Opublikowano 10 czerwca 201410 l Wystarczyło parę godzin by kolekcja wskoczyła na pierwsze miejsce Amazonu, coś mi mówi, że sprzedaż TF pobije pierwszego dnia I śmieszno i smutno, heh. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 10 czerwca 201410 l mam nadzieję na kanapowego coopa w kampanii tak jak to było w 1, 2 części - 2 pady mam to będzie można powtórzyć z kumplami kampanie po 10 latach no i w końcu ogra się 4 część na którą już moja 360 się nie doczekała..
Opublikowano 10 czerwca 201410 l mam nadzieję na kanapowego coopa w kampanii tak jak to było w 1, 2 części - 2 pady mam to będzie można powtórzyć z kumplami kampanie po 10 latach no i w końcu ogra się 4 część na którą już moja 360 się nie doczekała.. Nie dam sobie ręki uciąć, ale chyba gdzieś mi śmignęło, że jest split.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Autor Fajnie że również Halo 3 i 4 poza byciem w 60fps i 1080p dostaną małe poprawki graficzne jak lepsze cienie czy AA. MUsżę dojść do 10 generacji w Titanfall do premiery tej kolekcji bo po 11 listopada TYLKO HEJLO <3
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Big Rumble (12 Player FFA) - H1, H2, H3, H4 Big Team Battle (8v8) - H1, H2, H3 Capture the flag (5v5) - H1, H2 GrifBall (4v4) - H1, H2, H4 Rumble Pit (8 Player FFA) - H2, H4 SWAT (No Shield, 4v4) - H1, H3 Team Action Sack(4v4) - H1, H3, H4 Team Slayer (4v4) - H1, H2, H3, H4 Team Snipers (4v4) - H1, H2, H3 Team Throwdown (4v4) - Not shown. IMHO to jakis placeholder, ale nie chcialbym ctf 5v5. Juz w H4 wszystko bylo zamieniane w big teama. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez matis9988
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Forumkowe turnieje 1v1 na Wizardzie w HCE wroca <3. Ci co nie maja jeszcze XszmelcOne - odkladajcie kase! Pamietajcie, ze jest juz (tansza i sluszna) wersja bez tego (pipi), ktore zowa Kinect 2.0 .
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Wizard, Chill Out, Prisoner, Hang 'Em High, Derelict, Damnation + pistol + double melee w 1080/60? DAAAAMN! Będzie EPIC!
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Mam dziwne wrażenie, że nawet po premierze Halo 5, większość będzie grać w H2 i H3 Trzeba będzie iść we wrześniu do MM, przedłużyć umowę z orange i kupić konsolę za 600 zł. Nie mogę się doczekać tej kolekcji Edytowane 11 czerwca 201410 l przez Moldar
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Zupelnie nie rozumiem jak mozna sie tym podniecac i mowic jaki to super pakiet dostajemy. Moge spokojnie wyrwac wszystkie 4 czesci Halo za laczna kwote $20 i grac na 360. Te wszystkie zakichane reedyjce psuja wspomnienia jakie mialem z dana produkcja bo w wiekszosci zestarzaly sie one niemilosiernie. Halo moze akurat najmniej sie zestarzalo bo ma ponadczasowy gameplay ale juz w anniversary jedynki bylo pare ch.jowych rozwiazan.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l No nie gadaj że multi H2/H3 w 1080/60 cię nie cieszy. Lepszy multiplayer może nas w tej generacji nie spotkać i wcale bym się nie zdziwił gdyby tak było. Edytowane 11 czerwca 201410 l przez ssxx1
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Ano, nawet piąta część na bank będzie gorsza od online 2 i 3. Takie czasy mamy po prostu i każdy stara się dostosować.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Multi H2 i H3 bylo dobre swego czasu, watpie by w 2014 roku bylo grywalne... jak odpalalem multi w h3 rok temu to bardzo doskwieral brak dynamiki.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Bardzo jestem ciekaw jak Halo 3 będzie się prezentować w 1080p. Gra sama w sobie jest ładna, ale niska rozdzielczość i co za tym idzie - zęby, psuły ogólny odbiór.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Multi H2 i H3 bylo dobre swego czasu, watpie by w 2014 roku bylo grywalne... jak odpalalem multi w h3 rok temu to bardzo doskwieral brak dynamiki. no to wracaj do coda
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Autor Lista map From Halo: Combat EvolvedBattle CreekBlood GulchBoarding ActionChill OutChiron TL-34DamnationDanger Canyon (PC)Death Island (PC)DerelictGephyrophobia (PC)Hang 'Em HighIce Fields (PC)Infinity (PC)LongestPrisonerRat RaceSidewinderTimberland (PC)Wizard From Halo 2AscensionBackwashBeaver CreekBurial MoundsCoagulationColossusContainmentDesolationDistrict (PC)ElongationFoundationGeminiHeadlongIvory TowerLockoutMidshipRelicSanctuaryTerminalTombstoneTurfUplift (PC)WarlockWaterworksZanzibar Halo 2 maps remastered using a "native" Xbox One engineAscensionLockoutZanzibar????????? From Halo 3AssemblyAvalancheBlackoutBoundlessCitadelCold StorageConstructEpilogueEpitaphFoundryGhost TownGuardianHereticHigh GroundIsolationLast ResortLongshoreOnslaughtOrbitalPit StopRat's NestSandboxSandtrapSnowboundStandoffThe PitValhalla From Halo 4AbandonAdriftAscentComplexDaybreakErosionExileForge IslandGrifball CourtHarvestHavenImpactLandfallLongbowMeltdownMonolithOutcastPerditionPitfallRagnarokRavineRelaySettlerShatterSkylineSolaceVertigoVortexWreckage TO JEST NIEDORZECZNE WRĘCZ. Przecież ta składanka to będzie instant classic xbona i ludzię będą grać całą generację.