Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Następnego Killzone'a pewnie będą robić właśnie twórcy Mercenary, powinno być dobrze (chyba, że ich projekt okaże się nowym IP, ale to wątpliwe).

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zarzut, iz Halo nie ma nic ciekawego w kwestii fabuly jest kpmpletnie nietrafiony. Prozno szukac na konsolach tak kompletnej i przemyslanej historii ( no jest jeszcze MGS) co prawda jest ona podana w kompletnie niestrawny sposob, szczegolnie rzuca sie to w oczy dzisiaj w dobie cinematic experience. Trzeba zrozumiec ze Halo to troche gra z innej epoki i jedna z ostoi starego console gejmingu

Opublikowano

u mnie sony ma az po grob wiecznego ch.uja w oko za potraktowanie vity, drugi raz pokazali ze calkowicie nie potrafia dzialac na rynku handleldow z ta roznica ze pierwsze psp i dostatnie zycie przez jakis czas fartem dla sony zapewnily crisis core i monster hunter, a po nich juz sie wszystko same toczylo. Niech oni juz trzeci raz do przenosnego grania nie podchodza, a nawet jesli to przysiegam, ze juz nigdy nie kupie ich handheldu

a ta konsole mozna bylo uratowac - ale jak oni nie promuja jej nawet z minecraftem, ktory na wszystko na co wyszedl sprzedal sie super, dalej milcza co do platformy dla gravity rush2, a takie gry jak puppeter,ff-type0 hd, dragon quest8 czy mercenary king's ukazuja sie na innych platformach niz vita gdzie pasowalaby idealnie

Opublikowano

Trzeba zrozumiec ze Halo to troche gra z innej epoki i jedna z ostoi starego console gejmingu

Grałeś w Halo 4?

Opublikowano

No niestety biznes to biznes :(   Rynek handheldów w mocnym odwrocie, Sony pewnie już nie spróbuje nigdy. Szczególnie, że ich telefony też specjalnie dobrze nie przędą, a jednak to ważniejsza gałąź.

Gravity Rush 2 pewnie na Ps4 i Vitę.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

u mnie sony ma az po grob wiecznego ch.uja w oko za potraktowanie vity, drugi raz pokazali ze calkowicie nie potrafia dzialac na rynku handleldow z ta roznica ze pierwsze psp i dostatnie zycie przez jakis czas fartem dla sony zapewnily crisis core i monster hunter, a po nich juz sie wszystko same toczylo. Niech oni juz trzeci raz do przenosnego grania nie podchodza, a nawet jesli to przysiegam, ze juz nigdy nie kupie ich handheldu

a ta konsole mozna bylo uratowac - ale jak oni nie promuja jej nawet z minecraftem, ktory na wszystko na co wyszedl sprzedal sie super, dalej milcza co do platformy dla gravity rush2, a takie gry jak puppeter,ff-type0 hd, dragon quest8 czy mercenary king's ukazuja sie na innych platformach niz vita gdzie pasowalaby idealnie

Vita robi za uzupełnienie PS4 i jest świetnym narzędziem w połączeniu z PS Plus - i tak będzie już do końca jej żywota.

Opublikowano

Zarzut, iz Halo nie ma nic ciekawego w kwestii fabuly jest kpmpletnie nietrafiony. Prozno szukac na konsolach tak kompletnej i przemyslanej historii ( no jest jeszcze MGS) co prawda jest ona podana w kompletnie niestrawny sposob, szczegolnie rzuca sie to w oczy dzisiaj w dobie cinematic experience. Trzeba zrozumiec ze Halo to troche gra z innej epoki i jedna z ostoi starego console gejmingu

Myślę, że odnowiona dwójka oraz cała kolekcja Szefa nieco to zmieni, odnowi ten wizerunek. Polecam obejrzeć Remaking the Legend. Film, który dobitnie pokazuje moc kultu pif paf do krasnali. Bez Halo nie byłoby xboxa.

Opublikowano

Halo 2 ( :wub: ) nawet po 10 latach na oryginalnym Xboxie potrafiło mnie zachwycić a co dopiero ten rimejk.

Opublikowano

Vita robi za uzupełnienie PS4 i jest świetnym narzędziem w połączeniu z PS Plus - i tak będzie już do końca jej żywota.

jakie uzuplenienie ps4? od softu 2.0 remote play mozna odpalic juz na smartfonach i tabletach, vita oczywiscie ma dwie galki ale sa tez przystawki dla padow do tych sprzetow wiec nawet ten argument odpada, do tego wcale ten remote play taki cudaczny nie jest, cross buy dla indykow, cross play w garstce tytulow

vita to indyki, japonszczyzna i gierki z plusa

Opublikowano

@ssxx1

Gralem i plakalem gdy musialem chodzic po tych korytarzowych levelach przeplatanych killroomamu. Multi to z kolei porazka spowodowana losowymi zrzutami, przez ktore gracze utracili kontrole nad mapa.

Edytowane przez asax

Opublikowano

jakie uzuplenienie ps4? od softu 2.0 remote play mozna odpalic juz na smartfonach i tabletach, vita oczywiscie ma dwie galki ale sa tez przystawki dla padow do tych sprzetow wiec nawet ten argument odpada, do tego wcale ten remote play taki cudaczny nie jest, cross buy dla indykow, cross play w garstce tytulow

vita to indyki, japonszczyzna i gierki z plusa

Dlatego już więcej nie zobaczymy takich gier jak  Mercenary - pokazujące prawdziwą moc tej maszynki.

Opublikowano

uwaga uwaga - kupilem po taniosci shadow fall, bac sie wlaczac ta wariacje uniwersum killzone z halo w kwestiach designu czy jednak przynajmniej multi goty jak niegdys pisal Dave Czezky ?

Mialem zamiar wczoraj przejsc na jednym posiedzeniu ale po ckliwym prologu i pierwszej misji dalem sobie spokoj. Strzelanie dronem to nie moje klimaty. Poza tym graficznie to taki Skyrim 2011 na medium. Jest mi niezmiernie szkoda graczy, w kolejnej generacji znow dali sie wyruchac. Przeciez te konsole sa opoznione o 5 lat.

Opublikowano

Czyli wniosek jest taki, że tylko PC i walić konsole? Słyszycie? jesteśmy cofnięci w rozwoju.

Wszyscy.

Opublikowano

Mialem zamiar wczoraj przejsc na jednym posiedzeniu ale po ckliwym prologu i pierwszej misji dalem sobie spokoj. Strzelanie dronem to nie moje klimaty. Poza tym graficznie to taki Skyrim 2011 na medium. Jest mi niezmiernie szkoda graczy, w kolejnej generacji znow dali sie wyruchac. Przeciez te konsole sa opoznione o 5 lat.

Ciekawe jak szybko przybiegnie tu Yeti i wklei gify z Corridor 1886 mówiąc że PS4 to potęga.

Jak dla mnie yebać Ubi razem z The Division ale:

http://www.ppe.pl/news-31985-musimy_przygotowac_sie_na_obnizenie_jakosci_tom_clancy_s_the_division_.html

"Obniżanie to dziwne określenie. Oczywiście, że chcemy stworzyć grę, która wygląda najlepiej jak to możliwe w odpowiedniej formie na Xboksa One, PlayStation 4 i komputery osobiste. W tej sytuacji ten termin jest nieco mylący i dziwny, ponieważ staramy się uzyskać jak najwięcej z każdej platformy. Xbox otrzyma odpowiednią uwagę, PlayStation otrzyma odpowiednią uwagę, a w przypadku PC-tów będziemy mogli zapewnić trochę więcej w zależności od posiadanego sprzętu."

brace yourself, 900p/30fps z obniżonymi detalami is coming

Opublikowano

Czyli wniosek jest taki, że tylko PC i walić konsole? Słyszycie? jesteśmy cofnięci w rozwoju.

Wszyscy.

No ty nawet masz tak w sygnaturze napisane.

Opublikowano

Zaraz ktoś powie, że to wina xbona.

Opublikowano

brace yourself, 900p/30fps z obniżonymi detalami is coming

zaczyna się ^_^

tumblr_mdpmf2C9ZR1qm8xob.gif

Bedzie shitstorm na guwnogafie

Opublikowano

Coraz bardziej kusi mnie zeby odpalic ps4/vita ;/

Opublikowano

why?

btw danganrompa2 ograna? bo jest fajne promo na cyfrowke obecnie

Opublikowano

Ktos powie, ze sie czepiam. Ale ku.rwa nie bedzie to ktos, kto tak jak ja, przezyl SZOK kiedy po ogrywaniu Tekkena 3 zobaczyl TTT na PS2 i TA TRAWE NA PLANSZY EDDY'EGO. Przeciez to sie nie dawalo wtedy opisac. Dzisia sony i microsoft ida na taka latwizne, ze ch.uj wiednie. A wiecie czyja to wina? Wasza. Wiec jesli klap toczy beke z bota, ze mu na bonie 900p nie domaga to jest to tez jego wina, gdyz ps4 to taka sama popelina, bo jesli lemingi i tak to kupia to po co wypuscic system faktycznie kilka razy lepszy (i zaraznac konkurencje jednym cieciem samuraiskiego miecza). Nintendofagi maja pod tym wzgledem lepiej bo ich dupale sa juz tak rozepchane, ze spokojnie przyjma kolejnego, takiego samego jak poprzednie, grzyba az po same dwie zlote gwiazdki. Tyle, ze nintendo jest po prostu za ulomne, zeby zrobic cos wiecej niz konsole dla kochajacych sie w poduszkach.

Opublikowano

No super konsola "uzupełnienie PS4". Niech se robią uzupełnienie jakiejś konsoli nie nazywając tego konsolą przenośną :/.

Za parę lat przez takie podejście, ktoś przez przypadek wspomni, że VITA to była dobra/za(pipi)ista konsolka, a nie emulator gierek z innych systemów, często w gorszej grafie, z dłuższymi loadingami, z (pipi)owym sterowaniem mikroskopijnymi gałkami, z obrzydliwym, rozpaćkanym remote play, indykami wydanymi na PC dwa lata wcześniej, do tego droższymi teraz niż kiedykolwiek wcześniej (ale nie widać pixeli w tytułach opartych na pixel art!..... acha), z japońszczyzną max.7-8/10 (co z tego że sporo tego wychodzi, jak to najwyżej jest dobre, najczęściej powtarzalne, oklepane do bólu? Tyle japońszczyzny!), pozbawioną genialnych gierek (ew. system sellerów) zrobionych specjalnie na ten sprzęt.

Opublikowano

Że Ubi nie ma wstydu, jakoś R* potrafi. 

Kolejny co wstawia w jednym zdaniu Ubiszrota z królami z Rockstar. :/

Opublikowano

Ale co was gryzie, że będzie downgrade? Przecież to było wiadome od pierwszej zapowiedzi gry :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.