Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O co chodzi z ta cena Xboxa, to zart jest prawda ? Ja sie nastawialem na 1700 maks tak jak gole PS4, w tym momencie chuy bombki strzelil z kupnem tego balasa w premiere polską :\

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

to jest goły czy z kinectem?

Opublikowano

O co chodzi z ta cena Xboxa, to zart jest prawda ? Ja sie nastawialem na 1700 maks tak jak gole PS4, w tym momencie chuy bombki strzelil z kupnem tego balasa w premiere polską :\

Cena sugerowana jest taka sama jak PS4, w czym problem?

Opublikowano

to jest goły czy z kinectem?

Golas.

@Don

No trzymam sie ciagle nadziei ze sklepy beda to sprzedawac w przyziemnej cenie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Tak to jest jak sie wkleja takie ''newsy'' zeby tylko wprowadzic ludzi w blad. To jest cena sugerowana, taka sama jaka dalo Sony na PS4 i sklepy na pewno beda mialy nizsza + jakies bundle. Juz teraz widzialem na stronkach konsole bez Kinecta po 1699 a z kamerka po 1850.....

Opublikowano

Don, gdzie jest taka sugerowana cena PS4? W sklepach do których odsyła strona pl.playstation.com jest to ponad 1700 PLN za golasa. Na premierę ceny wynosiły 1600-1750.

Opublikowano

Don, gdzie jest taka sugerowana cena PS4? W sklepach do których odsyła strona pl.playstation.com jest to ponad 1700 PLN za golasa. Na premierę ceny wynosiły 1600-1750.

http://www.sony.pl/electronics/playstation-systemy/playstation-4

Opublikowano

Don szybszy ale i tak dam bo im dluzej tutaj siedze tym bardziej sie przekonuje jaka z was banda ignorantow z klapkami na oczach.

24ccefo.jpg

Sony takie dobre <3

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To jest to Sony, które podobno nie ma za wiele wspólnego z Sony PlayStation? Coś jak Sony Center chyba :) Pytam, bo nie wiem do końca.

Na stronie PS nie odsyłają do tego sklepu http://pl.playstation.com/ps4/buy/

@up

nie działa

Opublikowano

Square, Ty wiesz co to jest cena sugerowana?

Opublikowano

Square, Ty wiesz co to jest cena sugerowana?

Don, myślisz ze w media kupisz taniej niż 1799zl w dniu premiery?
Opublikowano

No to ladny burdel ma to Sony xD. Co nie zmienia faktu ze jest to cena sugerowana i w sklepach powinna byc nizsza.

Opublikowano

@Don: Cena ustalona przez producenta?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Nie wiem, oświeć mnie. Gdzie na tej stronie Sony masz napisane, że to cena sugerowana? Ta chyba wynosi 400€ w Europie.

Opublikowano

Widzę, że niektórzy tu całą poprzednią generację najwidoczniej płacili +200 zł za gry, a nie 179zł na premierze. No przecież ceny sugerowane były od 200 zł w górę.

Mentalna spuścizna Mendrka :P

Opublikowano

Widzę, że niektórzy tu całą poprzednią generację najwidoczniej płacili +200 zł za gry, a nie 179zł na premierze. No przecież ceny sugerowane były od 200 zł w górę.

Mentalna spuścizna Mendrka :P

Juz nie wspomne o cenach Xbox Live i Plusa xD. Tylko z oficjalnej stronki producenta.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że konsola ma już dwie gry, to raczej nie liczył bym na jakieś dodatkowe gierki w mm. Cóż, za późno, za duży szał na ps4, po udanym podboju Polski z xboxem 360, z one raczej za wiele nie osiągną.

Na premierę raczej nie kupię, bo dwa wesela we wrześniu... Kocham niespodziewane wydatki, a tak chciałem kupić na premierę :/

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

1899zł za gołe PS4, a więc jako, że Xbone jest o połowę słabszy, cena powinna wynosić 949zł. Tyle właśnie jest wart ten odtwarzacz vhs z gpu za 350zł. Akurat jak wyjdzie z 5 ciekawych gier, pojawi się wersja slim, której nie będę się wstydził postawić w pokoju, to cena spadnie to tego tysiaka.

Opublikowano

Jak skończymy przepychanki o GPU, to druga runda będzie o RAMie... i kolejne KO.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.