Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Na razie niewiele, w Polsce 16 gier w USA 24. Prawie sam szmelc z gwg. Na premierę ma być ok 100gier.
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Jak wygląda sytuejszyn? Lepiej taniej starszego One czy dołożyć do slimke?
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Wymiana na S-kę ma sens jeśli myślisz o graniu i filmach 4K albo potrzebujesz sprzętu który zajmuje mniej miejsca. Niektóre gry korzystają z tego małego przyrostu mocy, poprawiając osiąg w grach w granicach kilku %. Polecam polowanie na XOne Elite z padem Elitą i 1TB dyskiem hybrydowym.
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Granie w 4k to raczej chwyt marketingowy co mocno mija się z prawda:) polecam grubego bo slim może trafić Ci się swierszczacy i będzie konieczność wysłać go od razu do serwisu.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Jeszcze mogliby dodać takie ustawienie jak było w X360, że można na stałe przełączyć "Invert Y axis". ustawienia, sensor kinect i urządzenia, urządzenia i akcesoria, skonfiguruj, mapowanie przycisków - dokonaj inwerscji osi Y prawego/lewego drążka To ustawienie jest do d... ponieważ odwraca wszystko, a mi chodzi o samo celowanie (tak było na poprzedniej generacji). Rzadko, bo rzadko, ale w niektórych grach (np. DR3) prawą gałką wybiera się przedmioty ekwipunku i przedmioty w górnej części wybiera się klikając w dół (to jeszcze do przeżycia, ale wybór elementu z prawego górnego rogu dokonuje się wychylając gałkę w prawy dolny róg - co już całkiem jest pozbawiona sensu i mylące).
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Mam takie dziwne pytanie, bo zaczęło mnie to nurtować - dlaczego dostęp do EA Access na oficjalnej stronie kosztuje 79,99 PLN, a na takim np. alledrogo czy innych sklepach z kluczami dostęp potrafi kosztować grubo ponad 120 peelenów - są jacyś jelenie którzy kupią coś takiego? Czy może jest tam dodatkowo coś o czym ja nie mam zielonego pojęcia
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l na allegro są też doładowania xbl/psn kosztujące więcej niż kupowany nominał więc w innym temacie ktoś kiedyś opisał że to też często bywa zwykły hosting ofert. powiązane konta, ofert z zagranicznych źródeł, przewalutowanie, marża i stąd dziwne ceny. może to to
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Nie chcę robić zbędnego offtopa, ale naprawdę mnie ciekawi jak to możliwe, że ludzie to kupują - wchodzę na pierwszą z brzegu aukcję i tam 126,13 PLN za dostęp na 12 m-c - toż to przecież ponad 45 zł więcej niż w sklepie, a mało tego produkt nabyło już 10 osób - ja się pytam jak to możliwe w kraju kwitnącej
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Cena mogła być zmieniona w trakcie aukcji i te osoby mogły kupić wcześniej po innej cenie.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Na allegro nie potrzebujesz karty/PayPal. Ludzie dopłacaja bo nie mogą kupić z konsoli.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Ale przecież PayPal to serwis w którym w kilka minut zakładasz i konfigurujesz swoje konto a następnie wykonujesz przelew błyskawiczny ze swojego konta bankowego na swoje konto PayPal. Ot - wykonujesz dokładnie te same czynności jak w przypadku serwisu Allegro gdzie zakładasz i konfigurujesz swoje konto, dokonujesz zakupu i wykonujesz przelew.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l No ale potrzebujesz karte/konto do PayPal. Ludziom nie przetlumacxysz, PSC traktują jak boska esencję.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Jutro xbox one S z dyskiem 500gb w rtv euro agd z grą fifa + forza za 1299
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Miał ktoś z tutaj obecnych kierownicę G920, jak to się sprawdza? Można gdzieś w ogóle dotknąć, w jakichś sklepach są te kierownice żeby sobie pojeździć? Zawsze mi się taka marzyła i teraz niby są promocje w x-komie, ale kupowanie tylko po to, żeby zobaczyć jak się tym bawi to lekka rozrzutność. Wypożyczanie na parę dni byłoby najlepsze. Dałbym parę dyszek czy tam stówkę, nabawił się, oddał i zapomniał, zupełnie tak samo jakbym zrobił z taką na własność pewnie xd
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l możesz 'wypożyczyć', kupując w necie masz 14 dni na zwrot, sesesea tak serio, to chyba każdemu się marzy, jednak to jest super rozwiązanie do typowego HC-Room'u, gdzie tylko i wyłącznie : się gra.w innym przypadku kierownica staje się wadzącym bublem - a jeśli nie ma dobrego rozstawu i wygodnej pozycji, to szybko się nudzi bo brakuje frajdy-jeśli już dziś wiesz że to nie będzie rozsądnie wydana kasa, to po 2 tygodniach możesz żałować, że coś na tym stracisz (mimo ew. sprzedaży) ;/
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Mam G920 z H-Shifter'em. Gra się przekozacko bez dwóch zdań. Tylko dokładnie tak jak kolega wyżej mówi. Po pierwsze potrzeba do tego stojak. Mój kosztował koło 200 zł. Mam skórzana kanapę z niskim siedziskiem więc dobrze się siedzi. Przede wszystkim warto się zastanowić jak bardzo interesuje Cię sport motoryzacyjny. Kierownica robi mega wrażenie, bo pod każdym względem jest dobrze zrobiona a FF to magia. Ja kiedyś interesowałem się motosportem (ale nie motoryzacją). Śledziłem trzy sezony F1. Sporadycznie WTCC i WRC. Oglądałem masę filmów dokumentalnych związanych z motosportem i dużo czytałem. Przestałem na trzy lata i od tego roku wróciłem. Po zakupie kierownicy przez dwa miesiące nie grałem w nic innego. Gdybym nie złapał bakcyla to mimo tego, że nie płakałbym za wydaną kasa, to sprzęt by się kurzył. Teraz kupiłem DR3 i robię sobie przerwę od wyścigów.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l cena kierownic w tej generacji to jakieś ku.rwa nieporozumienie ujeżdżam kupiony za jakieś 4 stówki ponad 7 lat temu Logitech DFGT, wciąż świetnie się sprawdza, no ale niestety tylko z PC i PS3
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Rynek kierownic się załamał dawno temu przez co przestali produkować tańsze edycje i zostali przy drogich, które i tak kupowali sami maniacy i dalej będą kupować.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l G920 to "poważna" zabawka w swojej kategorii ale większość Thrustmaster z niższej pólki (bez sprzęgła) jest dobra dla każdego początkującego. Za 300zł możesz się przekonać, czy to zabawa dla Ciebie.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Autor ja to chyba na swój zestaw Thrustmastera z shifterem, niestandardowymi pedałami i niestandardową kierownicą wydałem chyba ze 2,5k xD ale warto było, szczególnie że działa również z PC. Edytowane 28 kwietnia 20177 l przez MaZZeo
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l pożyczyłem 360tkę wujaskiemu i mi mówi że wylogowuje go z Live'a jak próbuje coś ściągnąć z sieci, albo włączyć grę. jakieś rady?
Opublikowano 5 maja 20177 l Właśnie sobie oglądam "lęk pierwotny" na Polsat film i już dwie reklamy o xboxie, chyba biorą się wreszcie za promocję X w naszym kraju:)
Opublikowano 9 maja 20177 l Tegotygodniowe promocje. https://majornelson.com/2017/05/08/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-82/