Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Za dużo bez celu jeździłem po drogach żeby się połapać, że felgi można zmienić ;)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 120,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

soundtrackiem już wygrali :D

OST to cholernie mocny punkt pierwszej części. słyszę, że w drugiej też będzie klimatycznie.

przed startem wyścigu leci kawałek, który często gości w głośnikach

http://youtu.be/LHFevxf3IKA

do tego klasyczne radio. w pgr4 uwielbiałem słuchać klasyki śmigając po trasach.

kozak, już mam w ulubionych ten kawałek.

Opublikowano

+1, szkoda że adminom plusika nie można dać

Opublikowano

oftop - tego wykonawcy polecam również to

Opublikowano

<3 chyba nie zasnę hahah miazga jaka swoboda, fizyka serio to wyglada na grę która ma wszystko

Skladaj preorder i Day1 cisniemy po burakach przy dzwiekach muzyki klasycznej XD.

Juz jakiś czas temu złożyłem, bedzie miazga

Opublikowano

Będzie chyba zużycie opon i uszkodzenia mechaniczne

Fhs78vU.jpg

Opublikowano

Uszkodzenia mechaniczne będą i już dawno to potwierdzili.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

5b7e1e64a835e4f6578c07018cf43596.png

Opublikowano

Ślicznie to wygląda i też jest milion drzew w oddali ;)

Refleksy na samochodach, jakość tekstur, cienie czy oświetlenie - robi ogromne wrażenie, a to przecież wielki, otwarty świat :)

Opublikowano

Wrzuć do CW to ci powiedzą, że to z 360 video jest :teehee:

Opublikowano

Ciekawe ile miast i miasteczek będzie. Na tym urywku mapy widać dwa miasta nadmorskie.

Opublikowano

Tez nie rozumiem hejtu, to co bluber pisal dzieje sie nie tylko w CW, wystarczy spojrzec na komentarze pod filmikiem na YT. Masakra.

Mowie tu rowniez o innych gierkach, kometarze pod gameplay'ami z QB to rowniez podobny poziom. Masakra x2

Zeby nie bylo offtopu, jak za samochodowkami zbyt nie przepadam, tak tutaj sama mozliwosc swobodnego jezdzenia po tej ogromnej mapie mnie kupila :3

Opublikowano

Tez nie rozumiem hejtu, to co bluber pisal dzieje sie nie tylko w CW, wystarczy spojrzec na komentarze pod filmikiem na YT. Masakra.

Mowie tu rowniez o innych gierkach, kometarze pod gameplay'ami z QB to rowniez podobny poziom. Masakra x2

Serio dziwi Cię, że na świetnie zapowiadające się ex'y z Xbox'a przelewane są wiadra jadu? :P Nic nowego. Ludzie, którzy nigdy Xbox'a na oczy nie zobaczą muszą się jakoś wzajemnie poklepywać po plecach, że świetnych gier poza ich platformą nie ma nigdzie indziej.

OT: Mam nadzieję, że niedługo pokażą całą mapę. Dużo większa od tej z jedynki pewnie nie jest, ale ciekawi mnie ile lokacji miejskich jest. Miasto nadmorskie z materiałów filmowych prezentuje się znakomicie. 3 takie miasta + wioski by mi wystarczyło.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

W tej generacji chyba nie ma co liczyc na fajny efekt dymu.