Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

No samego Halo 6 jako gry na targach może nie być, ale zapowiedź to trochę co innego. Można to różnie rozumieć. Spodziewam się jakiegoś teasera CG.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Ja osobiście nie wierzę że nie będzie żadnego Halo na E3.  Nawet jeżeli nie zapowiedzą kontynuacji to liczę na spin-off (najlepiej w stylu ODST lub Reach, taki sobie wymarzyłem)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o spinoff, to raczej więcej się mówiło o tym przy okazji Gears of War niż Halo. Zresztą w zeszłym roku był już spinoff Halo (Halo Wars 2), więc wątpię, że jeszcze jakiś zrobią. W tym roku nie wyjdzie Halo 6 ani Gears of War 5 i spodziewam się właśnie jakiejś niespodzianki ze spinoffem Girsa albo remake'u drugiej części na koniec roku.

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano
  • Autor

Była mowa że w Halo 6 nie zagramy w tym roku, nie było nic o tym że nie pokażą gry. Minęło już 3 lata od premiery piątki, niech pokażą cokolwiek! I tak trzeba będzie czekać do jesieni 2019

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć trailer i urywki gameplayu:) pewnie na e3 zrobią wielki szum z powrotem MCC, pewnie Reach zostanie wrzucony do kolekcji i moze jakieś nowe mapy do H5 żeby umilić czas w oczekiwaniu na H6? Fajnie by było 

Opublikowano

Znowu kupię Gamepassa i w nic nie pogram. Mam odłożone 2 kodziki na lepsze czasy - premierę Forzy Horizon 4 i... No coś muszą zapowiedzieć na E3.

Jakaś pomocja będzie przy kupnie przez Mixera w cywilizowanych krajach - np. W USA jak się wyda min.9.90$ dostanie się 5$ z powrotem. Tylko nie do końca rozumiem jak to ma działać - może Mixer będzie rozpoznawał w co dany streamer gra i będziemy mogli to kupić. Ja głównie korzystam z USA więc może coś powinę w takiej promce - Cupheada w przecenie -50% bym wziął.

Opublikowano

od 7 do 17.062018 będzie przecenionych ponad 300 gier, Gold i XBP po 1zł a XO S i XOX tańsze o 50$ i pad z xbox design lab za 70$

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
14 godzin temu, Pacquiao napisał:

Niech w końcu zapowiedzą fizyczną wersję Cupheada :D

Po co?

Opublikowano

I to gierka i to gierka, przestańcie wymyślać. 

Opublikowano

Playground Games ma nowego dyrektora.... z Microsoftu 

PJg4OAH.jpg

to chyba oznacza że Microsoft kupił studio 

jeśli okaże się to prawdą to zayebiście :banderas: 

Opublikowano

Jedyne studio pracujące dla MS co potrafi robić grafe i na dodatek ma pod swoimi skrzydłami FH i reboot fable. Dwa teamy developerskie. Mam nadzieję że to prawda.

Opublikowano
2 minuty temu, hav7n napisał:

Jedyne studio pracujące dla MS co potrafi robić grafe

Ale weź tabletke na uspokojenie xD 

Opublikowano
5 minut temu, hav7n napisał:

Jedyne studio pracujące dla MS co potrafi robić grafe

coalition synu

Opublikowano

To ci od Gears of Zawöd 4? Bądźmy poważni.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Turn10 robi taką grafę, że klapki spadają w 60 klatkach. 

Opublikowano
4 minuty temu, Kriss_Hietala napisał:

Gears of war 4 słabe? To może Lawbreakers od twórcy trylogii gow 1-3 lepsze ? Albo radical heights ? :P

obie lepsze od meow motors

Opublikowano

Gears of War 4 już podczas premiery robiły niesamowite wrażenie. Zdecydowanie jedna z najładniejszych gier w 2016r. W ogóle 4ty kwartał wspomnianego 2016 był świetny dla One.
Prześliczna, rewelacyjna Godrizon III, później bardzo udany i porządnie wyglądający GoW4. Niesamowite ile wycisnęli z One(S). A jeżeli ktoś miał przyjemność poznać te gry z dobrodziejstwem HDR.... :mog:
Wersja enhanced dla One X - kozak.

18 godzin temu, Pacquiao napisał:

Niech w końcu zapowiedzą fizyczną wersję Cupheada :D

Wyczekiwana opcja. Podobnie jak w przypadku cudownego Ori, kupiłbym bez wahania takie wydanie. :fsg:

Opublikowano
4 godziny temu, hav7n napisał:

Jedyne studio pracujące dla MS co potrafi robić grafe i na dodatek ma pod swoimi skrzydłami FH i reboot fable. Dwa teamy developerskie. Mam nadzieję że to prawda.

Nie. Coalition, Turn 10 i 343i to absolutny top jeśli chodzi o oprawę graficzną w swoich gatunkach. Jedyne studio, które miało z tym problem to Lionhead i już jest dead. Nawet Sea of Thieves od Rare prezentuje się świetnie przy założeniach stylistycznych, które przyjęli.