Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wtedy by było Shenmue III, Dynamite Cop 3, Sonic Adventure 3 i wiele innych rzeczy, które chętnie bym wymienił za wymienione przez Ciebie gry (które i tak by powstały, tyle że na Dreamcasta, w gorszej grafie, ale betonowym erkejdowym 60fps).

Xbox pierwszy miał zadatki na stanie się Dreamcastem II biorąc pod uwagę jak SEGA pakowała w lineup platformy (JSRF, Sega GT, Crazy Taxi 3, Toejam and Earl i kilka innych rzeczy).

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No w sumie... To może świat, gdzie Dreamcast jednak przeżył, i mieliśmy generację Gacka, PS2 i DC?

Tak już bardzo spoko. Brakuje trochę takiego systemu nastawionego na co-op i arcade jak DC. Królestwo za Power Stone 3.

Opublikowano

ogolnie to spencer chociaz jest jakis wyrazisty chlop i ma jaja , wyglada na takiego co wodki sie mozna z nim napic

a smutni japonce z sony sa smutni 

Opublikowano

Ja wczoraj (po raz pierwszy od czasów nadrobienia Valkyrii Chronicles) miałem mentalny powrót do czasów ps2:

120310406.jpg

:banderas:

i ten przyjemny, zróżnicowany ost.

http://www.youtube.com/watch?v=Pa4q3gVJFQI

Oldskul i ARCADE pełną gębą Panie. 

Opublikowano

SSX skończył się na 3 (i On Tour).

Opublikowano

Ja wczoraj (po raz pierwszy od czasów nadrobienia Valkyrii Chronicles) miałem mentalny powrót do czasów ps2:

120310406.jpg

:banderas:

i ten przyjemny, zróżnicowany ost.

http://www.youtube.com/watch?v=Pa4q3gVJFQI

Oldskul i ARCADE pełną gębą Panie. 

Przypomniały mi się czasy jak z kumplami na splicie na(pipi)ialem w Cool Boarders.

Opublikowano

Dobra, Microsoft już naprawił XBL. Jak długo sprawą zajmowałoby się SONY? Też 3 godzinki?

Opublikowano

Wtedy by było Shenmue III, Dynamite Cop 3, Sonic Adventure 3 i wiele innych rzeczy, które chętnie bym wymienił za wymienione przez Ciebie gry (które i tak by powstały, tyle że na Dreamcasta, w gorszej grafie, ale betonowym erkejdowym 60fps).

Xbox pierwszy miał zadatki na stanie się Dreamcastem II biorąc pod uwagę jak SEGA pakowała w lineup platformy (JSRF, Sega GT, Crazy Taxi 3, Toejam and Earl i kilka innych rzeczy).

oraz

gfs_50349_2_16.jpg

=

Project-Gotham-Racing-4-1.jpg

prawilnie przypominam, że to  nierówna się:

DriveClubCover1.jpg

:P

Opublikowano

SSX skończył się na 3 (i On Tour).

pewnie kolejne prowo, ale co niby jest nie tak z wersją na ps360?

Opublikowano

Prawilnie przypominam xbotom sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia. Dalej myślicie, że exy na 8 sprzedają konsole :kaz:

PS4: 301,449
XB1: 138,810
WiiU: 51,442

3DS: 223,460
Vita: 26,782

X360: 37,776
PS3: 50,696
Wii: 9,860

zN6ueeu.gif

Opublikowano

Ten znowu ze sprzedażą. :siki:

Opublikowano

Po prostu jest więcej typów, którzy kupują PS4 do salonu jako modny gadżet, a mniej prawdziwych graczy, dla których liczą się gierki, a nie FIFA co rok i oglądanie IPLA TV/Netflixa w cywilizowanym kraju.

Edytowane przez ping

Opublikowano

gdzie gadka o dominacji jak za czasów ps2?

patrząc na tą sprzedaż można łatwo stwierdzić że ps4 się nie sprzedaje jako konsola tylko jako gadżet którym się pobawią janusze i krawaciarze chwilę a potem się kurzy. To samo było z Wii.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jak mozna sie cieszyc, ze za(pipi)ista konsolowa gra nie sprzedaje konsoli, a konsola bez gier sprzedaje sie lepiej, no jak?

Andrew gorszy od blacharza.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Mazzeo, #hivemind zielony bracie. Mam zioma, który będąc posiadaczem PS4 ogląda tylko netlfixa, najbardziej się cieszył z możliwości połączenia pilota od bravii z konsolą, dzięki czemu nie musi ładować pada co 4h. I tak nie gra, więc po co mu on.

Opublikowano

Po co przypominać coś co wszyscy od dawna wiedzą, wystarczy przypomnieć sprzedaż konsol w tym roku

PS4 - 8 mln

XONE 3,2 mln

WiiU - 1,9 mln

Opublikowano

8 (mln) to dokładna ocena najlepszego exa na ps4, przypadek?

a liczba 3.2 przy Xbox One to średnia poprawnie działających konsol na 10 kupionych sztuk, przypadek?

Opublikowano

Prawilnie przypominam xbotom sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia. Dalej myślicie, że exy na 8 sprzedają konsole :kaz:

PS4: 301,449

XB1: 138,810

WiiU: 51,442

3DS: 223,460

Vita: 26,782

X360: 37,776

PS3: 50,696

Wii: 9,860

Exy na 9+ tez nie sprzedaja konsol :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ciekawe co dzis na direct pokaze niny, ale co by nie pokazali to juz i tak nie uratuje tej konsoli niestety - exy ta konsola juz ma, super wysokie oceny tych exow tez i dalej sprzedaz tragiczna

szkoda wielka szkoda, super exy konsoli nie sprzedawaja, jesienne powstanie z kolan microsoftu i ich niezle exy tez niewiele daly, a sony ...no jest i to wystarcza by sprzedaz byla super - jest cod, za chwile gta5, po nowym roku wiesiek3, w miedzy czasie impreza 6 grudnia, ktora znowu podhajpuje na ta konsole pomimo tego, ze wiekszosc z tych gier co tam pokaza wyjdzie za jakis czas....mozna zaklinac, nie lubic sony, ale sprzedazowo ida genialnie, wrecz az niesprawiedliwie 

Opublikowano

zgadzam się Ficuś. Na pewno najlepszym rozwiązaniem ( dla nas :P ) była by obniżka ceny WiiU i gier. 

Opublikowano

Ech narzeczona pocisnęła prawie na platynkę FEZa i to w starym stylu, pisanie w zeszycie, rozwiązywanie zagadek i szyfrów, nie żadne internety.
Ja w ten czas piszę na CW i oglądam mecz. Damn, aż wstyd.

:frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.