Opublikowano 9 czerwca 201410 l 1. COD - tragedia 2. Free DLC do Forza 5 - zieeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ... Weź już ku**a skończ te wypociny z dupy. Nikogo one nie obchodzą. Przeciez on ma racje. M$ dno, jedno co im wyszlo to horizon 2, reszta to gierki ktore bd lepsze na ps4 no i tam pare guwien bez historii. Skupmy sie na faktach bo narazie tak one sie prezentuja xD
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Platinum Games exclusively on X1. Na kolana przed Spencerem, powtarzam.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ja juz to chce. Przepraszam ubisoft za wszystkie gorzkie i obraźliwe posty mojego autorstwa
Opublikowano 9 czerwca 201410 l 1. COD - tragedia 2. Free DLC do Forza 5 - zieeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ... Weź już ku**a skończ te wypociny z dupy. Nikogo one nie obchodzą. Przeciez on ma racje. M$ dno, jedno co im wyszlo to horizon 2, reszta to gierki ktore bd lepsze na ps4 no i tam pare guwien bez historii. Skupmy sie na faktach bo narazie tak one sie prezentuja xD Ja rozumiem trolling, ale nie (pipi)a na każdej stronie. Bądźmy czasami poważni, nie mam xboxa one ale nie jestem w stanie ocenić gry zanim ją zobaczę jak to robią coniektórzy.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l A juz myslalem ze gorzej od Edwarda May Cry byc nie moze w kwestii desingu
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Rurki, sluchawki, dziarski mlodzieniaszek... chyba wolalem madafakerow
Opublikowano 9 czerwca 201410 l A juz myslalem ze gorzej od Edwarda May Cry byc nie moze w kwestii desingu w koncu japonczycy
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Platinum Games exclusively on X1.Wii U to wcale nie pomogło. Bo jeszcze nie wyszło, lol