Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dark Archon zawsze na propsie, paczcie i płaczcie :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

2:42 xD

Opublikowano

gdzie ja pizgam z pecetowców? zresztą żadnej żonglerki płytami nie uskuteczniałem bo po instalacji na dysku w 360 już nic nie musiałem robić

W lwiej części wielopłytowców trzeba było uskuteczniać żonglerkę, nawet po tym jak Microsoft dodał możliwość dumpowania płyt na dysk.

Ale skąd bluber ma to wiedzieć jak jedyna gra w którą gra to Console Wars? Ja pamiętam dobrze żonglerkę w Lost Odyssey połączoną z instalacją - jedyny plus tego był taki że konsola nie chodziła tak głośno i zeszła prawie do poziomu PS3, dzięki czemu można było w spokoju skupić się na czytaniu wspomnień, bez szumiącego jak w fabryce wiatraka.

Opublikowano

Kupiliście premierowe szroty i narzekacie olo

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

gdzie ja pizgam z pecetowców? zresztą żadnej żonglerki płytami nie uskuteczniałem bo po instalacji na dysku w 360 już nic nie musiałem robić

W lwiej części wielopłytowców trzeba było uskuteczniać żonglerkę, nawet po tym jak Microsoft dodał możliwość dumpowania płyt na dysk.

Ale skąd bluber ma to wiedzieć jak jedyna gra w którą gra to Console Wars? Ja pamiętam dobrze żonglerkę w Lost Odyssey połączoną z instalacją - jedyny plus tego był taki że konsola nie chodziła tak głośno i zeszła prawie do poziomu PS3, dzięki czemu można było w spokoju skupić się na czytaniu wspomnień, bez szumiącego jak w fabryce wiatraka.

Zainstalowanie płyty na dysk nie wpłynęło na ciszę wiatraka, który chłodził konsolę. Po prostu płyta nie zapier.dalała w napędzie - niestety Microsoft wrzucił do konsoli DVD-ki, które musiały się kręcić z olbrzymią prędkością w przeciwieństwie do wolniutkich BluRayów.

Ale uczciwie przyznaję, że z chłodzeniem też były problemy - konsole z 2005-2006 roku musiałem wymieniać ze wzgledu na hałas. Inna sprawa, że stare modele PS3 też miały głośny wyziew, nie mówiąc już o PS4, które jest obecnie najgłośniejszą konsolą jaką posiadam.

Opublikowano

Tej bayonetty lepiej nie pokazywać ludziom którzy z grami nie maja do czynienia.

Opublikowano

duzo chyba zalezy od modelu i konkretnej sztuki, bez beki moje biale ps4 na pewno nie chodzi glosno - poziom mojej ps3 slim, a czasem nawet jest sporo lepiej bo ps4 o wiele wiele szybciej zwalnia predkosc wiatrakow w menu gdy w nic nie gramy

Opublikowano

Wy to chyba gracie na tych konsolach podłączonych do głośników PC sprzed 15 lat, do tego siedzicie 10 cm. od konsoli.

Przy dobrym nagłośnieniu konsola jest słyszalna najwyżej podczas loadingów. No chyba, że PS4, to na prawdę traktor, w co wątpię.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

sam zamierzasz kupic premierowy szrot za miesiąc i błaźnisz się od dwóch stron 

olo 

:yao:

Opublikowano

To jest gra video, a nie te wasze pozycje pt "Którą rewizję konsoli powininem kupić?" czy "Z którego sklepu zapreorderować Asasyna?".

Opublikowano

O matko, ile naje.bane spoilerów. Skipnąłem ze trzy razy i już nowych bossów znam. ;(

Opublikowano

nie mówiąc już o PS4, które jest obecnie najgłośniejszą konsolą jaką posiadam.

Subiektywnie dla mnie X360 był głośniejszy niż Ps4, więc poszukałem obiektywnych danych - przy pomiarach Eurogamera z odległości 3 metrów w czasie gry:

PS3: 35 db

XOne: 40 db

PS4: 41 db

X360: 44 db

Opublikowano

jak 7 lat temu odpalałem 360tkę w niedzielne popołudnie to babcia z drugiego pokoju krzyczała, żem antychryst bo odkurzam mieszkanie w dzień pański

trustory  :reggie: 

Opublikowano

sam zamierzasz kupic premierowy szrot za miesiąc i błaźnisz się od dwóch stron 

olo 

:yao:

Ping mi powiedział, że wszystko jest tip top w XO, ale zgadzam się pierwsza 20gb premium to był dramat, smigał jak mały samolot.

Opublikowano

Wy to chyba gracie na tych konsolach podłączonych do głośników PC sprzed 15 lat, do tego siedzicie 10 cm. od konsoli.

Przy dobrym nagłośnieniu konsola jest słyszalna najwyżej podczas loadingów. No chyba, że PS4, to na prawdę traktor, w co wątpię.

Nie każdy może sobie pozwolić na dobre nagłośnienie, to pierwsze primo, a drugie primo, są osoby, które lubią grać z dźwiękiem na minimalnym poziomie - jak siadam przed konsolę to w celu relaksu, a nie żeby mi pifpafy je.bały po uszach :).

@Observer

Eurogamer pewnie nie założył, że pewna partia jest felerna przez co chodzi głośno. Moja czwórka momentami wyje tak, jak bym odpalił suszarkę na minimalnym poziomie. Irytuje mnie to strasznie, bo jestem jedną z tych osób, które grają raczej w nocy, z głośnością o wiele poziomów niżej niż statystyczny gracz.

Opublikowano

Protip ping:

creative-sluchawki-sound_553.jpg

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No właśnie to też nie jest dla mnie rozwiązanie - nie lubię grania w słuchawkach, po prostu grzeją mi głowę, a do tego przy dłuższych sesjach bolą uszy. Nie mówiąc o tym, że lubię słyszeć co się dzieje dookoła mnie, a słuchawki mocno izolują jakiekolwiek dźwięki z zewnątrz.

Opublikowano

Heh, cod faktycznie nie trzyma stalych klatek podczas grania w singla i w multi na PS4 (XO podobnie, ale radzi sobie znacznie lepiej), no ale musi byc 1080p zeby bylo w naglowku, chuy z cala reszta.

No pieknie... nawet ps4 sobie z 1080p nie radzi

:sexkonik: playstation-logo.jpg :siki:

Czo te "next-geny" to ja nawet taknie...

Z dwoja zlego wole lekko mniejsza rozdzialke ale betonowe klatki a nie na odwrot, co za guwniana logika.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Trzeba byc chyba terminatorem by dostrzec te spadki animacji na PS4, podobnie zreszta jak roznice 180 pixeli w rozdzialce.

Edytowane przez easye

Opublikowano

cwaniak juz od jakiegos czasu sie miga i wymysla wymowki by swojej kolekcji tu nie uwiecznic - a szkoda, z wielka wielka checia konsolomaniaka bym ja zobaczyl, po drugie przeciez by za te foty zgarnal grubo ponad 100 plusikow

Jest przebiegły - po co jednorazowo 100 plusików, jak można na przestrzeni czasu wiele razy po 20+ :P

już sobie wyobrażam jaką Ping ma beke gdy ktoś w temacie pokaż swoją kolekcje pokazuje 10 gierek na krzyż z czego 5 to fify. po wrzuceniu full roomu doszło by do implzji i temat hc room sam by się zamkną w sobie.

Opublikowano

A moze on wyszukuje zdjecia w Internetach i tak naprawde nie ma co pokazac dlateg otego nie robi? Teoria spiskowa?

Opublikowano

kur.va po co mi było sie tyle lat uczyc jak moglem wszystko pyerdolic, teraz pracowac w kfc i byc jak ping :(

Opublikowano

A moze on wyszukuje zdjecia w Internetach i tak naprawde nie ma co pokazac dlateg otego nie robi? Teoria spiskowa?

tez sie jakis czas temu zastanawialem czy on po prostu nie ma konta na jakims mniej znannym forum gdzie siedzi sobie jakis user mega kolekcjoner i wkleja foty, a ten nas od lat trolluje po prostu wklejajac tu zdjecia, ktore nie sa jego - do Pinga to by pasowalo, lubi trollowac i np siedzial kiedys w KKW wiec moze zna jakies tamtejsze forum maniakow gdzie wklejane sa takie foty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.