Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czy to jest deszcz, czy to boty płaczą?

Placza ale ze smiechu po weekendzie xD

wyglada spoko, i nie dalo sie poczekac chwile aby wypuscic gotowy produkt ? Co prawda z mala iloscia aut i tras, ale zawsze przynajmniej dopracowany

DC obecnie

Model jazdy - 10

Grafika - 10

dźwięk - 10 (ani razu nie włączyłem muzyki , tylko słucham silników)

Zawartość- 8+

Total 9+/10

Obecnie ^_^ ... zaraz powstanie petycja o ponowne ocenianie DC, mark my words.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

aut jest teraz 60 ?

docelowo po całym SP ma być ok 100

zróżnicowanie tylko na więcej krajów by sie przydało

yfmzve.gif

a Maciomaniak jak zwykle przekręca wszystko w drugą strone

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Grafika to nie wszystko!

no jest rewelacyjny model jazdy i dzialajace swietne wyzwania przez co gra jest prawie niesmiertelna
'Nieśmiertelna' dopóki nie wyjdzie druga część...

Nie wiem. Nie grałem, ale jakoś nie widzę tutaj materiału na legendarne wyścigi. No chyba, że na legendarną wtopę Sony podczas premiery i kolejny przykład na r.uchanie Swoich klientów bez wazeliny i na odległość. W dodatku na przestrzeni tylko tego roku nie jest to odosobniony przypadek jednej firmy. Te nowe gry kończą się na grafice i trailerach. Całą resztę dostajemy w patchach.

Opublikowano

Bansai nikt drugi raz za wyjatkiem pewnie 3 wyjatkow tej gry nie oceni, dlatego tym bardziej nie kumam czemu jak juz tyle czekalismy to nie poczekalismy te 2 miesiace dluzej, spokojnie to by mialo srednia ponad 80%, a tak bedzie wieczna beke z 70% i braku dobrych exow na ps4, forzy killer i niedzialajacych serwerow

Opublikowano

Gra nie powinna się ukazac w październiku tego roku. Zgadzam się.

Ale teraz to jest jakas masakra po prostu. Wizualnie / Model Jazdy / dźwięk / fun wszystko jest genialne

Opublikowano

a Maciomaniak jak zwykle przekręca wszystko w drugą strone

Boże, dzisiaj mam dzień beki z Ciebie taki, że nie mogę xD

Co ja przekręcam? :D

Opublikowano

Serio czuć światową podjarkę dziś tym Driveclubem, wygląda na to że faktycznie działa i kosi jazdę po burakach ròwno. Oj PS4 chyba zawita u mnie wcześniej niż przed premierą Tekkena 7 i z chęcią Drivecluba chapnę.

Kurcze, czyli Evolution zostaje w rodzinie i moźe wydadzą koszącego wszystko Motorstorma z klubami, gdzie rywalizacja byłaby totalną demolką ;)

Opublikowano

sytuacja z DC wygląda mi na sytuację gimba który dostał w szkole mocne baty, został ośmieszony, zmobilizował się żeby przypakować na siłce, 3 msc pakuje przy muzyce eye of the tiger, biega po schodach pałacu kultury, pije surowe jajo, w końcu przypakował te 2 kg - myśli no w końcu się uda. WRACAM DO WALKI

ale wraca do pustej szkoły, już są wakacje a FH2 zgarnął wszystkie nagrody, najlepsze laski z balu i pojechał na Teneryfe...

DC siedzi w kącie z płaczem, ej no przecież już mam deszcz, ej no już są wyzwania, czemu nikt tego nie widzi...

:banderas:

a waldek jaki spadek formy, biedaczek przeszedł załamanie nerwowe po festynie psa, już nigdy nie dojdzie do siebie ale na zawsze pozostanie w naszej pamięci, walczył dzielnie.

nie wierze że osoby na widowni tak darły mordy na info o tym że ff7 w które możemy zagrać na psx, ps3, psp, pc, emulatorach...pojawi się na ps4 albo serio branża upadła tak nisko albo pracownicy/niewolnicy $ony robią takie zamieszanie. W sumie jak pokazali mordy z przodu po tym że to stara wersja to wszystkie były już smutne xD.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

choćby screen z U4, kiedy w sobote wklejałem Ci w CW porównawcze jak gra bardzo różni sie od tego z youtube, a gamersz

nawet nie zamierzam więcej odpisywać, na pewno nie tylko ja to widze jak wiele rzeczy naciągasz  :)

Opublikowano

jak już Welna czyli znany PC-owiec pisze takie rzeczy, to gdzie Adi?

A pewnie czeka na pre-wersję beta 1,0023453 Assetto Corsa  :D 

PC GEJMING W FORMIE :D

Opublikowano

ale Fanek U4 wyglada gorzej niz na E3 - slepy tego tylko nie widzi :P, tak samo jak evolution grzebalo w buildach drivecluba z teksturami by miec zapas mocy na zmienne warunki pogodowe

Opublikowano

(pipi)łem, ale schizofrenia:D Czyli mamy standard CW

Opublikowano

choćby screen z U4, kiedy w sobote wklejałem Ci w CW porównawcze jak gra bardzo różni sie od tego z youtube, a gamersz

nawet nie zamierzam więcej odpisywać, na pewno nie tylko ja to widze jak wiele rzeczy naciągasz  :)

Nie no, naciągam różnicę między buildem z E3, a tym co pokazali teraz... xD

Pewnie, bo materiał z gamersyde to jakość tego buildu, a ten z Twitcha to takie Uncharted 3.5.

W sumie to ma sens.

Opublikowano

deszcz, snieg w DC >>> drejk po raz 4 skaczacy w dzungli

Opublikowano

Obejrzałem ten materal z DriveClub w hd. Trasa Norwegia w deszcz. To jest czysty rozpierdziel co oni zrobili, grafa kosi wszystko co powstało na konsolach. Mocny deszcz , krople na karoserii i szybie zmieniajace sie pod wpływem szybkości i kierunku jazdy. Szok.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

tutaj przejazd kogoś z forum, zgrywane share 720p

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Czyli online działa, jednak z czystym sercem kupię ten tytuł !

Działa wszystko, a dodanie wyzwań czyni ten tytuł nieśmiertelny.

Biorę SP, bo obecnie to jest bardzo dobry racer.

Opublikowano

Działające wyścigi to jedna z lepszych informacji w tym roku, szczerze mówiąc wątpiłem w dc i nawet dziś o tym pisałem, a tu taka bomba, cudownie.

giphy.gif

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

No i widzisz, a tak kręciłeś nosem na pierwszej stronie tematu o DC

Niestety, plotki się potwierdziły, nie kręcą mnie żadne racery oprócz Burnouta, WipEouta i MotorStorma, szkoda, że poszli tą drogą, ale z drugiej strony Sony ma tylko GT, teraz dojdzie DC. Ciekawe czy pójdą w arcade czy symulacje?

Opublikowano

Działające wyścigi to jedna z lepszych informacji w tym roku, szczerze mówiąc wątpiłem w dc i nawet dziś o tym pisałem, a tu taka bomba, cudownie.

giphy.gif

sowietskoje_aranz_m01.jpg

Opublikowano

Ruski sik!

Był na moim weselu....

Opublikowano

giphy.gif

sowietskoje_aranz_m01.jpg

sok-z-burakow-wzmacnia_15159_290x500.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.