Opublikowano 25 lipca 20168 l A w chmurze plusa się automatycznie nie backupuje? Musisz wczesniej chyba uwzglednic tytul, ktory chcesz przechowywac, oraz wyznaczyc godzine uploadu. Ja tam wole recznie na usb, przed jakimis grubymi starciami, wyborami:-P Edytowane 25 lipca 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 25 lipca 20168 l Wczoraj podchodziłem do Shadow of Yharnam i poleciały bluzgi. Dopakowałem postać i dziś kolejne podejście. Najgorsze, że to nie jest trudny przeciwnik. Bez problemu dochodziłem do fazy gdzie przyzywają wielkie węże i tu już dupa. Rozpracowałem taktykę, odwalam ich po kolei ale jakoś pod koniec się (pipi)ie.
Opublikowano 25 lipca 20168 l Ubierz cos co ma dobry def na Bloodtinge i w (pipi)e masz ich czar. I zostaw ognistego na koniec bo jest najwiekszym cieniasem ;f
Opublikowano 25 lipca 20168 l Za chwilę jadę z tematem. Dodatkowo oleje lekka broń i pistolet i rozniosę ich moim ukochanym toporem.
Opublikowano 25 lipca 20168 l Ja też latam w pewnym momencie po prostu wróciłem do podstawowej, dopakowałem i więcej mi nie potrzeba. Jutro też startuje na Cienie, bodajże stórj księdza niweluje zakażanie organizmu, to warto będzie założyć
Opublikowano 25 lipca 20168 l Na tę walkę sugerują lekką i szybką broń, ale topór dał radę elegancko. Podpowiedzcie jakiś dobry darmowy program do obrobki wideo to wrzucę rozwałkę.
Opublikowano 25 lipca 20168 l No właśnie kisiłem Wgląd przez całą grę czasami tylko kupując ubranka. Mam teraz 50 i widzę, że to może ciążyć w tej lokacji gdzie można dostać (pipi)ca od samego patrzenia Też długo latałem z pierwszym rozpruwaczem, potem spodobał mi się miecz Ludwiga - takie dwa w jednym. Teraz podchodzę do ostatniej walki w queście Eileen. Lekko nie jest.
Opublikowano 25 lipca 20168 l Na tę walkę sugerują lekką i szybką broń, ale topór dał radę elegancko. Podpowiedzcie jakiś dobry darmowy program do obrobki wideo to wrzucę rozwałkę. Share Factory w zupełności styka. Właśnie obczajam na potrzeby Uncharted 4 multi
Opublikowano 25 lipca 20168 l Ta ostatnia walka w queście kruczycy jest imo cięższa niż większość bossów, za to nagrodą jest świetna runa.
Opublikowano 25 lipca 20168 l Sprzęt jest świetny - z Blade of Mercy szatkowałem wszystko oprócz jednego bossa. Jednakże runa jest wyjątkowa, bo odznakę możemy zdobyć już po 5 minutach gry a runę uzyskamy jedynie po doprowadzeniu questa do końca.
Opublikowano 25 lipca 20168 l A ja Blade of Mercy bardzo nie lubie. Mam na +10, ale strasznie slaby stagger ma ta bron. Jak jeszcze nie rozwinalem Bloodtinge to latalem z Rakuyo i Holy Moonlight Sword na wiekszych przeciwnikow. Teraz dobry stagger zapewnia mi Chikage i Bloodletter <3 Nastepne w kolejnosci do rozwijania jest Arcane. Kos Parasite moze byc boski!
Opublikowano 25 lipca 20168 l Broń wymaga specyficznego podejścia, to fakt - nie jest to uniwersalny LHB. Z początku byłem rozczarowany obrażeniami, ale im więcej używałem Ostrza tym lepiej rozumiałem, gdzie leży jego moc. Parę uwag: - bazowe Arcane jest za niskie, żeby ładować w ten stat; - dash +R1 przekozak (zasięg + obrażenia); - złapanie huntera w kącie i szatkowanie R1>R1>R1 (obrażenia zwiększają się z każdym kolejnym hitem)... kończy się zgonem; - BoM + Old Hnter Bone - BoM + Beast Blood Pellets Platyna wpadła właśnie z tym orężem i jedynie bezgłowa bestia sprawiła mi trudność.
Opublikowano 25 lipca 20168 l Sprzęt jest świetny - z Blade of Mercy szatkowałem wszystko oprócz jednego bossa. Jednakże runa jest wyjątkowa, bo odznakę możemy zdobyć już po 5 minutach gry a runę uzyskamy jedynie po doprowadzeniu questa do końca. No dobra, ale to ta runa od covenantu?
Opublikowano 26 lipca 20168 l Tak, ale poza tym ta runa zwiększa regenerację staminy i warto się pomęczyć z tą walką.
Opublikowano 26 lipca 20168 l Zapodaj ten filmik @YBunny! A ten, jakie ulepszenia polecacie na bron: mocne, ale zwykle, czy slabsze z dodatkowymi efektami? Edytowane 26 lipca 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 26 lipca 20168 l Ta ostatnia walka w queście kruczycy jest imo cięższa niż większość bossów, za to nagrodą jest świetna runa. Wczoraj wieczorem ubiłem Roma i akurat wracając doszedłem do tej walki Zapodaj ten filmik @YBunny! A ten, jakie ulepszenia polecacie na bron: mocne, ale zwykle, czy slabsze z dodatkowymi efektami? Spróbuję wieczorem pokombinować z edytorem i zrobię upload.
Opublikowano 26 lipca 20168 l Zapodaj ten filmik @YBunny! A ten, jakie ulepszenia polecacie na bron: mocne, ale zwykle, czy slabsze z dodatkowymi efektami? Najlepsze sa przeklete. W wiekszosci broni najlepszy jest +physical dmg, a przeklenstwo increase stamina cost. Bardzo ciezko cos takiego wyfarmic.
Opublikowano 26 lipca 20168 l Ja przed chwilka założyłem najmocniejsze upgrade'y do broni, jakie miałem. Nie zdążyłem dobrze sie rozpędzić, a już bron miałem zajechaną. Patrze teraz a tam trwałość -64 Super!
Opublikowano 27 lipca 20168 l Ależ wczoraj miałem świetny walktrough, za jednym podejściem padła Amigdala, Cienie Yahrnamu i pająk ROM , teraz jestem w ukrytej wiosce i irytują mnie odradzający się przeciwnicy
Opublikowano 27 lipca 20168 l U mnie podobnie z tym że padł Rom oraz łowca z questu Eileen. Udało mi się ogarnąć share factory, więc po robocie będę mógł Was rozśmieszyć moimi zmaganiami z bosami. Swoją drogą typ z questu Eileen nie był aż tak trudny. Taktyka na tchórza była bardzo spoko. Pomijając fakt, że sam się drainował z życia wyciągając długi miecz, to wystarczyło go zwabić na schody i walka ograniczała się do pojedynczych doskoków z toporem. Kiedy był za daleko zaczynał się cofać, natomiast po skróceniu dystansu do pewnej granicy szedł powoli w moją stronę i tu wystarczyło sieknąć z doskoku i w nogi. Ot takie 5 minutowe hit and run. Dla porównania próbowałem go dojechać na otwartej przestrzeni, to tam już sytuacja zmienia się drastycznie
Opublikowano 27 lipca 20168 l No ja bym na twoim miejscu uczył się walki z Hunterami. W dlc nie ma żartów Tak czytam wasze posty i aż ponownie chce mi się zagrać w BB Ratuję się streamami z twitcha.