Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Teraz różnica w mocy jest "troche" większa, a mimo to Ubi udało się wypuścić gorszą wersje na PS4. Microsoft chyba nie płacił tylko za parytety, ale dołożył coś ekstra.

Ale to nic, ta gra to i tak crap, na początku grudnia Naughty Dog pokaże tym wszytskim nieudacznikom jak się piszę gry.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Proponuje aby o konsolach nowej generacji wypowiadali się ludzie co chciaz jedną z tych konsol mają:)

Opublikowano

Proponuje aby o konsolach nowej generacji wypowiadali się ludzie co chciaz jedną z tych konsol mają :)

ok.

XO - dziala bez problemu

Wii U (choc do konca nie jest to imo next-gen) - dziala bez problemu

PS - pad sie psuje, bateria trzyma 5-6 godzin, naped wypluwa plyty, psn czesto nie dziala, halasuje jak prom kosmiczny oraz po wlozeniu plyty cos mi strzela - i ja tu mowie tylko o swoim egzemplarzu (w mojej poprzedniej plejce [premierowa sztuka] naped plyt nie wypluwal, cala reszta bez zmian).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Halo 4 teoretycznie na słabszym x360 wygląda lepiej niż konkurencyjny KZ3

:yao::obama:

Opublikowano

Od zawsze to co na papierze nie przekłada się na rzeczywistość - np Crysis 2 czy Halo 4. Najładniejsze FPSy poprzedniej generacji. Halo 4 teoretycznie na słabszym x360 wygląda lepiej niż konkurencyjny KZ3

Crysis 2 na konsole byl zablurowanym goownem gubiacym klatki, halo4...pierwsze ladne halo w historii ale stawiac obie obok K3...

:oh_you:

Opublikowano

Od zawsze to co na papierze nie przekłada się na rzeczywistość - np Crysis 2 czy Halo 4. Najładniejsze FPSy poprzedniej generacji. Halo 4 teoretycznie na słabszym x360 wygląda lepiej niż konkurencyjny KZ3

Crysis 2 na konsole byl zablurowanym goownem gubiacym klatki, halo4...pierwsze ladne halo w historii ale stawiac obie obok K3...

Pierwsze ładne? No chyba nie.

Opublikowano

Ficuś niezła konfabulacja.

Poza 3 i ODST wszystkie pozostałe części Halo w swoim czasie prezentowały bardzo wysoki poziom techniczny.

Opublikowano

Crysis 2 ogrywałem na premierę i w tym dniu wielu na forum jak i duże serwisy okrzyknęło C2 najpiękniejszą konsolową grą ever.  Wiadomo, że z biegiem lat to się zmienia. Tak jak wiadomo, że FPSy starzeją się najszybciej.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Niby jedynka z tymi swoimi pustymi bazami zrobionymi na zasadzie kopiuj+wklej z jedną teksturą pociągniętą w nich wszystkich była ładna? Terany otwarte też szału nie robiły poza paroma miejscówkami.

Opublikowano

Bansai okrutne bomby prawdy.

Imo Halo 4 na 360tkę zjada na śniadanie konsolowego Crysisa 2 pod względem grafiki... i całej reszty też.

Opublikowano

Niby jedynka z tymi swoimi pustymi bazami zrobionymi na zasadzie kopiuj+wklej z jedną teksturą pociągniętą w nich wszystkich była ładna? Terany otwarte też szału nie robiły poza paroma miejscówkami.

co ja czytam  :facepalmz:  chodzi ci o Halo CE na pierwszym xboxie?   Otwarte lokacje w tej grze były piękne 

Halo-CE-3.jpg

Opublikowano

jesli gra nie trzyma prawie przez cale gre 30klatek i nie chodzi przynajmniej w 720p to nie ma szans byc rozpatrywana w kategorii czegos naj jesli chodzi o technikalia na past genach <<<- mowa o Crysis2

Opublikowano

Strasznie podobają mi się te okładki Wii U. Trochę taki ukłon w stronę GaCka z tym logiem na górnej części pudełka. Pomijam tą dziwną okładkę Kirbyego ale taka Zelda czy MK8 prezentują się wybornie.

@chris85: to jest zdjęcie wersji Xboxowej? Niemożliwe, ta gra tak nie wygląda na tej konsolce. Chyba, że na sofcie i w 720p. Ale klatkuje w chooy wtedy. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Proponuje aby o konsolach nowej generacji wypowiadali się ludzie co chciaz jedną z tych konsol mają :)

Połowa xbotów musiałaby przestać tu pisać wtedy

Opublikowano

Okładka super, te kolory, ten konsolowy feeling... Tylko ten rysik bym wywalił.

Opublikowano

Ja po prostu za Kirbym jakoś nigdy nie przepadałem i pewnie dlatego brak u mnie tego excitementu co u Was.

Ahh, to Wii U - prawdziwie konsolowy charakter.

Opublikowano

Dołączę do dyskusji bo kiedyś muszę. 

ONE - Stoi na półce jak cegła , nic nie jest w stanie go ruszyć nawet takie bomby jak Sunset Overdrive - czuć że konsola będzie tak stała i odpalała gry przez następne parę lat.

PS4 - Stoi sobie , trzeszczy pod naporem kurzu, jak mucha usiądzie też trzeszczy, każdą grę (o ile jakaś ma) mieli i zimą robi za kaloryfer . Pad działa ale przez większość czasu jest jak narkoman - na wiecznym głodzie... No i do tego dochodzi PSN które wiadomo , jest tym samym co mieliśmy na PS3.

Opublikowano

Ale mnie przyssala jedynka Halo. Dawno Nie grałem w cos tak rewelacyjnego. Gra jest trudna jak cholera, ale świetnie zremasterowana, wciaga jak chodzenie po bagnach, do 3:00 nie mogłem się oderwać.

Jeżeli kolejne części są lepsze, to będę pluć sobie w brodę, że wcześniej w to nie grałem. Genialny feeling strzelania, AI, te lokacje, ich wielkość, fabularnie też kozak. Czuć starą szkołę FPS. W zalewie dzisiejszych gier to coś zupełnie innego i może też dlatego tak mi się podoba.

Z pozdrowieniem dla klapków i krasnalo hejterów.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No pozdro

Okej, widzę że znaleźć meczu w H2 Anniversary się nie da póki co...

MM nie dziala.

Gra potrzebuje dużego patcha i to jak najszybciej, bo technicznie jest bardzo słabo. Jeden z najgorszych startów jakie znam.

Są problemy z matchmakingiem i systemem party. W tej chwili jak ktoś chce grać multi, to trzeba cisnąć customy, by się niepotrzebnie nie denerwować.

Opublikowano

No zdarza sie nawet najlepszym, wazne ze XBL dzialal i sciagalem sobie spokojnie wczoraj pewna gre. Teraz mozemy odliczac ile im zajmie naprawienie tego, przypomne ze w DC do dzis sa problemy.

Opublikowano

Pytanie. Jaki trzeba mieć przeciętny i szary żywot, aby jeszcze myśleć w ogóle o powierzeniu sony pieniędzy w zamian za ich sprzęt?

Opublikowano

Ale mnie przyssala jedynka Halo. Dawno Nie grałem w cos tak rewelacyjnego. Gra jest trudna jak cholera, ale świetnie zremasterowana, wciaga jak chodzenie po bagnach, do 3:00 nie mogłem się oderwać.

Jeżeli kolejne części są lepsze, to będę pluć sobie w brodę, że wcześniej w to nie grałem. Genialny feeling strzelania, AI, te lokacje, ich wielkość, fabularnie też kozak. Czuć starą szkołę FPS. W zalewie dzisiejszych gier to coś zupełnie innego i może też dlatego tak mi się podoba.

Z pozdrowieniem dla klapków i krasnalo hejterów.

Macio to ten koleś, który przeszedł Knacka 6 razy? 

Opublikowano

U fucking idiots - part 2

(zart na koncu z francja moze byc czy suchy jak piety cejrowskiego ?)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.