Kriss_Hietala 11 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Na razie niewiele, w Polsce 16 gier w USA 24. Prawie sam szmelc z gwg. Na premierę ma być ok 100gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
ppibo1 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Jak wygląda sytuejszyn? Lepiej taniej starszego One czy dołożyć do slimke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Wymiana na S-kę ma sens jeśli myślisz o graniu i filmach 4K albo potrzebujesz sprzętu który zajmuje mniej miejsca. Niektóre gry korzystają z tego małego przyrostu mocy, poprawiając osiąg w grach w granicach kilku %. Polecam polowanie na XOne Elite z padem Elitą i 1TB dyskiem hybrydowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SuperMarcin 6 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Granie w 4k to raczej chwyt marketingowy co mocno mija się z prawda:) polecam grubego bo slim może trafić Ci się swierszczacy i będzie konieczność wysłać go od razu do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Jeszcze mogliby dodać takie ustawienie jak było w X360, że można na stałe przełączyć "Invert Y axis". ustawienia, sensor kinect i urządzenia, urządzenia i akcesoria, skonfiguruj, mapowanie przycisków - dokonaj inwerscji osi Y prawego/lewego drążka To ustawienie jest do d... ponieważ odwraca wszystko, a mi chodzi o samo celowanie (tak było na poprzedniej generacji). Rzadko, bo rzadko, ale w niektórych grach (np. DR3) prawą gałką wybiera się przedmioty ekwipunku i przedmioty w górnej części wybiera się klikając w dół (to jeszcze do przeżycia, ale wybór elementu z prawego górnego rogu dokonuje się wychylając gałkę w prawy dolny róg - co już całkiem jest pozbawiona sensu i mylące). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Mam takie dziwne pytanie, bo zaczęło mnie to nurtować - dlaczego dostęp do EA Access na oficjalnej stronie kosztuje 79,99 PLN, a na takim np. alledrogo czy innych sklepach z kluczami dostęp potrafi kosztować grubo ponad 120 peelenów - są jacyś jelenie którzy kupią coś takiego? Czy może jest tam dodatkowo coś o czym ja nie mam zielonego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 na allegro są też doładowania xbl/psn kosztujące więcej niż kupowany nominał więc w innym temacie ktoś kiedyś opisał że to też często bywa zwykły hosting ofert. powiązane konta, ofert z zagranicznych źródeł, przewalutowanie, marża i stąd dziwne ceny. może to to Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Nie chcę robić zbędnego offtopa, ale naprawdę mnie ciekawi jak to możliwe, że ludzie to kupują - wchodzę na pierwszą z brzegu aukcję i tam 126,13 PLN za dostęp na 12 m-c - toż to przecież ponad 45 zł więcej niż w sklepie, a mało tego produkt nabyło już 10 osób - ja się pytam jak to możliwe w kraju kwitnącej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Cena mogła być zmieniona w trakcie aukcji i te osoby mogły kupić wcześniej po innej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Na allegro nie potrzebujesz karty/PayPal. Ludzie dopłacaja bo nie mogą kupić z konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Ale przecież PayPal to serwis w którym w kilka minut zakładasz i konfigurujesz swoje konto a następnie wykonujesz przelew błyskawiczny ze swojego konta bankowego na swoje konto PayPal. Ot - wykonujesz dokładnie te same czynności jak w przypadku serwisu Allegro gdzie zakładasz i konfigurujesz swoje konto, dokonujesz zakupu i wykonujesz przelew. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 No ale potrzebujesz karte/konto do PayPal. Ludziom nie przetlumacxysz, PSC traktują jak boska esencję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel8258 1 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Jutro xbox one S z dyskiem 500gb w rtv euro agd z grą fifa + forza za 1299 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Niedawno była ska z grą za 999zl 1TB Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Miał ktoś z tutaj obecnych kierownicę G920, jak to się sprawdza? Można gdzieś w ogóle dotknąć, w jakichś sklepach są te kierownice żeby sobie pojeździć? Zawsze mi się taka marzyła i teraz niby są promocje w x-komie, ale kupowanie tylko po to, żeby zobaczyć jak się tym bawi to lekka rozrzutność. Wypożyczanie na parę dni byłoby najlepsze. Dałbym parę dyszek czy tam stówkę, nabawił się, oddał i zapomniał, zupełnie tak samo jakbym zrobił z taką na własność pewnie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 możesz 'wypożyczyć', kupując w necie masz 14 dni na zwrot, sesesea tak serio, to chyba każdemu się marzy, jednak to jest super rozwiązanie do typowego HC-Room'u, gdzie tylko i wyłącznie : się gra.w innym przypadku kierownica staje się wadzącym bublem - a jeśli nie ma dobrego rozstawu i wygodnej pozycji, to szybko się nudzi bo brakuje frajdy-jeśli już dziś wiesz że to nie będzie rozsądnie wydana kasa, to po 2 tygodniach możesz żałować, że coś na tym stracisz (mimo ew. sprzedaży) ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Mam G920 z H-Shifter'em. Gra się przekozacko bez dwóch zdań. Tylko dokładnie tak jak kolega wyżej mówi. Po pierwsze potrzeba do tego stojak. Mój kosztował koło 200 zł. Mam skórzana kanapę z niskim siedziskiem więc dobrze się siedzi. Przede wszystkim warto się zastanowić jak bardzo interesuje Cię sport motoryzacyjny. Kierownica robi mega wrażenie, bo pod każdym względem jest dobrze zrobiona a FF to magia. Ja kiedyś interesowałem się motosportem (ale nie motoryzacją). Śledziłem trzy sezony F1. Sporadycznie WTCC i WRC. Oglądałem masę filmów dokumentalnych związanych z motosportem i dużo czytałem. Przestałem na trzy lata i od tego roku wróciłem. Po zakupie kierownicy przez dwa miesiące nie grałem w nic innego. Gdybym nie złapał bakcyla to mimo tego, że nie płakałbym za wydaną kasa, to sprzęt by się kurzył. Teraz kupiłem DR3 i robię sobie przerwę od wyścigów. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 cena kierownic w tej generacji to jakieś ku.rwa nieporozumienie ujeżdżam kupiony za jakieś 4 stówki ponad 7 lat temu Logitech DFGT, wciąż świetnie się sprawdza, no ale niestety tylko z PC i PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Rynek kierownic się załamał dawno temu przez co przestali produkować tańsze edycje i zostali przy drogich, które i tak kupowali sami maniacy i dalej będą kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 G920 to "poważna" zabawka w swojej kategorii ale większość Thrustmaster z niższej pólki (bez sprzęgła) jest dobra dla każdego początkującego. Za 300zł możesz się przekonać, czy to zabawa dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) ja to chyba na swój zestaw Thrustmastera z shifterem, niestandardowymi pedałami i niestandardową kierownicą wydałem chyba ze 2,5k xD ale warto było, szczególnie że działa również z PC. Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 pożyczyłem 360tkę wujaskiemu i mi mówi że wylogowuje go z Live'a jak próbuje coś ściągnąć z sieci, albo włączyć grę. jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza
SuperMarcin 6 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Właśnie sobie oglądam "lęk pierwotny" na Polsat film i już dwie reklamy o xboxie, chyba biorą się wreszcie za promocję X w naszym kraju:) Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 W okresie komunijnym i bożonarodzeniowym zawsze są. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Tegotygodniowe promocje. https://majornelson.com/2017/05/08/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-82/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi