Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No. Ale co poradzić, chłopak właśnie to ogrywa i czuje się szczęśliwy jak małe dziecko. Rozumiem go, bo jestem obecnie w podobnym stanie.

Stan w którym posiadacze Sony mieli okazję się znaleźć ostatnio na PS2.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jest tak jak pisze humulin. zadna gra na ps4 nie dala mi tyle frajdy co horizon 2 i sunset. 

dodatkowo jak robilem te zdjecia bylem po poprawiaczach humoru i te zdjecia wydawaly mi fotorealistyczne. :D

Opublikowano

Ja tam lata z PS3 wspominam znakomicie - najlepsza biblioteka gier w zeszłej generacji. Dlatego też PS4 wylądowało u mnie jako pierwsze. Konsolka dostarcza mi dużo funu, oraz nextgenowe doznania. Niemniej od kilku dni atakuje mnie zielona zaraza i coraz częściej mi się śni kupno Xboxa One. I kupię ten system mam nadzieję na święta, a jak nie to bankowo 2015. Również WiiU muszę u siebie postawić przed premierą Zeldy. PS4 główna konsola do multiplatform + najlepsze exy, Xbox One i WiiU do znakomitych exów. I wtedy będę szczęśliwym graczem, którego żadna ciekawa produkcja nie ominie. 

Opublikowano

To jeszcze tylko potrzebny czas na te wszystkie gry, kasa i brak życia:)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

na razie wg srednich remaster tlou> remaster halo.... :whistling:

Opublikowano

Ile czasu możesz spędzić z TloU? No właśnie...

Tak bardzo nie jest mi Was szkoda Klapki.

Tak bardzo sam sobie zazdroszczę.

Boom. Headshot.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ile czasu możesz spędzić z TloU? No właśnie...

Tak bardzo nie jest mi Was szkoda Klapki.

Tak bardzo sam sobie zazdroszczę.

Boom. Headshot.

Jak to ile czasu? Mówisz o singlu, czy multi.

Opublikowano

Obojętnie.

W kolekcji szefa kuchni spędzisz 4x więcej za tą samą cenę.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nie, no jasne, z tym się zgodzę. W sumie, jak tak sobie myślę o tej kolekcji, o tym multi, to trochę żałuję, że jednak z bota zmieniłem się w klapka w tej generacji, ale jeszcze nic stracone :P

Opublikowano

Musze z przykroscia stwierdzic ze nowi posiadacze Xboxa One nie pomagaja nam za bardzo w walce na forum XD.

Opublikowano

Trzeba założyć Elite Club FPE - tylko dla prawilnych Xbotów

Opublikowano

Lipa z tym Halo jest taka, że multi jest podzielone, zamiast wszystko do jednego wora wrzucić, ale to co, kto lubi.

Opublikowano

bo moze w odroznieniu od ciebie i tobie podobnych graja w te fajne gry na xone, a na reszte maja wyj.ebane, a nie tylko przeszukuja neta, neogafa i wklejaja milion postow do CW byle tylko lecialy plusiki od innych botkow?

Opublikowano

Obojętnie.

Ciekaw jestem ile osob bedzie po raz 3 przechodzic Singla 1 czesci w 16 bitach - nawet najwierniejsci psycho fani HALO sie przy nim obecnie nudza  :teehee:

Musze z przykroscia stwierdzic ze nowi posiadacze Xboxa One nie pomagaja nam za bardzo w walce na forum XD.

Moze w koncu dzieki tym osobom bedzie mozna poczytac w kaciku jakies bardziej obiektywne opinie, bo poki co calosc wyglada mniej wiecej tak. "titanfall GOTY - miod wylewa sie z ekranu , oderwac sie nie mozna"

Prywata: "Znudzilo mnie po 2 tygodniach, w ogole w to nie gram..."

Edytowane przez easye

Opublikowano

Obojętnie.

Ciekaw jestem ile osob bedzie po raz 3 przechodzic Singla 1 czesci w 16 bitach - nawet najwierniejsci psycho fani HALO sie przy nim obecnie nudza  :teehee:

3? chyba 10. :)

Opublikowano

Ja to za gimba, powtarzałem misję z lądowaniem na tej plaży w H:CE. Czułem się jak w 44 w Normandii... Piękne czasy

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Obojętnie.

Już widzę jak będziecie grać na tych obrzyganych mapkach, czekam na zdjęcia z niepokazywanych w reklamach miejscówek, ten temat będzie przeżywał istny bum.

Opublikowano

Nie no, wiadomo, że w przypadku singla 90% osób na pierwszy ogień puści dwójkę. Potem pewnie czwórka.

Opublikowano

Temu PlayStation mogłoby się coś w końcu udać, bo ta beka i gwałcenie na każdym kroku już powoli nudna się robi. Jedyne co się Sony udało to przeogromna baza psychofanów ;\.

Opublikowano

Titan GOTY juz dawno nieaktualne. Teraz na topie jest Sunset Overdrive GOTY oraz Forza Horizon 2 najlepsza scigalka roku. Oj cos easye nieuwaznie czytasz temat Xboxa :/

Opublikowano

ale strike z nexusem na końcu przechodzić po raz trzydziesty piąty to już supcio.

Opublikowano

o Titanfall to nikt w temacie nie napisal zlego slowa, wszytsko na prywacie trzeba bylo sie dowiadywac. Albo (pipi) sie dowiesz, bo najwiecej postow trzepia osoby ktore konsoli nie maja, jak Don, albo rozmowa o soundtracku, duperelach i same superlatywy! 

Ten wasz dzial to gorsza zenada niz PSN.  Mowie po prostu jak jest... ^^

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.