Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Niech sie jeszcze zglosi ze swoja dramatyczna historia do tego paradokumentu:

"Dzien ktory zmienil moje zycie", czy jakos tak ^^

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

trofea robie tylko w grach ktore mi sie spodobają na tyle, żeby wbić platynke, np w la noire miałem zrobic calaka, przez całą gre fajnie mi się grało, historia ok, aż do końcówki która mi zbrzydła ogólny odbiór gry, przez co odechciało mi sie wbijania tam :platinum:

Opublikowano

pamiętam jednego typa sprzed paru lat z innego forum co piracił na potęgę i robił każdego możliwego crapa, w każdym możliwym wydaniu byleby tylko GS rósł. z tego co pamiętam to nawet werbował innych do grania bo w końcu achivy same się nie wbiją. człowiek który miał pracę i ponoć rodzinę. smutny człowiek. jakiż był płacz i prawie samobójstwo po tym jak m$ mu wyzerował konto. jego ból był taki deliszys.

Od tamtej pory chyba photoshopowal gamercarda dodajac sobie to co stracil do nowych acziwow XD

Opublikowano

Fajnie jak w trakcie gry osiągnięcia wpadają. Ostatnio nawet sobie sprawdzam jakie są w zasięgu moich możliwości, czyli takie, których nie trzeba specjalnie grindować, a można uzbierać w trakcie w miarę normalnej gry. Miło jak czas spędzony z grą potwierdza także w miarę sensowny GS. Na Xone GS z pewnością będzie rósł szybciej, chociażby dlatego, że pod względem GS arkejdy zostały zrównane z retailem i teraz każda gra ma 1000 GS.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

pamiętam jednego typa sprzed paru lat z innego forum co piracił na potęgę i robił każdego możliwego crapa, w każdym możliwym wydaniu byleby tylko GS rósł. z tego co pamiętam to nawet werbował innych do grania bo w końcu achivy same się nie wbiją. człowiek który miał pracę i ponoć rodzinę. smutny człowiek. jakiż był płacz i prawie samobójstwo po tym jak m$ mu wyzerował konto. jego ból był taki deliszys.

Od tamtej pory chyba photoshopowal gamercarda dodajac sobie to co stracil do nowych acziwow XD

Haha, to, piekne to bylo ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

hehe, teraz wielcy anty-hunterzy, a juz widze oczami wyobrazni te platyny w The Order :D

Co do ryse to:

przeszedlem tylko singla na hardzie, zeby zobaczyc o co tyle halasu, a potem z orzeszkiem ogralem w jakies 2-3h multi, ktore akurat jest jedna z tych rzeczy, ktore sie crytekowi nawet udaly.

I tyle, nie zmuszalem sie do zbieractwa, czy tych aczikow ktore wymagaja od gracza poswiecenia kilkudziesieciu godzin.

Taki twardziel a tłumaczy się z acziköw w Rysiu...

Opublikowano

Sony zrobiło materiał o gościu, który piracił gry na potęgę? XD

Opublikowano

Na konsoli sony nie da sie piracic, a ze jest pierwszy w Polsce i drugi czy tam trzeci na swiecie to dlaczego by nie mieli robic wywiadu?

Opublikowano

Nie widzisz problemu w promowaniu przez producenta konsol gościa, który był niedawno mega piratem? To jakby jakaś federacja sportowa promowała sportowca, który przeszedł z jednej dyscypliny do innej, a w poprzedniej jechał na dopingu.

Opublikowano

Haha, to, piekne to bylo ^^

Sony zrobiło materiał o gościu, który piracił gry na potęgę? XD

GS, achivy kto jak kto ale żeby baron Xbox nie kojarzył, że to nazewnictwo jego naturalnego środowiska.

Opublikowano

Widze forumek juz w akcji xD

ecDw8BI.png

Opublikowano

Nie wiem co masz na myśli Balon. Z tego co wiem facet nie tylko hakował konto, ale grał też na piratach.

Opublikowano

nie wygląda mi na mega pirata i ms może faktycznie mu wyzerowało konto bez powodu, przecież były takie przypadki, ja bym się nie dziwił, w końcu microsoft to rakowa i obesrana guwnem korporacja

Opublikowano

Klapy broniące pirata, tego jeszcze nie było xD

Opublikowano

Na konsoli sony nie da sie piracic, a ze jest pierwszy w Polsce i drugi czy tam trzeci na swiecie to dlaczego by nie mieli robic wywiadu?

Oczywiście, że się da.

Wymienianie się kontami/slotami do kont, emulatory napędu BD, o podmiance firmware konsoli i łączeniu się z internetem nie wspominam.

Opublikowano

Nie wiem co masz na myśli Balon. Z tego co wiem facet nie tylko hakował konto, ale grał też na piratach.

No chodziło o to, że Colin napisał o gościu co robił wały z gamescore na Xbox (używając typowo xbockich określeń jak GS i achivy), a ty piszesz że Sony zrobiło o nim materiał.

Opublikowano

Chory człowiek ten z filmiku,taki growy odpowiednik alkoholika czy ćpuna.Co do tego,że sie nie da to chyba nie bardzo,jakieś pendrivy prisonbrejki latały już  kilka lat temu

Opublikowano

No to sie da, jeden wał i cwał. MS jakos umial poznac ktora konsola przerobiona, a o banach od Sony nie slyszalem (chyba ze za to ze ktos Ci hammerowal konto i nie zgadywal hasla, wtedy sony ci banuje konto imowi ze nic nie mozna z robic a Ty jestes najbardziej poszkodowany <3 tylko Sony).

Gosc gra non stop, wymienia sie grami, ze mna rowniez. Ma wyrozumiala dziewczyne i w sumie gra w pracy, gra po pracy, gra w nocy i idzie spac wiec 100 lvl wbity. On namietnie wbija od 2009 roku, ja jakos rok temu przycisnalem z 25 platyn na 180 wiec jak ktos ma czas, checi i kase to jak najbardziej sie da. Ja mam o tyle dobrze ze sie przebudzilem i zdalem sobie sprawe ze swojej glupoty, teraz swiat jest piekniejszy i wracam grac w Metroida Zero Mission. Juz sie jeden kolega pukal w czolo ze po co gram w gre bez aczivow, no po co xD

Opublikowano

Ja (pipi)e to już się robi nudne. Zamiast zrobić nowego DmC to biorą się za remastery.

Opublikowano

Jeszcze chwila i latwiej bedzie wypisac gry, które nie maja remasterow :(

Opublikowano

:dog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.