wyczytałem, że zabicie tego NPC'a pozbawia mnie potem jakiegoś dobrego setu + nie mogę wysłać tam ludzi (to się domyślam). Tylko jaka będzie tego konsekwencja?
Opublikowano 29 października 20159 l A ktoś odpowie na moje pytanie z wczoraj? Poszperałem teraz trochę to wyczytałem, że zabicie tego NPC'a pozbawia mnie potem jakiegoś dobrego setu + nie mogę wysłać tam ludzi (to się domyślam). Tylko jaka będzie tego konsekwencja? Nie będzie raczej
Opublikowano 29 października 20159 l @Sobies Z tego co mi się wydaje, jedyne czego się pozbawiłeś to możliwość odblokowania paru gestów/consumabli, które mogłeś zgarnąć od wysyłanych tam NPCów. Po części też uzyskanie true endingu będzie w tym przejściu trudniejsze, ale nie chcę więcej spoilerować.
Opublikowano 29 października 20159 l Obcięty na łyso? :o Ty będziesz jak tylko wykupie PS+.Trenuj chłopie!
Opublikowano 29 października 20159 l utudnili efektywne farmienie chunków, przez co biegam po lochach i NG+ z tymi samymi bońkami (axe i ludwig). meh. chyba pójde w story i wyzbieram
Opublikowano 29 października 20159 l no własnie co server will undergo maintenance 05/11/2015 8:00 - 11: 00 (GMT) a, czyli za tydzień i to jeszcze RANO. no niech im będzie
Opublikowano 29 października 20159 l to juz chyba MGSV ma lepszy system do pvp 7 minut latania po mapie, 5 machniec mieczem, 2 potiony. wszystko okraszone 15 kl/s i animacja z gothic 2. Przestancie cpac.