Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Street Fighter V - PS4/PC

Tomb Raider - Xbox One/PC

gdzie dwóch się bije...  :Coolface:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

[update] Square Enix: 'Our Partnership With Microsoft... Does Have A Duration'

Update #2: Following today's reports about Rise of the Tomb Raider, Square Enix reached out to us to offer an additional statement. The publisher puts to rest one question about the timing around Microsoft's exclusivity arrangement.

Our partnership with Microsoft on ‘Rise of the Tomb Raider’ does have a duration, but we aren’t discussing those details at this time and are focused on collaborating to deliver a great game on Xbox One and Xbox 360,” a Square Enix representative told us via email. For those of you on PC and PlayStation systems, your hope of playing Rise of the Tomb Raider on other systems lives on.

Update #1: Square Enix has also responded to our request for more information on its relationship with Microsoft.

"Yes, Microsoft will be publishing ‘Rise of the Tomb Raider’ on Xbox," a Square Enix representative told us via email. "Microsoft has always seen huge potential in ‘Tomb Raider’ and they will get behind this game with more support across development, marketing and retail than ever before, which we believe will be a step in continuing to build the ‘Tomb Raider’ franchise as one of the biggest in gaming."

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/12/09/microsoft-s-tomb-raider-publishing-deal-similar-to-dead-rising-3.aspx

Jakoś Sony nie miało problemu powiedzieć, że SFV nigdy nie wyjdzie na żadną inną konsolę :whistling:

Opublikowano

Czy to prawda, że DC>FH2?

Tak od jakiś dwóch miesięcy.

Opublikowano

No co tam Panowie u was słychać ciekawego ?? wiele się wydarzyło w czasie mojej nie obecności....nie tak łatwo pozwolę  zapomnieć osobie, pozdrawiam pana który myślał, że wyżej.......i tak dalej ;)

Widzę nie wiele się zmieniło, dalej jaranko gifami i grami którymi kiedyś tam wyjdą, po totalnej żenadzie z DC na czele i kapitalnych ocenach SO, fani SONY grają w grafikę i zbugowane LBP3...

Jednak, że  w przyrodzie musi być balans oberwało się Halo MCC które do dziś ma problemy ze sobą, no ale grać już można....nie istotne bo mamy przecież FM2 które jak wspominałem nie ma się czego wstydzić przy DC i kapitalne SO które lekko mówiąc zatkało buzie tym którzy najwięcej mieli to powiedzenia, bo przecież filmiki/screeny to lepsze źródło informacji  niż gość który widział i grał we wszystko....

Podobno pan Kidnapa ONE  widział jedynie w markecie i w życiu nie zdobył nawet jednego osiągnięcia na tym sprzęcie, beka była tak ogromna, że zapadł się pod ziemie na jakiś czas...wyszedł już czy dalej siedzi cicho ? Kolejny  który miał najwięcej to powiedzenia o czymś o czym nie miał zielonego pojęcia, czułem od dawna, że tak jest czas pokazał, że miałem rację....

SF V, na PC także to żaden ex, bo każdy szanujący się xbot podłączy pad od ONE do swojego wypasionego PC i jedzie z tematem.

A na koniec Uncharted 4 które miało zrywać gacie ale nie robi tego, które miało wyglądać jak filmik z E3, ale nie wygląda, chociaż widzę, że co nie którzy zaginają czasoprzestrzeń w mawiając sobie, że tak właśnie wygląda...Nie wspomnę już o tych którzy są szychami branży developerskiej i wiedzą na co stać a na co nie stać konsole Microsoftu, już nie razu M$ zatkał wam te buzi i jeszcze nie raz to zrobi....pozdrawiam

Widzę, że co raz więcej przybyszy z GO zaszczyca nas swoja obecnością....

Welcome back Soul to the new stage of history....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jak okazało się, że TR wyjdzie tylko na Xbone, to bociki bekowaly na myśl, że kiedyś tam wyjdzie na PS4, "jasne, jasne, wierzcie w cuda. MS pomaga w produkcji. No ale jeśli wyjdzie, to może za 5 lat, jak Mass Effect, THIS IS WAITING XDD"

Jak okazało sie, że SF 5 wyjdzie tylko na PS4, to bociki bekowaly na myśl, że gra nigdy nie wyjdzie na Xbona, "jasne, jasne, wierzcie w cuda, Sony pomaga w produkcji? Wierzycie w takie PR? Spokojnie poczekam na Super Ultra Edycję za 5 lat, beka z baronów betatesterów xDD"

Ehh.

Opublikowano

Street Fighter V - PS4/PC

Tomb Raider - Xbox One/Szrot 360/PC

gdzie dwóch się bije...  :Coolface:

Fix'd.

Beka z robienia cross-genowego tytułu AAA pod koniec 2015 i chwalenia się nim w CW.

MS robi powoli przymiarki do KI na pc  :Coolface: Botom niedługo zostanie tylko lococycle i magda gesler.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Serio klapki, przestańcie udawać, że gracie na PC. W końcu sami później robicie dramę, że Wiesiek 3 (pierwsza część dla większości z Was) będzie wstrzymywana przez Xone. No tak jakby nie można było kupić najlepszej wersji na PC 2x taniej  :sir:

I tak z każdą grą :)

Opublikowano

No co tam Panowie u was słychać ciekawego ?? wiele się wydarzyło w czasie mojej nie obecności....nie tak łatwo pozwolę  zapomnieć osobie, pozdrawiam pana który myślał, że wyżej.......i tak dalej ;)

Widzę nie wiele się zmieniło, dalej jaranko gifami i grami którymi kiedyś tam wyjdą, po totalnej żenadzie z DC na czele i kapitalnych ocenach SO, fani SONY grają w grafikę i zbugowane LBP3...

Jednak, że  w przyrodzie musi być balans oberwało się Halo MCC które do dziś ma problemy ze sobą, no ale grać już można....nie istotne bo mamy przecież FM2 które jak wspominałem nie ma się czego wstydzić przy DC i kapitalne SO które lekko mówiąc zatkało buzie tym którzy najwięcej mieli to powiedzenia, bo przecież filmiki/screeny to lepsze źródło informacji  niż gość który widział i grał we wszystko....

Podobno pan Kidnapa ONE  widział jedynie w markecie i w życiu nie zdobył nawet jednego osiągnięcia na tym sprzęcie, beka była tak ogromna, że zapadł się pod ziemie na jakiś czas...wyszedł już czy dalej siedzi cicho ? Kolejny  który miał najwięcej to powiedzenia o czymś o czym nie miał zielonego pojęcia, czułem od dawna, że tak jest czas pokazał, że miałem rację....

SF V, na PC także to żaden ex, bo każdy szanujący się xbot podłączy pad od ONE do swojego wypasionego PC i jedzie z tematem.

A na koniec Uncharted 4 które miało zrywać gacie ale nie robi tego, które miało wyglądać jak filmik z E3, ale nie wygląda, chociaż widzę, że co nie którzy zaginają czasoprzestrzeń w mawiając sobie, że tak właśnie wygląda...Nie wspomnę już o tych którzy są szychami branży developerskiej i wiedzą na co stać a na co nie stać konsole Microsoftu, już nie razu M$ zatkał wam te buzi i jeszcze nie raz to zrobi....pozdrawiam

Widzę, że co raz więcej przybyszy z GO zaszczyca nas swoja obecnością....

Welcome back Soul to the new stage of history....

Witam. :hi:

Opublikowano

LocoCycle jest tez na PC....

Opublikowano

Ale w (pipi)e z tym PC, kto dziś oprócz Adiego gra na PC? To jest urządzenie do pracy, nie do grania.

Cześć Soul.

Rise of The Tomb Raider pozostanie exem na Xone/X360, ale wyjdzie po czasie na PC (pół roku, rok pozniej). Umowa podobna do tych z Capcomem na Dead Rising 3 czy z Insomniac z Sunset.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

LocoCycle jest tez na PC....

Niedługo to będzie można z czystym sumieniem stwierdzić xbox jest na pc.

Opublikowano

Nie wyglada mi to na 55 cali, tym bardziej na stucalowy projektor

Opublikowano
A wy co botki, dalej z lzami ogladacie gify przez IE ?

To nie lzy, to ten fotorealistyczny deszcz na kamerze tak rozmywa wizje.

Opublikowano

Soul kto Ciebie zaszpagatował ?

Opublikowano

Barony gejmingu graja tak: 

powiedz , że używasz tej kierownicy jeszcze do czegoś ambitniejszego niż jakieś arcade racery bo jeśli nie to aż mi smutno  :frog:

Ale w (pipi)e z tym PC, kto dziś oprócz Adiego gra na PC? To jest urządzenie do pracy, nie do grania.

Serio ktoś po takim roku dla PC gamingu jeszcze tu pisze takie bzdury? 

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Redmitsu kolejny spoko user, ktory po kupieniu ps4 zgrywa boga gamingu :(

Zaraza, PS4 to dżuma 21 wieku.

Opublikowano

Rise of The Tomb Raider pozostanie exem na Xone/X360, ale wyjdzie po czasie na PC (pół roku, rok pozniej). Umowa podobna do tych z Capcomem na Dead Rising 3 czy z Insomniac z Sunset.

Zaklinacie, zaklinacie, a jak proponuję zakład, to nie macie jaj :yao:

Opublikowano

Możesz sobie zaklinac do czasu premiery, ta część Tomb Raidera nie pojawi się na PlayStation.

Jakim wspaniałym roku dla PC? Który z posiadaczy PS4/Xone gra tu na PC?

W sumie klapy to pewno wszystkie...

Opublikowano

Barony gejmingu graja tak: 

powiedz , że używasz tej kierownicy jeszcze do czegoś ambitniejszego niż jakieś arcade racery bo jeśli nie to aż mi smutno  :frog:

Czekam na Project Cars i sporadycznie uzywalem ja z GT5 (przesiadka z G27)

Opublikowano

Wspaniały rok dla pc? Przespałem coś czy znów farmazony pc betona?

Opublikowano

lel, ale ciekawe jaki % ludzi gra kanapowe 1v1 z ziomkiem w bijatyki na pc?   :kaz:

Opublikowano

Następny gwiazdka.  Ląduje pod choinką Oner z nowym Tomb Riderem i Ori w pakiecie. To będą dobre święta.

No i wiadomo choinka, śnieg, kakałko i bajecznie kolorowa platformóweczka, hmmmmmmmm...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.