Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

TLOU, Metro Redux - to dla mnie dwa najciekawsze tytuły na PS4 w tym roku, napewno zagram

@Nemesis - jesli piszesz o Unity to +1

JANUSZ PRZEMOWIL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jest gdzies na forum opcja IGNORUJ ?

aby nie bylo widac co ktos pisze

Opublikowano

Soul - kupilem PS4 w listopadzie poprzedniego roku, helo!

No Halo to mi na dzien dzisiejszy tak potrzebne jak reedycja TLOU czy wszystkie czesci Gearsow na 1 plycie. Sunset to bedzie gra na poziomie Infamousa, you will see.

Dla nextgenowego BF4i FIFY tak to już wiemy.

Rozumiem wolisz pustkę i nicość, niż HALO, jak ta nowa FIFA okaże się balasem, to ja nie wiem w co Ty będziesz grał w Destiny ? Ja prócz tego pogram sobie w Halo 1-4 (oh tak H2/1080p) SO na poziomie Infa a na koniec dobije się jeszcze FH2 :) Ty za to pograsz sobie w LBP 3 z Yetim a później pośmigacie sobie w DC. Czyli na dzień dzisiejszy wybrałem lepszy mebel do domu :)

no jakbys nie liczyl to jest 3 do 3, z ta roznica, ze 2 razy wieksze szanse mam na to, ze dostane najlepsze wersje multiplatform.

Destiny > remaster HALO.

Edytowane przez easye

Opublikowano

a gierki z PS2 mają się dobrze na PS2, chodzi o to, co kiedyś było a teraz nie ma

ale tak, zapomniałem dopisać, że akurat w przypadku MP3 i DLNA chodzi o PS4 i liczyłem na Waszą domyślność

brak MP3 i DLNA które dojdą w Patchu, to nic przy tym czym był Xbox 360 a jaki wyszedł jego zdałniony następca.

Jeszcze ze 2 patche i tak będzie wyglądał dash w X360

8617.jpg

A, fakt, zapomniałem, M$ zapomniał że wydał X360 i ta konsola nie ma żadnego już wsparcia.

Horizon 2, Titanfall, Plants vs Zombie 2, Super Time Force i kilka innych gier, cała masa arkejdow i grania jest więcej niż na ps4 w tym roku. Powiedz mi Exsajt w co tam pykasz na ps4?

No spoko, Fajnie, że TF'a i PvZ mogę ograć na innych sprzętach. To drugie coś nawet niedługo na nadkonsoli. Super argumenty za X-boksem.

No co Driveclub? Wyglada najlepiej, gameplaye daja rade, ludzie pisza, ze model jazdy tez spoko, bedzie kawal porzadnego racera pod kierownice.

ten symulator poduszkowca? nope

poza tym jaka kierownice moze logitecha xD

A jarasz się gierką gdzie śmigamy 200km/h po polach jak byśmy jechali po ulicy :D Hipokryta.
Do ciebie mowilem? Z tego co pamiętam exact nie ma pc, tylko maca i w te gry na ps3/4 nie zagra.
A wiesz że na Macu można bez problemu postawić Windowsa?
Opublikowano

a gierki z PS2 mają się dobrze na PS2, chodzi o to, co kiedyś było a teraz nie ma

ale tak, zapomniałem dopisać, że akurat w przypadku MP3 i DLNA chodzi o PS4 i liczyłem na Waszą domyślność

brak MP3 i DLNA które dojdą w Patchu, to nic przy tym czym był Xbox 360 a jaki wyszedł jego zdałniony następca.

8617.jpg

A, fakt, zapomniałem, M$ zapomniał że wydał X360 i ta konsola nie ma żadnego już wsparcia.

Horizon 2, Titanfall, Plants vs Zombie 2, Super Time Force i kilka innych gier, cała masa arkejdow i grania jest więcej niż na ps4 w tym roku. Powiedz mi Exsajt w co tam pykasz na ps4?
No spoko, Fajnie, że TF'a i PvZ mogę ograć na innych sprzętach. To drugie coś nawet niedługo na nadkonsoli. Super argumenty za X-boksem.

No co Driveclub? Wyglada najlepiej, gameplaye daja rade, ludzie pisza, ze model jazdy tez spoko, bedzie kawal porzadnego racera pod kierownice.

A jarasz się gierką gdzie śmigamy 200km/h po polach jak byśmy jechali po ulicy :D Hipokryta.
Do ciebie mowilem? Z trego co pamiętam exact nie ma pc tylko maca i nie w te gry na ps3/4 nie zagra.

Doinformuj się koleżko, bo w PvZ zagra na PS4 już niedługo. Ba dum tsss

Tak niedługo jak w driveclub? Ba dum tsss

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Pogrzało Was z tymi cytatami?

Opublikowano
no jakbys nie liczyl to jest 3 do 3, z ta roznica, ze 2 razy wieksze szanse mam na to, ze dostane najlepsze wersje multiplatform.

Destiny > remaster HALO. 

A ja dostane lepsze exy i jest to pewne. 

Destiny + Halo > Destiny 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Chyba na Wii U. Mnie nie jara ani nowe Uncharted ani ten cały DriveClub ani tym bardziej jakieś LBP3. PS4 kupię wyłącznie z myślą o multiplatformach. Do exów będzie Nintendo. Wiadomo, że jak na zimę 2015 wypuszczą Uncharted to człowiek kupi bo i tak w temacie exów nic innego się nie szykuje. Milczą o nowym God of War, zero info o Ratchecie...

W sumie lepiej sytuacja na Xbonie z tym wygląda. Soul, nie wiem co wybierzesz ale pod multiplatformy to lepiej PS4. A przynajmniej tak gadają.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Destiny > remaster HALO. 

Destiny + Halo > Destiny

Tak Tak - to juz wiemy, Soul dostanie najlepsze gry, bo kupil sobie Xboxa ^^

Rownie dobrze moglbym napisac Destiny + TLOU > exy na One.

Edytowane przez easye

Opublikowano

@Exact

No to stawiaj winde i czekam na posty z testowania gierek. Tylko pewnie najpierw do ikei jedziesz bo pisales że nie masz biurka w domu

Opublikowano

Ale beczka napisać, że najbardziej z exów na PS4 kręci mnie TLoU. Ale to prawda...

Opublikowano

Mnie nie jara ani nowe Uncharted ani ten cały DriveClub ani tym bardziej jakieś LBP3. PS4 kupię wyłącznie z myślą o multiplatformach.

W takim razie może warto się zastanowić nad X1 ? Tam też są multiplatformy a nie ma żadnej z ww

Opublikowano

Nic poza tym, ze w Horizon na kierownicy gra sie PRZEC(pipi)JOWO

Tak tak, na jakiej kierownicy to grałeś?

Seryjny konfabulator easye strikes back ;)

Opublikowano

Mnie nie jara ani nowe Uncharted ani ten cały DriveClub ani tym bardziej jakieś LBP3. PS4 kupię wyłącznie z myślą o multiplatformach.

W takim razie może warto się zastanowić nad X1 ? Tam też są multiplatformy a nie ma żadnej z ww

W tej kwestii przeważa u mnie tradycja. Od zawsze stało u mnie PS w domu i nic tego nie zmieni. Tak samo jak Nintendo. X1 na pewno kupię bo reedycja Halo i Halo 5 to pozycje obowiązkowe u każdego szanującego się gracza. Halo 2 do dziś w starej wersji wymiata a co dopiero jak powróci ten legendarny online. MaZzeo to chyba z tydzień na forumek nie zajrzy xD

Opublikowano

8617.jpg

Do ciebie mowilem? Z trego co pamiętam exact nie ma pc tylko maca i nie w te gry na ps3/4 nie zagra.
Doinformuj się koleżko, bo w PvZ zagra na PS4 już niedługo. Ba dum tsss

Tak niedługo jak w driveclub? Ba dum tsss

data premiery oby dwu gier na PS4 już jest (kwiatków chyba przybliżona o ilę się nie mylę) i nic nie wskazuje na to aby sie zmieniła. Szach mat x-bocie

I FH2 bo można jeździć po polach Ferrari.

A co w tym złego ? Akurat FH2 pozamiata Driveclub , jestem o tym przekonany.

.Wiem, że to nie symulator ale ta jazda po polach z taką prędkością jak by jechało się po równiutkim asfalcie wygląda komicznie i głupio nawet jak na arcade

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

W tej kwestii przeważa u mnie tradycja. Od zawsze stało u mnie PS w domu i nic tego nie zmieni. Tak samo jak Nintendo. X1 na pewno kupię bo reedycja Halo i Halo 5 to pozycje obowiązkowe u każdego szanującego się gracza

Ponieważ ... ? Kto i na jakiej zasadzie to ustala ? Ok niech będzie że seria Halo to taki wymóg, ale w czym jest lepsze od dajmy na to takiego Final Fantasy itp itd ?

btw - nie żebym coś mówił, ale takie pisanie ,, stało u mnie od zawsze i nic tego nie zmieni " jest wysoce stronnicze i nieobiektywne.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Wybacz, że wolę SO/Halo/FH2 od DC/LBP 3

Jak będziesz grał w TLOU to możesz sobie tak pisać, nikt Ci nie broni. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ponieważ ma uniwersalny gejmplej, świetny soundtrack, wspaniałe uniwersum i poziom trudności, który naprawdę testuje FPS-owego skilla. Mowa oczywiście o Legendary gdzie zachowanie Covenantów zmienia się na tyle, że ciężko coś zaplanować w miejscu i trzeba się cały czas przemieszczać. Ale pewnie zaraz ktoś wyskoczy, że to krasnale xD i że Master Chief to blaszak w chełmie xD A macie Wy hejtery

Od 1:50 - i to zrobi remaster Halo 2 z tegorocznymi exami na PS4.

Opublikowano

Wybacz, że wolę SO/Halo/FH2 od DC/LBP 3

Jak będziesz grał w TLOU to możesz sobie tak pisać, nikt Ci nie broni.

Juz wiesz ze wolisz dane gry, ktorych na oczy nie widziales - jak SO, ktory rownie dobrze moze okazac sie sredniakiem, ale The Order i DriveClub to na bank beda (pipi).

Edytowane przez easye

Opublikowano

@kidnappa jezu ale ty jestes ciemniak. Mowie o sytuacji tu i teraz a nie co będzie za kilka miechow, exact pisał że 360 nie ma supportu a ja podałem kilka tytułów któremu temu przeczą a ty wylatujesz że za kilka tygodni będzie mogl w roslinki zagrać na ps4 i żeby sobie na maku postawil winde żeby grać w titanfall, lol.

Opublikowano

Co tam halo. To Zrobiło TLOU z całą 7 generacją,

giphy.gif

Opublikowano

Ponieważ ma uniwersalny gejmplej, świetny soundtrack, wspaniałe uniwersum i poziom trudności, który naprawdę testuje FPS-owego skilla.

To dość niewiele moim zdaniem, ale niech będzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.