Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

8bdw2cfa5czj.jpg

.

<CW OFF>

Macio Ty masz czas to wszystko ogarnąć i faktycznie wciągnąć sie w dany tytuł? Bo w sumie kupować Desiny dla 20h grania to trochę słabo a patrząc na ten stos to chyba musiałbym rzucić pracę...Wyjątkowo na serio, nie troll

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale serio, ten aliasing to spora przesada XDD nie chce mi sie wierzyc ze to nie jest jakis blad.

PlayStation-4-icon.png+ 16923.png=  stip4nup9.png

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

<CW OFF>

Macio Ty masz czas to wszystko ogarnąć i faktycznie wciągnąć sie w dany tytuł? Bo w sumie kupować Desiny dla 20h grania to trochę słabo a patrząc na ten stos to chyba musiałbym rzucić pracę...Wyjątkowo na serio, nie troll

Gram w ile mogę, część tych tytułów jest jeszcze w foliach ;) Kiedyś na pewno każdy odpalę i przejdę, ale... chyba dopiero jak mnie z pracy wyrzucą :P

Drugi Ping z Macia się robi?

Mam taki zamiar kupić każdą wydaną grę na Xone (te co mam w wersji cyfrowej też dokupię, jak będą za grosze), ale za niektóre nie będę dawać więcej niż 50 zł, bo nie są tego warte.

Ale do rozszerzenia tego na pozostałe platformy daleka droga.

Sporo zdjęć tej limitowanej PS4:

DS4_20_01_Front.jpg?eaa32f

DS4_20_02_Bottom.jpg?eaa32f

DS4_20_04_Side.jpg?eaa32f

DS4_20_06_PersT.jpg?eaa32f

PS4_20_01.jpg?eaa32f

PS4_20_03.jpg?eaa32f

PS4_20_05.jpg?eaa32f

PS4_20_08.jpg?eaa32f

PS4_20_10.jpg?eaa32f

PS4_20_acc.jpg?eaa32f

PS4_20_pkg_09.jpg?eaa32f

PSCamera_20_02.jpg?eaa32f

Świetnie wygląda, props dla Sony za to wydanie :) Tu więcej:

http://www.dualshockers.com/2014/12/03/behold-the-glorious-ps4-anniversary-edition-and-its-accessories-from-every-angle-in-43-pictures/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

W koncu jest moj system seler_t.jpg

guilty_gear_xrd_wallpaper_by_faretis-d6w

Zdrapka na ¥[/size]10000 kupiona jak skoncze prace to ze szczescia bede chyba walil kapiszonem w umywalke podczas downloadu ;f

( Tak to ta bijatyka tylko na Playstation co jest spokojnie 9/10 ale Yeti nie kupi )

Ja zamawiam pudelko po swietach.

O ktorej bedzie stream z egzekucji xbona?

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

doczekaliśmy sie wyzwań w DriveClub, w końcu działają, gra nabiera teraz zupełnie nowego sensu, a w grudniu jeszcze dynamiczna pogoda :D

driveclub-1412599572.jpg

może przypomnimy

668ba_Driveclub.gif

yfmzve.gif

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

To teraz pytanie: czy obetną grafikę w DC przy wprowadzeniu pogody i jak bardzo?

Ale w śniegu wygląda zacnie!

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Grafikę już zdowngade'owali na premiere by te warunki pogodowe mogli wprowadzić ;]

Opublikowano

No to po miesiącu z produktu, ktory miał zawartości 25% skoczyło do 40% czekamy na więcej.

Opublikowano

Po 2 miesiacach*

Jeszcze rok i bedzie sie w to dalo grac, a wtedy wyjdzie Forza 6 i bedzie pozamiatane.

Opublikowano

doczekaliśmy sie wyzwań w DriveClub, w końcu działają, gra nabiera teraz zupełnie nowego sensu, a w grudniu jeszcze dynamiczna pogoda :D

może przypomnimy

2659958-2510638763-ihrln.gif

Pierwszy rok życia PS4, a już taki poziom graficzny, którego xbon nigdy nie osiągnie NIGDY

NIGDY!!!

Jak ta konsola microsyfu jest żałosna :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Po 2 miesiacach*

Jeszcze rok i bedzie sie w to dalo grac, a wtedy wyjdzie Forza 6 i bedzie pozamiatane.

Wtedy moze wyjsć tez Gran Turismo, zreszta DruveClub to nie konkurent dla Forzy
Opublikowano

Pierwszy rok życia PS4

Pierwszy rok już minął geniuszu xD

taki poziom graficzny, którego xbon nigdy nie osiągnie NIGDY

A jak kiedyś osiągnie to obiecujesz, że sprzedasz PS4 na rzecz Wii U, ok ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

YETI, a co jak osiągnie(kiedyś)?! :taknieco:

Opublikowano

Po 2 miesiacach*

Ciesze sie, ze nawet Ty rozumiesz, ze guwno obesrane druwklap nie moze byc konkurentem dla krola wyscigow.

Opublikowano

"Forza killer" pamietamy [*]

Opublikowano

"Forza killer" pamietamy [*]

news_img_78414_0.jpg

xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

grafy nie zbija w dol to pewne, ja jednak z fanfarami zaczekam az ta pogoda wyjdzie - jestem ciekaw czy przy tak wygladajacych opadach przy 12 autach jak kazdy bedzie generowal oblok za soba to dalej bedzie rock solid 30fps

Opublikowano

Walduś, jesteś ostatnią osobą która może cokolwiek komentować, tak więc lepiej skup się na pisaniu tych swoich bredni dla januszów i plusików ;]

Klapy są tak mało inteligentne, że nie odróżniają stwierdzenia "grafika bardziej mi sie podoba" od "technicznie bardziej mi się podoba".

Sorry, dla mnie większym wyzwaniem i osiągnięciem jest zrobionienie takiej oprawy:

2684716-5207639083-ibsEb.jpg

Niż takiej:

2684717-8746993455-IpBpT.jpg

W zwykłej ścigałce.

Dodatkowo openworld ma 4xMSAA czyli dwukrotnie więcej, a wygładzanie strasznie dużo mocy wpierdziela.

boom-headshot-o.gif

obie gry mają swoje momenty ale całościowo oprawa graficzna FH2 >>> dc

Opublikowano

Po 2 miesiacach*

Ciesze sie, ze nawet Ty rozumiesz, ze guwno obesrane druwklap nie moze byc konkurentem dla krola wyscigow.
XD

Widzę ze poślady mocno zaciśnięte przed weekendem

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Po 2 miesiacach*

A (pipi) obserane KI nie moze byc konkurentem dla GG 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.