Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 119,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

Opublikowano

połowa tego gameplayu jest nijaka... dziwnie mi się Horizon ogląda jak nie ma żadnej muzyki

Opublikowano

Materiał z tego Twitcha mogliby wrzucić na dżutub.

Opublikowano

Wyręczyłem ich ;) Mam nadzieje że wszystko dobrze się przesłało.

Opublikowano

Ta pierwsza miejscówka <3

EDYTA: W tej grze jest chyba wszystko. Jak 3 gry wyścigowe w jednej.

EDYTA2: Synchronizacja z multi w locie w 4-5 sekund :)

EDYTA3: Wcześniej mówili o 6 stacjach radiowych, a finalnie będzie ich 7 - ta dodatkowa gra muzykę klasyczną :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jest realistyczniej niż myślałem, fun może być fajny.

pierwsze skojarzenie to ten filmik :D

Opublikowano

Ostatni tryb mnie rozyebal. ta gra jest wieksza niz Destiny XDDDDDDD

Preorder zamowiony,

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Podejrzewam, że mapa może jest większa ze 30%, ale kompletny brak barier sprawia wrażenie jakby mapa była ze 4x większa. Pierwsze miasto mnie powaliło, później te pola i wzgórza, a na końcu ruiny jakiegoś antycznego miasteczka :)

Opublikowano

Zaskoczyla mnie swoboda i fizyka obiektow w tym pierwszym miejscu - lawki i krzesla lataja w powietrzu az milo :P

Opublikowano

Up@ mam to samo ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

hav3n: W przeciwieństwie do pierwszej części Horizon 2 zostało zaprojektowane z myślą żeby wszędzie dało się wjechać i można było coś ciekawego zrobić. To jest ze 3x więcej roboty niż poprzednio i szacunek dla PG, że dali radę w 2 lata dopakowując grę niemiłosiernie. Poza tym gra razem z Forza 5 wyznacza standardy jak korzystać z nowoczesnej infrastruktury sieciowej - tu praktycznie nie ma podziału na online i offline.

Filmik jest niedostępny w moim kraju :confused:

Na poprzedniej stronie jest twitchowa wersja.

Opublikowano

<3 chyba nie zasnę hahah miazga jaka swoboda, fizyka serio to wyglada na grę która ma wszystko

Opublikowano

Jak bardzo bedzie X360 wersja okrojona? bo FH1 to nadal potega, a to z chęcią bym ograł dla samego soundtracka bo umia go zlozyc

Opublikowano

Zablokowali film za użytą muzykę :confused:

Już ktoś dodał nowy

Edytowane przez marcin33

Opublikowano

soundtrackiem już wygrali :D

OST to cholernie mocny punkt pierwszej części. słyszę, że w drugiej też będzie klimatycznie.

przed startem wyścigu leci kawałek, który często gości w głośnikach

http://youtu.be/LHFevxf3IKA

do tego klasyczne radio. w pgr4 uwielbiałem słuchać klasyki śmigając po trasach.

Opublikowano

Jak bardzo bedzie X360 wersja okrojona? bo FH1 to nadal potega, a to z chęcią bym ograł dla samego soundtracka bo umia go zlozyc

Nie licząc rozdzielczości, jakości obrazu i efektów (bo to się rozumie samo przez się), to najważniejszymi różnicami są brak zmiennych warunków atmosferycznych oraz brak technologii Drivatar i pewnie ograniczone funkcje sieciowe (brak synchronizacji singla z multi w locie).

Opublikowano

<3 chyba nie zasnę hahah miazga jaka swoboda, fizyka serio to wyglada na grę która ma wszystko

Skladaj preorder i Day1 cisniemy po burakach przy dzwiekach muzyki klasycznej XD.

Edytowane przez hav3n