Opublikowano 17 września 20168 l Dlatego chętniej przygarnąłbym kod od kogoś komu niepotrzebny jest Halo 5: Guardians faktycznie jest takie złe, że nawet nie ma tematu swojego na forumku? i dodatkowo jest do kupienia w pudle nówka za 75zł... Edytowane 17 września 20168 l przez Koleś88
Opublikowano 17 września 20168 l Seria Halo jest tak dobra, że ma zupełnie osobny dział na forum http://www.psxextreme.info/forum/36-halo-arena/
Opublikowano 18 września 20168 l Autor gdzie kupię najtaniej kartę przedpłaconą 200zł? ktoś tu w dziale pisał niedawno o kodzie na 200 PLN za 160 złotych, albo mi się przywidziało może ;///
Opublikowano 18 września 20168 l słuchajcie, chciałbym kupic xbox one s. Gdzie najlepiej kupic? Sa jakies promocje np. za dorobek GS-punktów? I powiedzcie mi gdzie najtaniej kupie golda na rok? Na allegro najtaniej chyba za 140zł widziałem
Opublikowano 18 września 20168 l Na ostatnich paru stronach jest co chwila o tym mowa. Obecnie na karen.pl jest chyba najlepsza oferta z FH3 i Fifa 17 za 1399zl. W mediaexpert jest ten sam zestaw tyle, ze z dyskiem 1TB za 1699zl, tez fajna opcja.
Opublikowano 20 września 20168 l Pytanie o Ea Access. Jak to działa? Czy jak na koncie brata kupię Ea Access, to moje główne konto będzie też miało? Pytam z ciekawości
Opublikowano 20 września 20168 l Ale jak masz na jego koncie eaa i ustawisz je na domowe to i tak będziesz musiał się zalogować na jego konto aby pobrać gry. Do grania w nie już nie jest potrzebne zalogowanie. Do tego Ty na swoim nie odpalisz tych 10h triala gier, tylko na jego koncie to będzie działać. Trochę chaotycznie napisałem, ale pewnie zrozumiesz. A powiedzcie mi te kody zniżkowe -45 przy kupnie gier są do wykorzystania tylko w sklepie microsoftstore czy też np jakiegoś cyfraka na live za to kupię?
Opublikowano 20 września 20168 l Ale jak masz na jego koncie eaa i ustawisz je na domowe to i tak będziesz musiał się zalogować na jego konto aby pobrać gry. Do grania w nie już nie jest potrzebne zalogowanie. Do tego Ty na swoim nie odpalisz tych 10h triala gier, tylko na jego koncie to będzie działać. Trochę chaotycznie napisałem, ale pewnie zrozumiesz. A powiedzcie mi te kody zniżkowe -45 przy kupnie gier są do wykorzystania tylko w sklepie microsoftstore czy też np jakiegoś cyfraka na live za to kupię? Ok, dzięki
Opublikowano 21 września 20168 l hymm, ktoś mi coś sprawdzi? Gold mi sie skończył i chciałem coś sprawdzić przez store przeglądarkowy i widzę opcję 1 miesiąc próbny za 0zł, niestety jak przechodzę do tranzakcji to wywala błąd. ktoś to sprawdzi jak ma taką opcje czy to działa?
Opublikowano 21 września 20168 l Nie jestem pewny ale to jest chyba dla świeżych kont, które wcześniej nie miały golda.
Opublikowano 21 września 20168 l Jest dokładnie tak jak piszesz. To się nie tyczy konta tylko konsoli chyba nawet. Próbną wersję można zużyć tylko w przypadku nie posiadania wcześniej konta Gold.
Opublikowano 21 września 20168 l Autor ktoś zamawiał Recore ze sklepu MS? Ile trwała wysyłka u nich? Ja wziąłem u nich Gearsy 4, ale czuje taki hype ze nie wiem czy wytrzymam ewentualne parę dni czekania.
Opublikowano 21 września 20168 l A ile czekaliście na zwrot hajsu po anulowaniu zamówienia? Faktycznie do 72h to max, czy zdarza się dłużej?
Opublikowano 21 września 20168 l Kase pobierają dopiero jak grę wysyłają, nic nie czekałem bo nie musiałem.
Opublikowano 21 września 20168 l Autor Jeden dzień i gra byla u mnie. Wysłali dzien przed premierą ooo jak dobrze. Byłem pewien że gierki tak jak akcesoria wysyłają z Holandii czy tam Luksemburga.