Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Do abonamentu nie dadzą przez save staty, co jest oczywiste. Chciałoby się, żeby zrobili jakieś ładne fizyczne wydania na tą okazję ale w końcu to będzie można kupić w jakiejkolwiek formie. Ceny cartów są absurdalne.Mam nadzieję, że za niedługo dojdą HG/SS
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Potwierdzili, że 27.02 o godzinie 15 Pokemon Presents (ich odpowiednik Nintendo Direct)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Czekałem na coś takiego przez 3 lata posiadania Switcha, nadzieja przy każdym direct/poksowym direct. Teraz się pojawiło i sam nie wiem, nie wygląda to na spełnienie marzeń
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Czyli to NIE jest emulacja jak w grach z NSO? Próbuję dojrzeć czy coś tam zmienili. Wygląda na to, że nic? Czyli na dużym ekranie wyświetli się rozpikselowana gra z GBA? Przepraszam, nigdy nie grałem w żadne Poksy, ale są na moim radarze i w planie miałem zacząć od LeafGreen na moim DSi uruchamiając ROMa z GBA. W czym ta wersja Switchowa będzie lepsza niż oryginał? Czy jedyna zaleta to możliwość zapłacenia za nią Nintendo i uruchomienia jej na Switchu?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Właściwie to COŚ zmienili, bo gra waży 40 MB. Pewnie dlatego, że dodano integrację z Pokemon Home, czyli takim bankiem pokemonów pozwalającym mieć kolekcję w jednym miejscu i operować na niej niezależnie od konkretnych gier, w których pokemony zdobywamy czy używamy.Niestety potwierdzono brak multiplayera online. W czasach GBA łączyło się dwie konsole kablem, by walczyć i wymieniać się (a wymienianie jest mocno wymagane do zrobienia 100%). Teraz będzie możliwe tylko użycie lokalnego połączenia bezprzewodowego. Zawartość ma być niezmieniona i wszelkie aspekty multi będą wyglądały dokładnie tak samo, jak na GBA. Żadnych nowych menusów, nic. Tak jak widzimy, każda wersja językowa to też osobny produkt, jak za czasów GBA. Wygląda na bardzo gołe porty 1:1, tyle że ma obsługiwać Home.Jeśli nie jest to dla ciebie ważne, to nie bałbym się grać na DS-ie. Granie na Switchu 2 w grę w rozdzielczości 240x160 wydaje mi się przesadne. Na ekranie GBA czy DS-a raczej będzie dużo ładniej.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jedyna różnica, o której wiemy na teraz to połączenie z Pokemon Home. Być może powiedzą więcej 27 lutego. Sporo osób, w tym ja, łudzi się, że powrócą czasowe eventy, które były w czasach GBA.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jak nie dodali online do wymianek to lipa trochę. Ciężko będzie z ewolucjami.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Będzie grane po re9. Mam nadzieję, że inne gry z serii też w drodze. Chciałoby się tylko jakieś dojebane PUDELECZKO do pełni szczęścia <wredny>
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, XM. napisał(a):Będzie grane po re9. Mam nadzieję, że inne gry z serii też w drodze. Chciałoby się tylko jakieś dojebane PUDELECZKO do pełni szczęścia <wredny>Tylko w japonii. Do tego kod w pudle Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Kod w pudle dla gry ważącej 40 MB NIECH ICH KURWA SAM ZEUS PIORUNEM PIERDOLNIE
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Te Goldy/Silvery na 3ds z kodem w środku latają na portalach za gruby kesz mimo że kodu już się nie da zrealizować
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Szkoda. Wolałbym w abonamencie żeby płacić za te gry do końca życia./s Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez GearsUp
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Spokojne na pewno będzie jeszcze kilka reedycji Gotta Catch 'Em All!