Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Proponuje 8-9 grudnia rozpocząć nową edycje CW. Jaki proponujecie tytuł?

CW: In memory of Xbon 2013-2015.

bane-breaks-batmans-back-rises.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Strona nr 1776 tego tematu do x-boty pozbawione przednich zębów, uciekające w panice xD

Pięknie, bracia z rodziny PlayStation, aż mi plusów zabrakło :(

A co mają powiedzieć, już od pierwszej zajawki, było wiadomo, że hegemonia PlayStation wraca.

http://www.youtube.com/watch?v=PucfwTRITvw

Swoją drogą, tak się właśnie robi hype na swój produkt, mają naprawdę niezly marketing w ostatnich kilku latach.

Te dwie zajawki, film 4the players itp. to nieźle działa i widać, że się sprawdza.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

o boziu

ciekawe ile xbotków skrycie zbiera juz szparagi w portfelu na PS4 w 2015

Opublikowano

Reklamy jako argument. Klapy w formie widze :yao:

Lata 90te:

Myslisz konsola, mowisz Playstation,

Myslisz Playstation, mowisz swietne gry

Terazniejszosc:

Myslisz konsola, mowisz Xbox One

Myslisz Playstation, mowisz 1080p

:oh_you:

@Kasias

Co to za spoiler ? Uuuu leci szpagat.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Waldemar nie zaglądaj do mojego portfela!

Opublikowano

o boziu

A coś się zmienia w tym 2015 oprócz wyjścia Bloodborne? Uncharted pewno przełożą na 2016, bo nagle się skapną, że nie dadzą rady ogarnąć takiej grafy jak na tym teaserze.

Opublikowano

Myslisz konsola, mowisz Xbox One WiiU

:oh_you:

Poprawiłem.

Opublikowano

Myslisz konsola, mowisz Xbox One WiiU

Poprawiłem.

Badzmy realistami, w CW licza sie tylko 2 konsole, sam mam Wii U i wysmienicie sie z nim bawie od czasu do czasu, ale panie, z czym do CW ? ;)

Opublikowano

o boziu

A coś się zmienia w tym 2015 oprócz wyjścia Bloodborne? Uncharted pewno przełożą na 2016, bo nagle się skapną, że nie dadzą rady ogarnąć takiej grafy jak na tym teaserze.

Bo tylko Blodborne i Uncharted zostały z eksów na ps4 co nie?.

Opublikowano

Z liczących się w CW - tak.

Opublikowano

Problemem Micosoftu jest brak budowania napięcia, wychodzi knur, przez godzinę będzie trzymać  łapę w kieszeni, drugą będzie machać, coś tam powie i nikt nic nie wie. Przecież oni nawet nie potrafili dobrze powiedzieć, że Tomb Raider to ex...

Aktualnie to wygląda mniej więcej tak:

Microsoft - mamy produkt do sprzedania

Sony - mamy produkt, który marzycie kupić

Edytowane przez Moldar

Opublikowano
Microsoft - mamy produkt do sprzedania

Sony - mamy produkt, który marzycie kupić

2394726-9860267869-iMYAd.gif

Opublikowano

czy ja dobrze widzę, że klapki znowu wrzucają filmiki o gierkach sprzed 15 lat i to ma dowodzić czegokolwiek w kwestii dzisiejszej pozycji PlejStejszon?

przecież już rok temu się tak kompromitowaliście, #greatness awaits, #4theplayers #playb3yond i na końcu granie w early access drivecrapa 6/10 za 300 zł xD

Opublikowano

300 zł ? Dwie kopie bym kupił. W sumie to nie wiem co gorsze, z(pipi)any online w nowej grze wyścigowej, czy w legendarnej marce o magdzie gessler.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Co by nie mówić problemy z MCC to największy fail MS w tym roku. Największa premiera na ich sprzęcie, a oni odwalają taką fuszerkę zwłaszcza, ze 343 to nie amatorzy, robili H4 więc takie rzeczy jak multi powinni mieć dopracowane w najmniejszym względzie, zwłaszcza, że to właśnie głównie na multi stawia seria Halo.

Zyebanie online w DriveClub to za to gruby fail Sony. Nie akceptuję tłumaczenia developera "nie sądziliśmy, że tyle osób będzie zainteresowane". Nawet Rockstara podejście do GTA Online w premierę do mnie nie przemówiło i byłem mega w(pipi)viony, co jak co, ale taka firma powinna mieć jednak ogarnięte takie rzeczy na tip top, kasy na pewno im nie brakuje. Sony powinno tak samo wspierać developera tylko jak może, a tu po roku opóźnienia wychodzi gra, która i tak nie domaga. Z tego co wiadomo sytuacja powoli się stabilizuje.

Teraz należy sobie zadać pytanie: czy ktokolwiek wyniesie wnioski z tej lekcji?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie. Przecież nawet Blizzard, który jest świadom, że tłum ludzi będzie chciało grać, zawsze ma problemy z online w dzień premiery. Tylko akurat w przypadku Driveclub i MCC raczej o coś innego się rozchodzi, a nie tylko o liczbę serwerów.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Online w Destiny dziala dobrze, bungie jednak solidna firma.

Opublikowano

o boziu

Maciomaniak z dnia na dzien jest lepszy XD

Tak sie konczy gdy kupuje sie konsole bez przyszlosci XD

W momencie gdy kazdy klap bez zajakniecia wymieni liste exow na PS4 na 2015rok w tym Gran Turismo ktore zapowiedza na Mikołaja.

To po zadaniu takiego samego pytania botom to zaden z nich nie zna nawet jednego tytulu XD a do E3 2015 jeszcze kawal drogi XD.

Bedzie za to dobra beka jak zaczna sie liczyc dla nich nagle multiplatformy XD mimo ze juz polowa z nich ma w sygnaturce gry wedlug nich od rakow branzy czyli Ubi i EA XD

No (pipi)a nie moge sie doczekac zakupu PS4 u Maciomaniaka, proponuje wtedy dac mu bana bo znajac kulture wsrod wyzszej kultury konsolowosci to zaoraja go pomiedzy burakami.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Co by nie mówić problemy z MCC to największy fail MS w tym roku. Największa premiera na ich sprzęcie, a oni odwalają taką fuszerkę zwłaszcza, ze 343 to nie amatorzy, robili H4 więc takie rzeczy jak multi powinni mieć dopracowane w najmniejszym względzie, zwłaszcza, że to właśnie głównie na multi stawia seria Halo.

Zyebanie online w DriveClub to za to gruby fail Sony. Nie akceptuję tłumaczenia developera "nie sądziliśmy, że tyle osób będzie zainteresowane". Nawet Rockstara podejście do GTA Online w premierę do mnie nie przemówiło i byłem mega w(pipi)viony, co jak co, ale taka firma powinna mieć jednak ogarnięte takie rzeczy na tip top, kasy na pewno im nie brakuje. Sony powinno tak samo wspierać developera tylko jak może, a tu po roku opóźnienia wychodzi gra, która i tak nie domaga. Z tego co wiadomo sytuacja powoli się stabilizuje.

Teraz należy sobie zadać pytanie: czy ktokolwiek wyniesie wnioski z tej lekcji?

Trzeb migiem ściągnąć pirata DC i MCC, lekarstwo na całe zło branży !

Opublikowano

o boziu

dla mnie Ratchet & Clanck. ogarniam właśnie kupkę wstydu, nadrabiając Tools Of Destruction ( 720p/60 fps i 89% na MC Kurtyzano!  :fsg: ) i jeśli jedynka będzie równie miodna, to biorę w ciemno rimejk. Do No Man's Sky i Rime podchodzę z rezerwą. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie. Przecież nawet Blizzard, który jest świadom, że tłum ludzi będzie chciało grać, zawsze ma problemy z online w dzień premiery. Tylko akurat w przypadku Driveclub i MCC raczej o coś innego się rozchodzi, a nie tylko o liczbę serwerów.

W przypadku MCC i DriveCluba zawiedli ludzie od kodu sieciowego i ludzie odpowiedzialni za szereg spraw technicznych - liczba serwerów nie ma tu większego znaczenia. W MCC beznadziejnie działa choćby dobieranie ludzi do grupy, potrafi wrzucić totalnych kozaków do kompletnych laików i biegają później takie cyborgi kosząc tych noobów (w tym mnie) na prawo i lewo.

Maciomaniak z dnia na dzien jest lepszy XD

Tak sie konczy gdy kupuje sie konsole bez przyszlosci XD

W momencie gdy kazdy klap bez zajakniecia wymieni liste exow na PS4 na 2015rok w tym Gran Turismo ktore zapowiedza na Mikołaja.

To po zadaniu takiego samego pytania botom to zaden z nich nie zna nawet jednego tytulu XD a do E3 2015 jeszcze kawal drogi XD.

Bedzie za to dobra beka jak zaczna sie liczyc dla nich nagle multiplayformy XD mimi ze juz polowa z nich ma w sygnaturce gry wedlug nich kd rakow branzy czyli Ubi i EA XD

No (pipi) nie moge sie doczekac zakupu PS4 u Maciomaniaka, proponuje wtedy dac mu bana bo znajac kukture wsrod wyzszej kultury konsolowosci to zaoraja go pomiedzy burakami.

No ja póki co widzę, że posiadacze PS4 ciągle kupują FC4, Unity, CoDa czy grają w BFa, a zdjęcia na oficjalnym profilu PlayStation przyozdobione są co najwyżej jakimś Killzonem z bundle'a - takie to za(pipi)iste eksy na tej PS4. Jak w 2015 wyjdzie tego więcej, to pewno i tak skończy się tym, że ludzie polecą po Uncharted 4 do sklepu, bo o reszcie nawet nie będą mieć pojęcia.

Nie wiem skąd u ciebie to przekonanie, że kupię PS4, ale to dla mnie ogromna zagadka.

Opublikowano

balon, dwie sprawy:

1. jesteś chuyowy jak kompot z ziemniaków

2. jesteś hipokrytą

Następnym razem nie płacz jak dziecko, że się pojawiasz w moich postach.

Po resztę zapraszam do pierwszego zdania mojej sygnaturki.

Blizzarda to kompletnie nie rozumiem. Jedna z najbogatszych firm na świecie, a też nie potrafią ogarnąć stabilności w premierę. Wiedzą jakie jest zainteresowanie ich tytułami, a mimo to czytam potem newsy, że nie można się połączyć, serwery nie działają, jak już coś się uda to kolejka do serwera jest długa i trzeba czekać kilkanaście(dziesiąt minut).

No, ale jak już ogarną serwery to miód.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W lutym klapkeriada będzie ogrywać Wiesława. To nic, że co drugi nie czytał książek, a 70% nie grało w poprzednie części.

Nudne się już robią te wasze żałosne teksty o tym jak to klapki nie czytały czy nie grały w 1 i 2 Wieśka. Nie zdziwiłbym się jak by to właśnie klapki miały większą wiedzę niż bociarnia na temat Wiesława, ale oczywiście przecież żaden klapek nie ma ani PC ani X-boksa więc nie mógł ograć żadnej z poprzednich części.

Opublikowano

W lutym klapkeriada będzie ogrywać Wiesława. To nic, że co drugi nie czytał książek, a 70% nie grało w poprzednie części.

Nudne się już robią te wasze żałosne teksty o tym jak to klapki nie czytały czy nie grały w 1 i 2 Wieśka. Nie zdziwiłbym się jak by to właśnie klapki miały większą wiedzę niż bociarnia na temat Wiesława, ale oczywiście przecież żaden klapek nie ma ani PC ani X-boksa więc nie mógł ograć żadnej z poprzednich części.
Pomijasz tych co dla niektorych X360 byl glowna konsolaw tamtej generacji :-)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.