Opublikowano 9 czerwca 201410 l CZY JA DOBRZE SŁYSZĘ TĘ MUZYKĘ OJEZU Pierwsze 10 minut konfy EA > cała konfa MS
Opublikowano 9 czerwca 201410 l ojojojoj takie PC High ten Dragon Age, czyli jak na konsole bardzo słabo
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Karważ - leci muzyka z Mass Effecta a stream na Gamespocie szlag trafił
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Gardze tymi napisanymi przez PRowcow pseudo wywiadami z tworcami. (pipi)jcie.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Sims... Wymazałem to z pamięci, że nawet nie wziąłem pod uwagę, że mogą tego tasiemca pokazać. Ale spoko, już za chwile EA Sports i jeszcze większa nuda...
Opublikowano 9 czerwca 201410 l "słuchaliśmy fanów. Chcą nowego świata i nowych bohaterów" gów,no ku,rwa szmaty pier,dolone. gdyby te śmieci serio słuchały fanów, to może bym się zainteresował nowym ME, a tak to pier,dole tych nieudaczników w du,pala. Nienawidzę Bioware, niech zdechną.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Taaa wielki wszechświat i latanie na drugi koniec galaktyki żeby odktywać nowe planety. Już to słyszałem kilka lat temu i wyszło jak wyszło z szacunkiem do ME 1 i 2. Ale EA nie da im tego dobrze zrobić,nie EA.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Nowy ME to obietnica, ze moze kiedys BW cos zrobi wiec sie nie jarajcie.