Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Masz taksówki :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Skoro juz o Shenmue było coś wspominane...

https://www.youtube.com/watch?v=jpzRBC5zvaI

Do Want! :banderas:

Szkoda, że niestety raczej nikt się nie pokusi o prawdziwy Remaster... W pierwszej kolejności ma się zgadzać kasa.

Branża rakiem branży...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Rzeczywiście mogłem skołować taksówkę, jak Blantman prosił o czterodrzwiowe auto do napadu.-_-

Opublikowano

ja tam w san andreas jak mi kumpel zainstalował pierwszy raz na pc i ciachałem grać to kazałem mu spierdalać do domu, i od razu wpisałem kod na monster trucka :Coolface: dobre czasy

Edytowane przez mersi

Opublikowano

tylko PS4

Opublikowano

GTA nie musi sie przed niczym bronic. To niech inne produkcje, coroczne tasiemce i owoce rzemieslniczej roboty podrzednych devow bronia sie przed produkcja Bogow z R*.

Opublikowano

Jeśli w tej generacji (pipi)ną trio megaton: rdr*, bully*, gta* + nowe ip jak to Bogowie z R* mają w zwyczaju to ja yebie  :fsg:

Dotyczy tylko konsolowców bo pece biedaki nie dostaną tych mesjaszów nigdy albo po roku xDD

Opublikowano

Skoro mate5 denerwowały cię te momenty w których ktoś do ciebie mówił, to nie spodziewam się wysokiej oceny. Co do odbierania sterowania, tylko w niektórych z nich odbierano  bieganie. Ogólnie te chwile z rozmowami były genialne i mocno budowały klimat. Zaś walka również jest wyśmienita. Te gospodarowanie zasobami, obmyślanie taktyki jak ich zajść. Przeszedłem TLOU 4 razy i nigdy nie udało mi się pokonywać dane sekcje w ten sam sposób.

Opublikowano

:D

DzXbye3.png

Jaka mina tej dziewczynki :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No i z takimi nowym, młodym narybkiem później trzeba rywalizować w multi, nie jest łatwe życie gracza.

Opublikowano

Skoro mate5 denerwowały cię te momenty w których ktoś do ciebie mówił, to nie spodziewam się wysokiej oceny.

Nie przetłumaczysz :/ Nie denerwują mnie dialogi, które jak pisałem są interesujące, denerwuje mnie to, że nie dość, że jedziemy małym rowerkiem po tym liniowym korytarzu to jeszcze Naughty Dogs trzyma nas ciągle kijem, o tak:

241fb04535981e6e.jpg

Opublikowano

mate5, czepiasz się na siłę :)

Opublikowano

luck1985 poleciał, kara za bycie xbotem i obrażanie bloodborne :daddy:

xbon traci kolejnego eksa :reggie:

:kaz:

Opublikowano

No nie wiem, myślę że ma sporo racji. Mnie też denerwują wszelkie momenty w grach ogólem, w których twórca wymyślił sobie, że teraz to ja będę zwiedzał i zabiera mi kontrolę nad całym ekwipunkiem czy nawet ogranicza poruszanie się postacią i moja jedyna rola to wciskanie gałki do przodu.

Jest to całkowicie zbędne, bo fabułę, dialogi między postaciami mogą się przecież rozgrywać również w momencie kiedy tą kontrolę nad postacią mamy, a poza tym tak jak wspomina mate5, da się przez to wyczuć w tlou schemat, że skoro teraz nosimy drabiny i pomagamy Ellie się wspiąć gdzieś tam to wiadomo, że gnata wyciągać nie będzie trzeba.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

No nie wiem, myślę że ma sporo racji. Mnie też denerwują wszelkie momenty w grach ogólem, w którym twórca wymyślił sobie, że teraz to ja będę zwiedzał i zabiera mi kontrolę nad całym ekwipunkiem czy nawet ogranicza poruszanie się postacią i moja jedyna rola to wciskanie gałki do przodu.

Jest to całkowicie zbędne, bo fabułę, dialogi między postaciami mogą się przecież rozgrywać również w momencie kiedy tą kontrolę nad postacią mamy, a poza tym tak jak wspomina mate5, da się przez to wyczuć w tlou schemat, że skoro teraz nosimy drabiny i pomagamy Ellie się wspiąć gdzieś tam to wiadomo, że gnata wyciągać nie będzie trzeba.

Kre3k? Zawsze szanowałem.

Opublikowano

Generalnie to goty w tym roku na next geny to gtav, pes2015, i mistrz kuchni. Dodacie cos jeszcze? Tylko zadne infemusy i inne scierwa plz.

Opublikowano

Alien, jak GTAV to i TLOU:R (multi goty).

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zgodzę się.

Opublikowano

Generalnie to goty w tym roku na next geny to gtav, pes2015, i mistrz kuchni. Dodacie cos jeszcze? Tylko zadne infemusy i inne scierwa plz.

Według szmatławca PSX EXTREME GOTY pewnie dostanie Mordor... :frog:

Opublikowano

Czyli w zasadzie 3xgoty (nie licząc pesa i aliena) to albo  remastery (gta i tlou) oraz 1 gruba edycja (szef). 

Mordor :oh_you:

Opublikowano

U mnie The Evil Within zastapil Mordor na pozycji czarnego konia tego roku.

Jezeli chodzi o mniejsze gry z Marketplace/Store to Child of Light bardzo mi sie podobalo (mimo ze to Ubi :szczyny: )

Najwiekszy zawod - Destiny.

Czekam jeszcze na nowego Dragon Age. Ogolnie rok nie byl zly, bylo w co grac ale spora liczba remasterow psuje ogolne wrazenie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Według szmatławca PSX EXTREME GOTY pewnie dostanie Mordor... :frog:

Tak jakby ta gazetka była wyznacznikiem czegokolwiek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.