Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo: The Master Chief Collection

Featured Replies

Opublikowano

tmcc-h2a-relic-establishing-megalith_192

tmcc-odst-coastal-highway-establishing-i

tmcc-odst-nmpd-hq-police-action_1920x108

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 245,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lista map   From Halo: Combat Evolved Battle Creek Blood Gulch Boarding Action Chill Out Chiron TL-34 Damnation Danger Canyon (PC) Death Island (PC) Derelict Gephyrophobia (PC) Hang 'Em High Ice Fie

• 1.Bronie zadają różne obrażenia to całkiem naturalne. Halo jest skrojone pod konkretne rodzaje broni w H:CE jest to magnum w Halo 2 i 3 BRka, w czwórce BRka i DMR. Naucz się korzystać z tych broni, a

• 1 września wyjdzie ten wyczekiwany patch, gra automatycznie trafi też do GamePassa 

Opublikowano

Drugie foto sliczne

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Jakby było Firefight, to bym kupił ODST.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koleżanki i koledzy z Forum.

POMOCY!!!

Po chwilowej nieobecności postanowiłem pograć w H:MCC. Niestety nie jestem w stanie znaleźć graczy w trybie multiplayer w żądnej grze, czy to HALO 2 , czy HALO 4. Chciałbym zaznaczyć, że internet posiadam :) nawet idzie na nim pograć w Titanfall gdzie nie ma problemu ze znalezieniem innych graczy. Ajuto Pomocy. Czy to wina wciąż skopanego MULTI w tej grze ? Czy może coś w sieci trzeba pogrzebać?

Opublikowano

Problem leży gdzieś po twojej stronie. Dziś grałem i błyskawicznie znajduje mecze. Sprawdzałem 3 rankingowe tryby oraz playliste H3/H4.

Opublikowano

Koleżanki i koledzy z Forum.

POMOCY!!!

Po chwilowej nieobecności postanowiłem pograć w H:MCC. Niestety nie jestem w stanie znaleźć graczy w trybie multiplayer w żądnej grze, czy to HALO 2 , czy HALO 4. Chciałbym zaznaczyć, że internet posiadam :) nawet idzie na nim pograć w Titanfall gdzie nie ma problemu ze znalezieniem innych graczy. Ajuto Pomocy. Czy to wina wciąż skopanego MULTI w tej grze ? Czy może coś w sieci trzeba pogrzebać?

A jaki masz NAT?Bo często to sprawia problemy..Osobiście też wczoraj grałem ze znajomymi i nie miałem żadnych problemów.

Opublikowano

Fifa działa bez problemu. Titanfall też. Więc próbuję starym sposobem odinstalować i zainstalować ponownie grę. Jak to nie pomoże będę dzwonił o MS. Nie o taką Polskę walczyłem ;):D

NAT. W systemie napisane jest umiarkowany. Mogę to jakoś zmienić?

Edytowane przez Tooptek

Opublikowano

Więc tak udało mi się zmienić w konsoli NAT na otwarty ( prostym sposobem: zrobiłem test połączenia dla wielu graczy potem zamiast wcisnąć A wcisnąłem RT+LT+LB+RB, następnie B i zakończyłem) Problem się sam rozwiązał teraz czekam aż przy HALO 4 znajdzie mi jakiś graczy. W kolumnie pojawiają się osoby, lecz po sekundzie znikają. 

Aktualizacja 5.05.15r.

Więc udaje mi się połączyć z innymi graczami raz na dzień , może dwa razy, NAT otwarty, wszystkie Wasze rady zostały wykorzystane. Nie mam pojęcia co może być nie tak. Dzwoniłem do dostawcy internetu. Poprosiłem o odblokowanie portów , nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi, ale miły Pan po drugiej stornie stwierdził, że skoro się czasem łączę to nie koniecznie wina portów. Niestety dalej nie mam pojęcia co się dzieje.... a Halo 4 czeka :(

Edytowane przez Tooptek

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda na to, że za 2 dni będzie już ODST :)

https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/DLC/Halo-3-ODST/86c6765b-0a5f-49bf-8a7e-fa700c95a46b#gameDetailsSection

EDIT:

Stronkę już usunięto. W każdym razie było info, że gra będzie dostępna 29 maja i będzie ważyć 8.1GB.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Oczywiście, a potem wszystkie kampanie na czas i punkty. Ta seria chyba nigdy mi się nie znudzi.

Opublikowano

fajnie fajnie, skonczylem ostatnio wszystkie czesci z checia ogralbym odst, ciekawe kiedy wypuszcza reach, 

Opublikowano

Pograłem jakiś czas temu, po instalacji kolejnego patcha (który już??) i o dziwo chodzi to lepiej (hit detection jest w końcu "normalne"), tyle tylko, że ochoty już brak na grę po tym całym syfie. 

Opublikowano

sprawdzcie sobie wiadomosci na xbox one bo wlasnie dostalem kod na Halo ODST :ohboy: 

Opublikowano

I ja :) Ale jako ze gry juz sie pozbylem, a Geralt i tak nie pozwala grac w cos innego to sie dziele kodem:

34RWP-T6KGK-DKJ34-PPF4P-M2T2Z

Opublikowano

Jak będzie dobrze wykonane to może odwiedzę jeszcze raz kampanię bo ODST jako DLC kosztuje całe 5$ (u nas 18 zł) :P

PS. Można już grać. Poróbcie jakieś screeny.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Grałem już trzy misje, ta gra miażdży klimatem i muzyką tak samo jak te parę lat temu. Na prawdę świetna gra. Gram od razu na legendarnym i o dziwo gra mi się łatwiej niż kiedyś. Albo jest łatwiej albo skill rośnie z wiekiem :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Skończyłem kampanię Halo 2. przez dłuższą chwilę miałem czarny ekran , po czym wyszła do menu gry( zero napisów końcowych). Nie dostałem żadnych osiągnięć za to, że ją ukończyłem ( powinny być minimum trzy). I  na dodatek nie mogę wejść w osiągnięcia w Halo MCC, bo wywala error. Wina Live czy to jakiś bug? 

edyta:

Teraz mi się udało wejść. 5 pasków w osiągnięciach za ukończenie jest "napełnione" do pełna ale nic nie wpadło. Ech :/

Edytowane przez chris85