Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie, od zawsze marzyłem, by kupić sprzęt za 2k i grać w indie gierki

Boty mają zabawną schizofrenie jeśli chodzi o to co ważne w grach:

Opcja 1: Na PS4 wychodzi gra o grafice absolutnie nieosiągalnej dla Xone, albo wychodzi kolejna multiplatforma lepiej wyglądająca na PS4:

"Kogo obchodzi grafika, grafika jest istotna dla klapersów co grają w grafikę, dla nas liczy się gameplay!"

Opcja 2: Na PS4 wychodzi ambitny gameplayowo indyk z umowną grafiką - a właściwie wychodzi takich indyków 47 do 0 na xboxie:

"Kogo obchodzi że gra ma gameplay, nie po to kupuje konsole za 2 tysiące żeby grać w piksele, tylko klapersy lubią indyki, dla nas liczy się nextgenowa grafika!"

xD

Na szczęście na PS4 mamy zarówno gry najlepsze graficznie, jak i masę ambitnych małych indyków. Xbox w obu kategoriach jest daleko za PS4, więc boty muszą lawirować jak świnia w agreście.

Edytowane przez Observer

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ogrywam właśnie Super Mario 3D World i nie mogę wyjść z podziwu jak to pięknie się prezentuje i jakie pokłady miodu wylewają się z tej produkcji, grywalnościowe cudo ... a ci się jarają deszczem w tej spierdolinie zwanej drajwsraką. Smutne jest życie klapa.

Kobieta już sie wyprowadzila?

Opublikowano

Opcja 1: Na PS4 wychodzi gra o grafice absolutnie nieosiągalnej dla Xone, albo wychodzi kolejna multiplatforma lepiej wyglądająca na PS4:

"Kogo obchodzi grafika, grafika jest istotna dla klapersów co grają w grafikę, dla nas liczy się gameplay!"

Opcja 2: Na PS4 wychodzi ambitny gameplayowo indyk z umowną grafiką - a właściwie wychodzi takich indyków 47 do 0 na xboxie:

"Kogo obchodzi że gra ma gameplay, nie po to kupuje konsole za 2 tysiące żeby grać w piksele, tylko klapersy lubią indyki, dla nas liczy się nextgenowa grafika!"

xD

Na szczęście na PS4 mamy zarówno gry najlepsze graficznie, jak i masę ambitnych małych indyków. Xbox w obu kategoriach jest daleko za PS4, więc boty muszą lawirować jak świnia w agreście.

Nie da się tego porównać, jakbym chciał pograć w piksele, to kupiłbym SNESa i miał 10x lepsze gry od tych indie szajsów obecnie. Na PS4 i Xone chcę mięcha, grafiki, gameplayu, gier godnych 2015 roku, a nie takie coś.

Opublikowano

Tak tak. Jeszcze każda kropelka ma oddzielną fizykę.

LateWhimsicalAnchovy.gif

Pozdrawiam z aktualnej generacji.

Opublikowano

Mate, devowie Shovel Knight uproscili sprajty na takie, które faktycznie pociagnalby NES.

Opublikowano

Działające wyścigi to jedna z lepszych informacji w tym roku, szczerze mówiąc wątpiłem w dc i nawet dziś o tym pisałem, a tu taka bomba, cudownie.

giphy.gif

Po 2 miesiacach od premiery dali patcha z czescia tego co powinno byc w grze od poczatku, a klapy otwieraja szampany.

Kurfa, to chyba nawet waldek w koncu sie od tego odetnie, przeciez to jest taki selfownage, ze az zal jest na to patrzec.

Poza tym, wielki sukces! Gra z olbrzymim otwartym swiatem wyglada troche slabiej od korytarza.

SZOK!!!!

I mówi to zielony paź który dostał remaster 15 letniej gry w 640p z niedzialajcym matchmakingiem xDDDDDD a zaraza plusuje bo co innego im zostało xDD

PS. TROCHĘ LEPIEJ XDDDDDDDDDDDDDD widzę boli dupka ze sie sprzedało playstation znowu bedą wracać z podkulonym ogonem xD.

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

I mówi to zielony paź który dostał remaster 15 letniej gry w 640p z niedzialajcym matchmakingiem xDDDDDD a zaraza plusuje bo co innego im zostało xDD

PS. TROCHĘ LEPIEJ XDDDDDDDDDDDDDD widzę boli dupka ze sie sprzedało playstation znowu bedą wracać z podkulonym ogonem xD.

Słabe, 1/10.

Opublikowano

btw. zachłanność Spencera? Spencer właśnie otworzył się na gierki indie, jeszcze zanim on doszedł do władzy, to Microsoft miał idiotyczną politykę z indykami.

Jak Spencer się otworzył? Przecież to parity clause dalej działa. Ten temat z gafa został założony wczoraj.

Opublikowano

Podobno MS jest wydawcą Tomb Ridera,więc nici z giery na nadkonsole. Szykuje się pod koniec przyszłego roku handicap match samograjów: uncharted 4 vs quantum i tomb rider.

Opublikowano

Ta? A mi się wydawało, że za X360 to właśnie M$ rządził na polu indyczków.

Opublikowano

ahcbuh.gif

vs

2655645-flopza+horizon+1.5+2.gif

Od razu przypomina mi się post Insa "Technologicznie FH2>DC"

:yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czemu zawsze w zestawieniu z DC wszyscy przywołujecie ten sam gif z Horizon 2? 

Opublikowano

Podobno MS jest wydawcą Tomb Ridera,więc nici z giery na nadkonsole. Szykuje się pod koniec przyszłego roku handicap match samograjów: uncharted 4 vs quantum i tomb rider.

Spencer już wieki temu pisał, że wydają TR. Nie wiem na co niektórzy liczyli :P

Opublikowano

Czemu zawsze w zestawieniu z DC wszyscy przywołujecie ten sam gif z Horizon 2? 

jak masz jakiś fajny gif pokazujący ładny deszcz w FH2 to zapodaj, chętnie porównam jakiegoś dobrego gifa. jeśli uważasz ten pokazany gif jest słaby to daj lepszy żeby ludzie mieli realne porównanie

Opublikowano

2657582-hujljys.gif

Mam nadzieje ze pomoglem  :lapka:

Opublikowano

xD

Nie da się tego porównać, jakbym chciał pograć w piksele, to kupiłbym SNESa i miał 10x lepsze gry od tych indie szajsów obecnie. Na PS4 i Xone chcę mięcha, grafiki, gameplayu, gier godnych 2015 roku, a nie takie coś.

Chcesz grafiki dlatego grasz na xbonerze :oh_you:

Opublikowano

Tym bardziej nie powinieneś grać na Xboksie :yao:  Sprzedaj te brzydkie kupy co tam nakupowałeś i nawracaj się na jasną stronę mocy. Chcesz grafiki? Tylko Sony :kaz:

Opublikowano

Ej, ale w co botki do maja będą grać, jak Wiesiek czmychnął przed wiktoriańską kosą i czarnoprochowcem? ;)

Opublikowano

Jak oni przez tyle miesiecy bez zadnego exa dadza sobie rade? Dla mnie bez znaczenia, przynajmniej bedzie wiecej czasu, by ograc Bloodborne, Metal Gear Solid V w jedynej slusznej wersji 1080p, z ciekawosci sprawdze po drodze The Order: 1886  czy Until Down. Zreszta, "moi insiderzy mowia" ze Wiedzmina przesuneli po to, by zoptymalizowac go pod One'a. Wytna troche roslinnosci, ustabilizuja framerate do betonowych 20klatek/s i gra bedzie hulac w 792p! Szczytem marzen podobno jest 900, byloby fajnie, bo "wtedy roznic nie widac!".  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

za każdym razem jak ktoś mówi o ładniejszej multiplatformie ps4 vs xobone mam ochote strzelać. jak będe chciał pograc w ładniejszą multiplatforme to odpale ją sobie na pc i kupowanie ps4 dla multiplatform to taki sam super wybór co kupowanie multiplatform na xbona. to tak jak pojechać do włoch i stołować się w mcdonalds i kfc.

Opublikowano

Może wyciągnijcie na chwilę głowy z dup i przeczytajcie o co chodzi - nie pisał tego fan PS, tylko indie developer i cały temat dotyczył właśnie gier indie. Warto poczytać jak zachłanność Spencera i kretyńskie klauzule M$ sprawiły, że Xbox has no games:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=947986

Jakoś gry za dolca na One wam nie przeszkadzają, no ale na forum poza musi być utrzymana, więc beka, bo przecież lepiej mieć mniejszy wybór, niż większy.

Pewnie, od zawsze marzyłem, by kupić sprzęt za 2k i grać w indie gierki z PC. Kurde! Że ktoś dopiero teraz na to wpadł.

Dobra, to ja lecę po PS4.

btw. zachłanność Spencera? Spencer właśnie otworzył się na gierki indie, jeszcze zanim on doszedł do władzy, to Microsoft miał idiotyczną politykę z indykami.

Ale Ori to podjarka nie?
Opublikowano

za każdym razem jak ktoś mówi o ładniejszej multiplatformie ps4 vs xobone mam ochote strzelać. jak będe chciał pograc w ładniejszą multiplatforme to odpale ją sobie na pc i kupowanie ps4 dla multiplatform to taki sam super wybór co kupowanie multiplatform na xbona. to tak jak pojechać do włoch i stołować się w mcdonalds i kfc.

Za kazdym razem jak czytam o graniu na PC mam ochote strzelac. W koncu znaczna czesc osob przy poprzedniej generacji wybralo 360tke glownie przez lepsze multiplatformy...  xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Driveclub po patchu goty i najladniejsza gra na konsole ale i tak calosciowo to fail generacji jak dotad - nie lepiej bylo poczekac 2 miesiace i dac gre z deszczem na plycie i zrobic cala kampanie z uwzglednieniem tego niewiarygodnego bajeru - a tak mamy takie cyrki jak z emtebe i by zobaczyc co potrafia nasze konsole musimy sie przebijac do single event albo kupic season pass dla przyszlych kampanii z zmienna pogoda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.