Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli ex jest gó.wniany to z czego beka? Konsekwencja i logika u klapów - nie stwierdzono.

Dla botów stają się g.ówniane w momencie utraty statusu exa, wiem.

Logika u botów : kup gorszą konsolę. Ale za to konsekwencji Wam nie odmówię : robicie to kolejną generację.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I znowu logiki nie stwierdzono. Jeśli klap uważa exa za gównianego, to nie rozumiem czemu ma być beka jeśli ta gierka przestaje być exem - bo skoro tytuł jest gó.wniany to ani nie powinno to zaboleć xbotów, ani też zainteresowanie wśród innych nie powinno wzrosnąć no bo jest gówniany.

Jeżeli taki Knack wyjdzie na peceta to beki nie będzie go ch.uj kogo obchodzi czy jakiś użytkownik STEM też będzie go mógł przejść 6 razy.

Opublikowano

W ogóle przekrzykiwanie sie na exy jest slabe. Wiiu kasuje całe towarzystwo ale jakoś nie widać żeby ludzie biegli po konsole nintendo. Z tymi eksami to jest zje.bane bo jedna ekipa sie cieszy, że druga w to nie pogra a nie na tym powinno polegać granie :/ ot powiększanie sobie penisow przez gierki :reggie:

Opublikowano

Ej to są żarty z tym raportowaniem, nie? Tak naprawdę to Mazzeo i Guernica nikogo nie raportują? Bo co do innych to wiadomo, że żarty ale co do tej dwójki to nie jestem pewien.

Edytowane przez mate5

Opublikowano
  • Autor

:pechowiec:

Opublikowano

Masseło zawzięcie minusuje moje posty gdzie się tylko da. Czasem lubię sobie wyobrażać, jak ten wyśmienity człowiek wraca że swej znienawidzonej pracy, odpala lapka i z groźną miną i agresywnie wywieszonym jęzorem szuka panicznie moich nowych postow, tylko by je zminusować.

Myślę więc, że z tym raportowaniem to u niego też nie są przelewki. Uwazalbym na przekrecanie jego nicku, bo skonczycie w kwadratowych kajdankach.

Opublikowano

Chyba nowy Singstar działa na serwerach drajwsraki, bo tutaj również nie idzie się połączyć  :facepalmz:

Opublikowano

Figaro, juz tak nie szydz z tym amazonem, bo przeciez na com driveklap byl jeszcze krocej w top100 niz w uk.

Wg vgchartz sprzedalo sie 300k horizona 2 na xbone, a w leaderboardsach jest 600k graczy, chyba nie wierzysz ze co druga osoba cebuli gry na lewych kontach?

Ile jest graczy na leaderboardsach driveklapa? Ah, nie wiadomo, bo serwery leza...

raport za przekrecenie nicka oczywiscie polecial

Zartowalem, nie jestem Guernica.

Edytowane przez Copper

Opublikowano
  • Autor

Masseło zawzięcie minusuje moje posty gdzie się tylko da. Czasem lubię sobie wyobrażać, jak ten wyśmienity człowiek wraca że swej znienawidzonej pracy, odpala lapka i z groźną miną i agresywnie wywieszonym jęzorem szuka panicznie moich nowych postow, tylko by je zminusować.

Myślę więc, że z tym raportowaniem to u niego też nie są przelewki. Uwazalbym na przekrecanie jego nicku, bo skonczycie w kwadratowych kajdankach.

Sony to (pipi) i (pipi).

Jeszcze jedno przeinaczenie i wylatujesz. Pozdrawiam :lapka: .

Opublikowano

Grozenie uzytkownikowi? Raport poleciał.

Copper, no ja się tylko pytałem, czy to prawda :)

Opublikowano

Ej to są żarty z tym raportowaniem, nie? Tak naprawdę to Mazzeo i Guernica nikogo nie raportują? Bo co do innych to wiadomo, że żarty ale co do tej dwójki to nie jestem pewien.

Ja tylko posty botow raportuje, zobacz jak skonczyl Soul czy luck1985
Opublikowano

Wskazuje to na jakieś uprzedzenia, co jest niezgodne z regulaminem. Zawiadomiłem django.

Opublikowano

83/100 po 16 recenzjach. Czekamy na 40 recenzji. Awatar z kratosem jakby co przygotowany.

Opublikowano

Zdecydowanie po obnizce ceny mozna Xboxa brac. SO na szczescie spelnia nadzieje i warto sie nim zainteresowac.

Opublikowano

83 po 25 recenzjach...

Już po 30!!!!!

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jak się pięknie dzień rozpoczął. 83/100 to pogrom ich exów z max 71/100. Ostatnie klika tygodni, to ciężkie czasy dla klapków.

Opublikowano

Dupy klapkow po tym jak wroca ze szkoly, rzuca tornister w kat, siada na taborecie przy laptopie WAJO i zobacza recki Sunset Overdrive:

tumblr_mjov5vRahV1qaozevo1_500.gif

Opublikowano

nie mam lapka chłopcze, więc raportując cię nie używam touchpada tylko myszki na kablu.

Opublikowano

Czyli co? Jednak kochacie insomniac boty?

Opublikowano

Ważne że recenzenci kochają.

34 recenzje, średnia w miejscu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.