Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Ku,rwa zaraz przestaną wysyłać kody przez was cebulatory xd

Opublikowano

Dlatego chętniej przygarnąłbym kod od kogoś komu niepotrzebny jest :)

Halo 5: Guardians faktycznie jest takie złe, że nawet nie ma tematu swojego na forumku? i dodatkowo jest do kupienia w pudle nówka za 75zł...

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

słuchajcie, chciałbym kupic xbox one s. Gdzie najlepiej kupic? Sa jakies promocje np. za dorobek GS-punktów? I powiedzcie mi gdzie najtaniej kupie golda na rok? Na allegro najtaniej chyba za 140zł widziałem

Opublikowano

Na ostatnich paru stronach jest co chwila o tym mowa. Obecnie na karen.pl jest chyba najlepsza oferta z FH3 i Fifa 17 za 1399zl. W mediaexpert jest ten sam zestaw tyle, ze z dyskiem 1TB za 1699zl, tez fajna opcja.

Opublikowano

Pytanie o Ea Access. Jak to działa? Czy jak na koncie brata kupię Ea Access, to moje główne konto będzie też miało? Pytam z ciekawości

Opublikowano

No jak masz konsole ustawioną na domową to będzie działać

Opublikowano

Ale jak masz na jego koncie eaa i ustawisz je na domowe to i tak będziesz musiał się zalogować na jego konto aby pobrać gry. Do grania w nie już nie jest potrzebne zalogowanie. Do tego Ty na swoim nie odpalisz tych 10h triala gier, tylko na jego koncie to będzie działać. Trochę chaotycznie napisałem, ale pewnie zrozumiesz. 

A powiedzcie mi te kody zniżkowe  -45 przy kupnie gier są do wykorzystania tylko w sklepie microsoftstore czy też np jakiegoś cyfraka na live za to kupię?

Opublikowano

tylko sklep MS i tylko pre-ordery wchodza w gre 

Opublikowano

Ale jak masz na jego koncie eaa i ustawisz je na domowe to i tak będziesz musiał się zalogować na jego konto aby pobrać gry. Do grania w nie już nie jest potrzebne zalogowanie. Do tego Ty na swoim nie odpalisz tych 10h triala gier, tylko na jego koncie to będzie działać. Trochę chaotycznie napisałem, ale pewnie zrozumiesz.

A powiedzcie mi te kody zniżkowe -45 przy kupnie gier są do wykorzystania tylko w sklepie microsoftstore czy też np jakiegoś cyfraka na live za to kupię?

Ok, dzięki
Opublikowano

hymm, ktoś mi coś sprawdzi? Gold mi sie skończył i chciałem coś sprawdzić przez store przeglądarkowy i widzę opcję 1 miesiąc próbny za 0zł, niestety jak przechodzę do tranzakcji to wywala błąd. ktoś to sprawdzi jak ma taką opcje czy to działa?

Opublikowano

Jest dokładnie tak jak piszesz. To się nie tyczy konta tylko konsoli chyba nawet. Próbną wersję można zużyć tylko w przypadku nie posiadania wcześniej konta Gold. 

Opublikowano

Jeden dzień i gra byla u mnie. Wysłali dzien przed premierą

Opublikowano

A ile czekaliście na zwrot hajsu po anulowaniu zamówienia? Faktycznie do 72h to max, czy zdarza się dłużej?