Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A wystarczyło podać drugie ID zamiast się tłumaczyć (winny?) i zgrywać cwaniaka :whistling:

Opublikowano

Sprzedałem go,wno rozmazane, teraz tylko zakupić nadkonsolę w dobrej cenie i witamy w królestwie niebieskim :fsg: :fsg: :fsg::banderas:

Opublikowano

Sprzedałem go,wno rozmazane, teraz tylko zakupić nadkonsolę w dobrej cenie i witamy w królestwie niebieskim :fsg: :fsg: :fsg::banderas:

PO GRANIU NA WYŚCIGI WIEDZIAŁEM, ŻE W TWOICH ŻYŁACH PŁYNIE BŁĘKITNA KREW.

Opublikowano

Tommo, a kiedyś ciebie szanowałem. Wyścigowcu sonowcu plejstejszynowcu

Opublikowano

Oczywiście świetna decyzja, witamy, witamy w nowej generacji.
Opublikowano

Po przejściu SO, spojrzałem na metacritic i doszedłem do wniosku, że nie będzie w co grać do premiery dying light(jeśli nie okaże się paździerzem) lub wiedzmina 3(jeśli nie będzie działał jak sra,czka na xboxie)

Z kolei na ps4 mamy fotorealistyczny driveclub, który po samych gameplayeach z gamersyde przyprawia mnie o erekcję, the last of us w które nigdy nie grałem i niedługo bloodborne.

Wybór jest prosty.

Tylko Sony.

Tylko Playstation 4.

Opublikowano

Proste :reggie:

Nie grałeś w TLoU? No to przygotuj się na powitanie mesjasza.

A co słychać w Europie? Król jest jeden!

Sony przestało podawać co miesiąc wyniki sprzedaży PlayStation 4, polegać więc musimy na firmach zbierających te dane z poszczególnych rynków. Niemiecka firma GfK przedstawiła dane z rynku zachodnich sąsiadów, przy okazji zahaczając o resztę Europy.

W kraju Germanów, PlayStation 4 w ciągu roku (do końca listopada) rozeszło się w 1,2 mln sztuk przy 270 tysiącach Xboksów One. Daje to stosunek ~4,4:1. Co ciekawe, jeśli chodzi o pozostałe rynki europejskie, poza Wielką Brytanią gdzie Xbox One radzi sobie dobrze, stosunek sprzedanych konsol jest podobny do tego z Niemiec, czasami ciut lepszy, a czasami minimalnie gorszy.

GfK ujawniło także trójkę największych wydawców i tutaj zaskoczenia nie ma:

• EA - 20,5%
  • Activision Blizzard - 13,9%
  • Ubisoft - 11,8

Podane wyniki sprzedaży stoją w rzędzie z ostatnimi raportem Sony, który wskazywał, że jednym  najszybciej rosnących rynków dla marki są Niemcy, dotychczas mocno nastawione na PC-ty.

W naszym kraju powinniśmy już przekroczyć liczbę 100 tysięcy, co pokazuje jaki dystans w zamożności dzieli nas od krajów zachodniej Europy.

http://www.pssite.com/news-38438-to_bylo_oczywiste___playstation_4_deklasuje_konkurencje_w_europie.html

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Grudzień 2014, jak można do tej pory nie ograć TLOU? :dog:

Opublikowano

Tak jaki inni co nie grali w mgs1, RE2. Tommo to na Girsy juz nie czekasz?

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano

Jeszcze nawet nie zapowiedzieli tego remastera, jak zostawią multi z jedynki w niezmienionej formie i tylko dodają dedykowane serwery to się pomyśli nad ponownym zakupem.

Opublikowano

Grudzień 2014, jak można do tej pory nie ograć Tengai Makyou Ziria, Kinnikuman Generations czy Zettai Zetsumei Toshi, o kurde bele :fsg:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Grudzień 2014, jak można do tej pory nie ograć Tengai Makyou Ziria, Kinnikuman Generations czy Zettai Zetsumei Toshi, o kurde bele :fsg:

Wszystkie odhaczone...

Opublikowano

Po przejściu SO, spojrzałem na metacritic i doszedłem do wniosku, że nie będzie w co grać do premiery dying light(jeśli nie okaże się paździerzem) lub wiedzmina 3(jeśli nie będzie działał jak sra,czka na xboxie)

Z kolei na ps4 mamy fotorealistyczny driveclub, który po samych gameplayeach z gamersyde przyprawia mnie o erekcję, the last of us w które nigdy nie grałem i niedługo bloodborne.

Wybór jest prosty.

Tylko Sony.

Tylko Playstation 4.

Cały czas powtarzam, Xbox One będzie sensownym zakupem na kolejne święta w bunldu z Tomb Raiderem, nową Forzą, Halo i SO za 20zł, wtedy sama konsola też pewnie będzie kosztowała ze 299euro.

Opublikowano

Cały czas powtarzam, Xbox One będzie sensownym zakupem na kolejne święta w bunldu z Tomb Raiderem...

Tym Tomb Raiderem, który w okolicach marca wyjdzie na PS4 w 1080p i z podciągniętą grafiką? Pff...

Opublikowano

W ultimie xbonik za 1500zł, akurat do premiery H5 powinno się wyhaczyć nówkę w zestawie z gejlo 5 za 1000-1200. Na smartfona wyświetlającego gierki w 729p, to i tak sporo.

Opublikowano

Przecież H5 będzie obes,rane.

Opublikowano

the last of us w które nigdy nie grałem i niedługo bloodborne.

Wybór jest prosty.

Tylko Sony.

Tylko Playstation 4.

ja po części żałuję że zagrałem w The Last of Us, wszystkie gry które ograłem później, wydają się słabe, najwyżej średnie...
Opublikowano

Znowu jakieś perki dowalą i fani Halo zapłaczą. Filmiki nie napawają optymizmem. Inna sprawa, że pewnie będzie można komfortowo zagrać gdzieś tak po 2 miesiącach od premiery. 343 to banda chu,ja i gdyby nie Sunset i Horizon 2, żałowałabym w cholerę zakupu XO, bo nie ukrywam, na myśl o Halo MCC miałem mokro, a teraz nie czuje już nic.

Żeby po takim czasie dalej były cyrki z lagami w multi i znikającymi zapisami. Szkoda gadać.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Za MCC nie stało 343, a sam gameplay H5 mi się podoba. Jest kilka elementów, które bym wywali, ale ogólnie nie widzę na horyzoncie lepiej zapowiadającego się fps do multi.

Opublikowano

No tyle że 343 przy MCC nic nie robi, a ich Halo 4 chodziło bez zajekniecia od pierwszych dni.

Opublikowano

Na okładce jak byk stoi "343 Industries", dlatego też mimo outsourcingu, moje zarzuty są nadal uzasadnione.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.