Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tej ale Mordor ma ten caly nemezis system i moze faktycznie to zadzialalo wiec jakis przelom w grach jest. Chyba, ze nie dziala, nie wiem jak inne recenzje.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

czyli co? pierwszy mesjasz nextgenow od razu na poczatku generacji i to od razu w lepszej wersji na ps4? mam nadzieje, ze teraz solidarnie ci co krecili beke z ps4, ze nie ma na niej w co grac pokasuja konta, bo jak nie bede zmuszony pisac raporty

Opublikowano

Broń boże nie mam nic do do ocen Bayonetty czy SO, ale dycha dla mordoru. O ku,rwa. Trzeba będzie przejrzeć w Empiku.

Spoko od zawsze wiedziałem, że to każuale (9 dla battlefieldów i killzonów) potem 9 dla watch_dogs, koso dający każdemu asasynowi 9 i teraz mordor 10- przecież to czasopismo to ... jeśli chodzi o recenzje, ale dla takich konsolowych januszów kupujących ps4 dla fify czy bfa to będzie super gierka

Opublikowano

Broń boże nie mam nic do do ocen Bayonetty czy SO, ale dycha dla mordoru. O ku,rwa. Trzeba będzie przejrzeć w Empiku.

Spoko od zawsze wiedziałem, że to każuale (9 dla battlefieldów i killzonów) potem 9 dla watch_dogs, koso dający każdemu asasynowi 9 i teraz mordor 10- przecież to czasopismo to ... jeśli chodzi o recenzje, ale dla takich konsolowych januszów kupujących ps4 dla fify czy bfa to będzie super gierka

bluber, nie rozpędzaj się z tymi bluzgami. Recenzji jak rozumiem na oczy nie widziałeś, w gry, których oceny przytoczono, rozumiem też nie grałeś, ale średnia z Metacritic styka, żeby mięsem rzucać. 

Opublikowano

Czemu Mordor zly? System Nemezis nie dziala tak jak (znow) naobiecywali?

Opublikowano

Jest gierką dla każuali. Nie jest zły, coś jak Batman AA czy AC.

oho cenzura na forum lol

Opublikowano

Perez, wiesz co z nim zrobić!

Na fejsbuku ma status że psxe guwno obesrane!

Opublikowano

Pograłem w Mordor jakieś 3-4 godziny i wróciłem do Castlevani LOS2. W mordorze poza robieniem lewatywy na stojąco każdemu napotkanemu orkowi nic więcej się nie dzieje. Co za Januszowa ocena.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Czyli kolejne obiecanki cacanki, mega system, niedobitki beda pamietac co im zrobiles i beda silniejsi bla bla bla. Przypomina mi sie Force Unleashed.

Opublikowano

W ogóle o co chodzi jakby, żeby gra na podstawie filmu/książki, typowa masówka dla casuala dostała w PSX 10... Wiedziałem, że tą gazeta zeszła na psy, ale nie sądziłem, że aż tak bardzo.

Ściera przewracałby się w grobie.

Opublikowano

Jest gierką dla każuali. Nie jest zły, coś jak Batman AA czy AC.

oho cenzura na forum lol

Za rzucanie bezpodstawnie bluzgami jak najbardziej. Przeczytaj tekst i zapraszam do tematu o numerze w celu podzielenia się opinią, dlaczego gra nie zasługuje na ocenę X, bo Twoim zdaniem powinna być ocena Y (jeszcze tylko pasowałoby zagrać w sumie). 

Opublikowano

prosze xboty o szanowanie gazety i uzytkownikow playstation bo nawet sie nie odwrocicie, a sprawa zrobi sie powazna

Opublikowano

bluber, nie rozpędzaj się z tymi bluzgami. Recenzji jak rozumiem na oczy nie widziałeś, w gry, których oceny przytoczono, rozumiem też nie grałeś, ale średnia z Metacritic styka, żeby mięsem rzucać. 

Ale szczerze musisz przyznać że PSXE z obniza loty,niebezpiecznie zbliżając sie do poziomu szkolnej gazetki. Nie hetuje tylko stwierdzam co widze,ktoś zabił pismo legende i jeszcze cieszy z tego jape. Smutno mi z tego powodu  :smutas:

Opublikowano

właśnie bluber zapłać im za gazetę, potem zapłać devowi za grę i dopiero będziesz mógł napisać, że 10- dla assassina w mordorze to żal xD

Opublikowano

To co ? AC Unity 9 czy 9+ będzie miało ? xD

PS. Jaką ocenę dostało AC3 ?

Opublikowano

Jakby zebrać dziesięciu randomowych userów z tego forum i kazać im napisać recenzje tych trzech gier to i tak oceny byłyby bardziej wiarygodne niż to co serwuje PSX Extreme od dobrych kilkunastu miesięcy xD

Opublikowano

Ale Kali tez piz.gal 9+ na lewo i prawo za czasow Sciery i bylo smisznie wiec moze teraz Zax przejal paleczke.

Opublikowano

Ja na serio myślałem, że to saptis znowu coś zrecenzował xD.

Ins, AC3 dostał 9, z tego co pamiętam.

Opublikowano

Ale szczerze musisz przyznać że PSXE z obniza loty,niebezpiecznie zbliżając sie do poziomu szkolnej gazetki. Nie hetuje tylko stwierdzam co widze,ktoś zabił pismo legende i jeszcze cieszy z tego jape. Smutno mi z tego powodu  :smutas:

A co widzisz? Tutaj jest taki fajny temat, tak że zapraszam do podzielenia się konkretnymi uwagami, a nie "kiedyś to było lepiej". 

Opublikowano

Perez, ludziom sie juz nie chce po raz ktorys tam pisac tego samego. Kolejna dyskusja o kierunku jaki obralo PE nie przyniesie zadnych zmian wiec mozna zrozumiec, ze niektorzy odpuszczaja (dyskusje).

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Lub kupowanie pisma.

Opublikowano

Jeżeli taką ocenę ta gra dostała w PSXE to wymiękam xD Gówno obesrane, najgorsza część asasyna i 9tka ? Litości.

d4h99.gif

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jeżeli taką ocenę ta gra dostała w PSXE to wymiękam xD Gówno obesrane, najgorsza część asasyna i 9tka ? Litości.

Forza Horizon 8, a Most Wanted (2012) 9- xD. Trochę tych bekowych recenzji jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.