Opublikowano 6 czerwca 201410 l opłaca się teraz kupować one'a w UK czy lepiej czekać na polską premierę (chodzi mi o cenę)? Jak jest z gwarancją na konsolę kupioną zagranicą?
Opublikowano 6 czerwca 201410 l http://www.empik.com/multimedia/xbox-one/konsole,342403,s?sort=scoreDesc ja kupiłem ... w empiku, jedzie do mnie, będzie w poniedziałek. sam jestem ciekaw skąd oni pozyskują klocki, no i ta cena.
Opublikowano 6 czerwca 201410 l opłaca się teraz kupować one'a w UK czy lepiej czekać na polską premierę (chodzi mi o cenę)? Jak jest z gwarancją na konsolę kupioną zagranicą? Rejestrujesz konsolę na https://myservice.xbox.com/ po numerze seryjnym i masz normalnie serwis gwarancyjny door-to-door przez dwa lata (a nawet trochę więcej).
Opublikowano 6 czerwca 201410 l Bardzo dziekuje za odpowiedzi panowie, nie takie zle te ceny na empiku, duzo taniej niz na brytyjskim amazonie w przeliczeniu.
Opublikowano 6 czerwca 201410 l http://www.empik.com/multimedia/xbox-one/konsole,342403,s?sort=scoreDesc ja kupiłem ... w empiku, jedzie do mnie, będzie w poniedziałek. sam jestem ciekaw skąd oni pozyskują klocki, no i ta cena. 1.800 zł z Kinectem - fajnie by było jakby taka była oficjalna cena tego zestawu w Polsce.
Opublikowano 6 czerwca 201410 l dlatego właśnie zdecydowałem sie kupić teraz. imo 1919zł z titanfallem+kinectem i chyba jakimś livem na początek imo dobry deal. włąsnie mam pytanie, mam konto pl, będe miał normalnie market place w pln i moge kupic w polsce golda, czy musze zakładac nowe konto na inny region?
Opublikowano 6 czerwca 201410 l Nie ma znaczenia jakie masz konto. Na Xbox One region ustalasz sobie na konsoli i według niego masz sklep/walutę. Dasz sobie USA, będziesz miał dolary, weźmiesz UK, masz funty itd. Będzie Polska to sobie na Polskę przestawisz. Gold jest ten sam, co na Xboksie 360 - uniwersalny, bez względu na region. W skrócie, bierzesz swoje polskie konto i używasz normalnie na Xbox One - http://www.onlinecenter.pl/Wideo/Wideo-Xbox-One-jak-dziala-w-Polsce.html Edytowane 6 czerwca 201410 l przez wrog
Opublikowano 6 czerwca 201410 l okej, ale na tym koncie mam juz walute koło 60zł, przewalutuje mi to. dobra widze ze nie przewalutuje. szkoda :< Edytowane 6 czerwca 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 7 czerwca 201410 l Ja latwiej z x1 dogaduje sie po niemiecku , konsole kupilem w Bremen +Titanfall (byl wochenende promocji) - calosc wyniosla 1760,00pln
Opublikowano 8 czerwca 201410 l Aplikacja "Destination Brazil" już jest do ściągnięcia na Xboxie One i DZIAŁA w Polsce - póki co oczywiście nie wiadomo, jak dobrze, bo mundial za pięć dni (już!), ale zawsze. Wygląda i rusza się świetnie, można wybrać swojego faworyta, przejrzeć aktualne newsy i tweety, zobaczyć składy drużyn i daty wszystkich meczy (póki co). Dla fanów piłki nożnej piękna sprawa - only on Xbox One. Edytowane 8 czerwca 201410 l przez Maciomaniak
Opublikowano 8 czerwca 201410 l Aplikacja "Destination Brazil" już jest do ściągnięcia na Xboxie One i DZIAŁA w Polsce - póki co oczywiście nie wiadomo, jak dobrze, bo mundial za pięć dni (już!), ale zawsze. Wygląda i rusza się świetnie, można wybrać swojego faworyta, przejrzeć aktualne newsy i tweety, zobaczyć składy drużyn i daty wszystkich meczy (póki co). Dla fanów piłki nożnej piękna sprawa - only on Xbox One. Znów Microsoft pokazuje, że Xbox for the Players. Oby jak najwięcej takich apek.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l jak by kogoś interesowało, w końcu dotarł do mnie klocek zakupiony w empiku. bundle pack z titanfallem. pudło zaplombowane nawet bez wgnieceń, w zestawie oprócz gierki (wersja cyfrowa) był live na miesiąc.konsola posiada normalne "polskie" zasilanie, z tego co widze, sprowadzona z Włoch Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Posiadacze Xboxów One zagrają w tym roku w takie, duże tytuły (indyków tu nie ma):
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Project Spark - musze jakies demko ogarnac Horizon 2 - pozycja obowiazkowa Ori - wyglada ciekawie, sprawdzilbym demko Tyle
Opublikowano 11 czerwca 201410 l No jak dla mnie to: - Master Chief Collection (obczaiłem to multi w dwójce i jest w starym, genialnym stylu, muszę je ogarnąć - no i beta multi Halo 5 też mnie mocno intryguje) - Horizon 2 - Sunset Overdrive - Dance Central: Spotlight - Ori - jestem tym mega zaintrygowany, zwiastun jest magiczny. - Project Spark (ze względu na to, co można w tej grze zrobić, ale to w dalszej kolejności) - Chcę też sprawdzić Fable: Legends, jak to się rusza i działa (o ile dostanę się do bety) W dalszej kolejności: - GTA V - Destiny - FIFA 15 - The Crew - Evolve - Diablo III (pod znajomych - tu już jesteśmy we czwórkę umówieni na wspólne granie ) - NBA 2K15 pewno kupię (długo siłowałem się z kupnem 2K14, ale uznałem, że poczekam na przyszłoroczną edycję) - NHL 15 może ogarnę demo i kto wie To tylko na ten rok, rany julek, skąd na to wszystko czerpać kasę ;( A jeszcze Assassin's Creed zapowiada się miodnie w tym co-opie.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l u mnie tak: must have Master Chief Collection, zobaczymy czemu ludzie tak sobie chwalą halo, moze sie przekonam, grałem tylko w halo warsy, multi h3 i h4. Horizon 2 jedynka mi sie podobała, a nie lubie wyścigów. Sunset Overdrive, dla tego tytułu kupiłem klocka. jak będzie ok: Dance Central, o ile rzeczywiście bedzie spoko gameplay i ścieżka dźwiękowa. assasyn unity. jak bedzie posucha jedyna jarająca mnie multiplatforma w 2014 edit dobra jeszcze far cry mooooże już nie mówie o zaległościach :< w postaci ryse i dead rising 3 na tą chwile 5 tytułów dużych do ogrania w 2014. i daruje sobie szuterki w tym roku b:hardline nie kupie po wyruchaniu za bycie beta testerem czwórki call of duty advence warfere mnie nie przekonało, zobaczymy jak z evolve ale tez mnie nie jara. Edytowane 11 czerwca 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 11 czerwca 201410 l wykonanie konsoli super, jakoś komponentów jak kable czy head set, nieporównywalne z tymi z ps4 i wii u, padzik spoko tylko te bumpery do przyzwyczajenia. tak na szybko to dashboard mało intuicyjny na poczatku w porównaniu z tym z ps4, za to jak wszytsko hula to w szoku jestem, błyskawicznie zmiany czy chce tv czy gre czy przeglądarke dosłownie sekunda i przełączam sie miedzy 3 aplikacjami komendą głosową, mega, gdy na ps4 nadal porównanie trofików trwa kilkanaście sekund z drugim graczem. jedyne co mnie w(pipi)iło to że w padzie nie ma wyjścia na mini jack i nie moge podłączyć swoich słuchawek, w dual shocku to jest na wii u to jest a u ms nie ma. no i apki fajne, kinect ogarnia mój upośledzony angielski, na ps4 te komendy glosowe to farsa co do gierek to pograłem chwilke w titanfalla, killer instinct i tą gierke z golda za free. dużo nie bawiłem sie jeszcze konsolą.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l jedyne co mnie w(pipi)iło to że w padzie nie ma wyjścia na mini jack i nie moge podłączyć swoich słuchawek http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/headsets/stereo-headset-adapter#fbid=HufjO4YwzpK
Opublikowano 11 czerwca 201410 l wykonanie konsoli super, jakoś komponentów jak kable czy head set, nieporównywalne z tymi z ps4 i wii u, padzik spoko tylko te bumpery do przyzwyczajenia. tak na szybko to dashboard mało intuicyjny na poczatku w porównaniu z tym z ps4, za to jak wszytsko hula to w szoku jestem, błyskawicznie zmiany czy chce tv czy gre czy przeglądarke dosłownie sekunda i przełączam sie miedzy 3 aplikacjami komendą głosową, mega, gdy na ps4 nadal porównanie trofików trwa kilkanaście sekund z drugim graczem. jedyne co mnie w(pipi)iło to że w padzie nie ma wyjścia na mini jack i nie moge podłączyć swoich słuchawek, w dual shocku to jest na wii u to jest a u ms nie ma. no i apki fajne, kinect ogarnia mój upośledzony angielski, na ps4 te komendy glosowe to farsa co do gierek to pograłem chwilke w titanfalla, killer instinct i tą gierke z golda za free. dużo nie bawiłem sie jeszcze konsolą. Kolejne bomby prawdy, ile jeszcze jesteśmy w stanie znieść, no ile?!??!
Opublikowano 11 czerwca 201410 l jedyne co mnie w(pipi)iło to że w padzie nie ma wyjścia na mini jack i nie moge podłączyć swoich słuchawek http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/headsets/stereo-headset-adapter#fbid=HufjO4YwzpK Właśnie przymierzam się do tego , ciekawe jaka jakość dźwięku
Opublikowano 11 czerwca 201410 l No bo kto kupi to sie przekonuje, tylko najwiecej maja do powiedzenia Ci, co widzieli ten sprzęt na zdjęciu w necie Orzeszek dobrze prawi.