Opublikowano 8 czerwca 201410 l Kolejny Assasin's Creed, kolejne Call of Duty... Cóż za niespodzianka...
Opublikowano 8 czerwca 201410 l Cola i chipsy zakupione, szampan i krewetki tez na 3cia beda. Edytowane 8 czerwca 201410 l przez smallv86
Opublikowano 8 czerwca 201410 l jaka cola , jakie chipsy tylko mountain dew i doritos ps. nie polecam alkoholu , rok temu tak dlugo mi zeszlo czekanie na konfe SONY, umilane piwem, a potem jeszcze jej opoznienie , ze kiedy juz sie wszystko zaczelo to kontaktowalem tak-sobie ;/ Edytowane 8 czerwca 201410 l przez erix
Opublikowano 8 czerwca 201410 l Dla przypomnienia zeszłego roku Gość się deklarował, że w tym roku zrobi kolejne. Będzie zabawnie.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ja sam już nie wiem na co czekam. Chyba na zapowiedź gry ktora mnie przekona do zakupu nextgena A zarazem juz sobue wyobrażam ze nieważne co pokażąto jutro bedzie ogromny shitstorm w console wars i znowu glupie przerzucanie sie wyzwiskami przy zerowej merytorycznosci dlatego wlasnie nie wchodze juz do cw bo te wojenki obrzydzaja mi cieszenie sie grami
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Kurcze, to już dziś. To chyba dziesiąte E3 które śledzę na bieżąco. Na co liczę? Na Nintendo. Że Hyrule Warriors to nie jedyna Zelda jaką pokażą, że Metroid U istnieje. Chcę zobaczyć Xeno i jakieś niespodzianki. Na podstawie przecieków wnioskuję że Sony i Microsoft nie zaskoczą mnie niczym. Choć Sony ma Uncharted 4 które starczy za kilka gierek Jak chodzi o multiplatformy to liczę na: -Mass Effect 4 (strasznie jestem ciekaw nowego story i bohaterów. Oby to był only next-gen project) -Assassin's Creed Unity (Francja sprawiła że znów się jaram tym tasiemcem) -Splinter Cell (wiem że nie będzie, ale na liście musi być. Na zawsze moja ulubiona seria od Ubi) -Wiedźmin 3 (chcę soczysty gameplay nagrywany z konsol) -Mafia 3 (wiemy już że jedynki nie da się przebić, ale zabawa i tak jest przednia) -Fallout 4 (najwyższy czas na konkrety) -MGS V (wszystko chyba wyciekło wcześniej, liczę więc na długi gameplay który mnie zachwyci)
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Coś czuję, że Sony zawiedzie i to potężnie :confused: Najbardziej liczę na jakiś gameplay z Uncharted, The Order cyferki, Shadow of the Beast, The Crew, Driveclub, Mad Max, Destiny i coś ze Star Warsów. I fajnie jeszcze by było jakby zapowiedzieli Football Managera na PS4, albo chociaż na PSV z premierą w listopadzie. No i do tego zapowiedź GTAV na PS4 i jakieś fajne niespodzianki. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Yakubu
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Coś czuję, że Sony zawiedzie i to potężnie :confused: Najbardziej liczę na jakiś gameplay z Uncharted, The Order cyferki, Shadow of the Beast, The Crew, Driveclub, Mad Max, Destiny i coś ze Star Warsów. I fajnie jeszcze by było jakby zapowiedzieli Football Managera na PS4, albo chociaż na PSV z premierą w listopadzie. No i do tego zapowiedź GTAV na PS4 i jakieś fajne niespodzianki. Chyba każdy tak czuje
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Coś czuję, że Sony zawiedzie i to potężnie :confused: Najbardziej liczę na jakiś gameplay z Uncharted, The Order cyferki, Shadow of the Beast, The Crew, Driveclub, Mad Max, Destiny i coś ze Star Warsów. I fajnie jeszcze by było jakby zapowiedzieli Football Managera na PS4, albo chociaż na PSV z premierą w listopadzie. No i do tego zapowiedź GTAV na PS4 i jakieś fajne niespodzianki. Niestety mam podobne odczucia i zakładam, że większość zaprezentowanych gier będzie na drugą połowę 2015 i wczesny 2016
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Myślę, że najbardziej zawiedzie UBI. Sony ma przynajmniej Project Beast i Uncharted, EA - Battlefront, ME oraz ME4, a UBI co? Assassyn, farcry i wydmuszkę Division, która najszybciej wyjdzie w 2016. Jedyne co ich może uratować to BG&E2 lub przynajmniej nowa odsłona Prince of Persia.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Myślę, że najbardziej zawiedzie UBI. Sony ma przynajmniej Project Beast i Uncharted, EA - Battlefront, ME oraz ME4, a UBI co? Assassyn, farcry i wydmuszkę Division, która najszybciej wyjdzie w 2016. Jedyne co ich może uratować to BG&E2 lub przynajmniej nowa odsłona Prince of Persia. Jeżeli będą podążać tą samą ścieżką, co przez ostatnie dwa lata, to na końcu znowu mogą czymś zaskoczyć Na bank mają coś jeszcze oprócz FC4 i AC5 (bo tam Division to i tak za rok wyjdzie z hakiem pewno).
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Możesz liczyć na Beyond 2 i Prince of Persia. Taaa, tak samo jak na TLG i Agenta Jeżeli będą podążać tą samą ścieżką, co przez ostatnie dwa lata, to na końcu znowu mogą czymś zaskoczyć Ja mam nadzieję, że nikt po raz trzeci się na to nie nabierze. Jakie jest WD każdy widzi, Division musieli przełożyć aby choć w połowie wyglądał jak na pierwszym trailerze, więc lepiej niech już skończą z tymi kłamliwymi gameplaymi, które nijak nie oddają rzeczywistości.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Możesz liczyć na Beyond 2 i Prince of Persia. Taaa, tak samo jak na TLG i Agenta