Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dopiero środa a xboty dzisiaj zostały zmiecione z CW. Strach pomyśleć co to będzie w weekend, trochę smutno, że M$ dostaje takie baty :(

Na TGA też nie zapowiedzą żadnych gier, przykre :(

Edytowane przez Neox

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja kupiłem po miesiącu pracy, tylko potem jadłem suchy chleb i zapijałem łzami szczęścia do następnej wypłaty

Opublikowano

O, ten sam kredytodawca, na którym polega cała masa klapów, chcących kupić wymarzony sprzęt.

Szkoda, że trzeba się zaciągać u tych lichwiarzy. Potem pozostaje tylko pianie peanów pochwalnych dla gier z oferty PS Plus. W sumie trochę desperatów rozumiem. :sir:

Powiedział koleś rozwożący pizze :D

Ping vel Paweł pracuje w KFC...

Dementuję, już nie robię w KFC, ostatnio wrzucałem w status fotki mojej odprawy (dwa bony na darmowy zestaw), obecnie rozwożę pizze, MichAelis zamawiał to wie. Stawka lepsza i czasem wpadają napiwki - mam w skali miesiąca na jedną premierówkę więcej, ale i tak beka z providenciarzy z PS4kami i grami z plusa.

Wróćmy do tematu niedziałającego PSN... ;)

Edytowane przez ping

Opublikowano

Dziś faktycznie PSS przycina, bo jednak Sony rzucając megatonowe promocje (GoW: A za 35 PLN) plus przecenione klasyki, plus fajny temacik za darmo, plus AAA gry w abonamencie PS Plus na trzy konsole (w tym PS4), to i sklep nie wyrobił. To nie marketplace gdzie wieje sandałem i ludzie wchodzą tam przez przypadek. Czy Steam ktòrego serwery chłodzone są syropem z cebuli i zostały od początku skonstruowane z myślą o pcebulakach :)

Acz mi PS Store działa dobrze, nawet grę dziś kupiłem i gry z plusa dodałem... :)

Opublikowano

Wchodze sobie na allegro, sprawdzam ile kosztuje dzienna porcja raka i co widze ?

http://allegro.pl/gry-na-konsole-sony-playstation-4-146702?order=d&string=far+cry+4&bmatch=seng-v6-p-1-ce-1106

2 miliony Januszow Biznesu...

Janusz Cebula musi wkroczyc do akcji chyba :/. Sony jak i MS powinni ukrocic jakos ten proceder na allegro, koszmarnie sie szuka przez to tanich wersji pudelkowych.

67792042280815108140.png

Opublikowano

LOL - na Xbonie to nawet juz uzywek sklepach nie ma, bo wszyscy sie na lewe konta przezucili, na dodatek skladaja sie po 2-3 wymieniajac haselkami... Pomijam juz fakt, ze Ci sami uzytkownicy na poprzedniej generacji pierwsi rzucali cebulami w skladkowiczow, no ale do tego juz jestesmy przyzwyczajeni...

no i srlsy - 3  strony o niedzialajacym sklepiku, ktory nie wyswietla sie 1 uzytkownikowi ^^ Ping dzisiaj przebil Mazzeo, ktory pol roku BF4 probowal odpalic  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

LOL - na Xbonie to nawet juz uzywek sklepach brakuje, bo wszyscy sie na lewe konta przezucili, na dodatek skladaja sie po 2-3 wymieniajac haselkami...

no i srlsy - 3  strony o niedzialajacym sklepiku, ktory nie wyswietla sie 1 uzytkownikowi ^^ Ping dzisiaj przebil Mazzeo, ktory pol roku BF4 probowal odpalic  :teehee:

Jak tam Plantsy?

Opublikowano

najlepsze jest to że sklepik śmiga tak szybko jak menu PS4, nie wiem z czym mogę to porównać na XOne żeby botki miały jakiś punkt odniesienia.

mam

działa to tak szybko jak przeskakiwanie z kafelka na kafelek pod dashem Xboxa One (przeskakiwanie, nie wchodzenie w niego)

Opublikowano

Jak tam Plantsy?

Nie kupilem - tak ostatnio polecales multiplatforme w 900p, ze kupilem ja na konsole, ktora wyswietli spokojnie 1080.

EDIT: w sumie Plantsy tez lepiej na PS4 wygladaja  :teehee:

xDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wchodze sobie na allegro, sprawdzam ile kosztuje dzienna porcja raka i co widze ?

http://allegro.pl/gry-na-konsole-sony-playstation-4-146702?order=d&string=far+cry+4&bmatch=seng-v6-p-1-ce-1106

Janusz Cebula musi wkroczyc do akcji chyba :/. Sony jak i MS powinni ukrocic jakos ten proceder na allegro, koszmarnie sie szuka przez to tanich wersji pudelkowych.

67792042280815108140.png

I co to ma na celu ? Przeciez napisalem ze Sony jak i MS musza cos z tym zrobic ...

Przez takie akcje rynek wtorny mocno cierpi i napedza tylko ruch na zlodziejskim gametrade :/, w sumie nawet nie tylko wtorny, coraz mniej ofert ze zwyklych sklepow nawet widnieje... co za padaka.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

bTKbf7n.jpg

:newell:

Opublikowano

co wy macie z tym sklepikiem na ps4? mi od wrzesnia od kupna ps4 smiga super, obilo mi sie o uszy ze sa ludzie ktorym sklep dziala tylko jesli pierw do niego wejda po uruchomieniu konsoli, jak juz beda probowali po zagraniu w jakas gre to nie dziala ale nigdy z takim przypadkiem sie nie spotkalem, dzis buszowalem tak jak zawsze milo po sklepie

moze serio macie cos z portami w routerach bo sprzety sony sa na to wrazliwe, nie liczac cyrku z driveclubem ja odkad mam ps4 problemow z psn nie mialem

Opublikowano

O, ten sam kredytodawca, na którym polega cała masa klapów, chcących kupić wymarzony sprzęt.

Szkoda, że trzeba się zaciągać u tych lichwiarzy. Potem pozostaje tylko pianie peanów pochwalnych dla gier z oferty PS Plus. W sumie trochę desperatów rozumiem. :sir:

Powiedział koleś rozwożący pizze :D

A ty pokaż swój psn/gt zobaczymy czy masz te ps4/xo

Opublikowano

Ja mam często że sklepik nie chce mi się załadować, super konsola to właśnie ps4.

Opublikowano

67792042280815108140.png

I co to ma na celu ? Przeciez napisalem ze Sony jak i MS musza cos z tym zrobic ...

Przez takie akcje rynek wtorny mocno cierpi i napedza tylko ruch na zlodziejskim gametrade :/

wiem, podkreślam tylko że występuje to po obu stronach.

Może mi ktoś to wytłumaczyć jaki można mieć w tym zarobek na Playstation?

Przecież grę można dzielić chyba na max 2 osoby, gdzie jest zarobek?

Chodzi o to że karty za które dokonywane są zakupy są kradzione czy o co kaman?

Opublikowano

Jak tam Plantsy?

Nie kupilem 

Zasmuciles mnie.

Opublikowano

67792042280815108140.png

Przez takie akcje rynek wtorny mocno cierpi i napedza tylko ruch na zlodziejskim gametrade :/

Te gnoje robia jakies myki z jednorazowym odsprzedawaniem slota i mozna jakos na 4 dzielic - w sumie nie wiem do konca jak to dziala, ale ma to dosc spory wplyw teraz na dostepnosc normalnych uzywek/nowek na allegro i strasznie mnie to wkur... moj sklep w miescie zrobil sie zachlanny ostatnio bo brak lepszej alternatywy na allegro jest juz dosc widoczny, moglbym isc jeszcze szukac na gametrade, ale z tymi cebulakami juz interesow nie robie ^_^.

Ostatnio wiecej kupuje cyfrowo niz w pudelkach bo wychodzi mi taniej (US PSN) - cos o czym bym nie pomyslal nawet rok temu "musi byc pudelko i chu..." - no ale te niebotyczne 250 zl to gruba przesada, a jak nie to, to 90 zl za slota i badz tu madry. Dzisiaj nawet widzialem UZYWANE KONTO - autentycznie tak typek napisal, umarlem.

Pozostaje jeszcze pchli targ, ale cisnienie zeby miec gre na premiere mam przewaznie spore i nie moge czekac :reggie: .

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

67792042280815108140.png

No ale po dezaktywacji to gierka typowi na konsoli działa a koleś z allegro może tym kontem obracać dalej.

Opublikowano

Zasmuciles mnie.

Za duzo gier do ogrania, ale planuje na swieta sobie sprawic i w koncu zobaczyc jednego z glosniejszych exow Xboxa ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

LOL - na Xbonie to nawet juz uzywek sklepach nie ma, bo wszyscy sie na lewe konta przezucili, na dodatek skladaja sie po 2-3 wymieniajac haselkami... Pomijam juz fakt, ze Ci sami uzytkownicy na poprzedniej generacji pierwsi rzucali cebulami w skladkowiczow, no ale do tego juz jestesmy przyzwyczajeni...

o czym ty (pipi)sz znowu?

Opublikowano

o Tym, ze w calej stolicy niemal w kazdym sklepie masz 3 (pipi)owe uzywki na krzyz, a 3/4 osob z Xboxa kupuje sobie giereczki z kont na allegro, bo "wychodzi taniej, mozna sie skladac, a po przejsciu konto normalnie odsprzedac". A no i o tym, ze Ping jest takim samym wyznacznikiem, jak Ty, gdy pisales, ze nie mozesz rozegrac zadnego meczu w BF, przez PSN i EA, NAT3 itp. gdy wszyscy inni w temacie grali...

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ale po dezaktywacji to gierka typowi na konsoli działa a koleś z allegro może tym kontem obracać dalej.

Tutaj chyba chodzi o kupowanie czegoś karta/paypalem (czy cholera wie co) i cofanie płatności. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

zakladasz konto

dajesz passy do konta dwom osobom z dwoma roznymi konsolami i obie sciagja gry

logujesz sie na to konto przez pc i dezaktywujesz przypisane konsole, jesli tych dwoch kolesi juz nigdy nie wejdzie na to konto z ktorego pobralo gre to system sie nie polapie 

zakladacz konta ma na nowo wolne dwa sloty wiec moze przycebulic kolejnym dwom osobom

+ zarobek na kupowaniu zdrapek - duzo aukcji gdzie 100zl za 80zl, czasem kolesie nawet jednorazowo po 100 zdrapek kupuja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.