Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lol, Zeratul nie dość że został tu oddelegowany, bo poziom beki z Xboxa One sięgnął zenitu, to jeszcze zmyśla niezłe kwiatki. Sorry bocie, nic tym nie wskurasz. Stopień świadomości nawet tych, ktòrzy wchodzą tu rzqdko, jest na tyle wysoki, że każdy z nich wie o tym że Xbox One to gorszy wybòr od Playstation 4 i gorszy od Wii U nawet...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Najlepsze są rodzyny że to następca PGR xD

Są osobniki, dla których DC>PGR. :oh_you:

Opublikowano

No skoro w Evolution pracuje Ged Talbot, czyli lead od PGR-a to coś w tym musi być, nieprawdaż?

Opublikowano

ILE MOŻNA pisać i czytać o tych wyścigach. Może trzeba zmienić temat na Car wars?

Są też osobniki dla których Killzone>Halo. :dog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

w przypadku Zeratula i jego wpisow az prosi sie przywolac postac, ktora ma w avatarze :P

Humulin - ja fenemenu halo nigdy nie zrozumiem, nawet jego multi, gralem, probowalem sie przekonac i zupelnie do mnie to nie trafia, choc killzone'y single mialy przecietne to multi killzone2 i mercenary sa dla mnie super

Opublikowano

Zgadzam sięm Mercenary to jest najlepsza gra na VITA. Trzeba się chwilę przyzwyczaić do sterowania, ale później jest kosa. Spokojnie mogę dać 10-.

Opublikowano

Ficus przyznaj sie dostales 3 razy baty 1-15 i teraz gadasz, ze nie rozumiesz fenomenu.

Opublikowano

no mialem slabe ratio jak w kazdej grze na poczatku - po prostu multi w halo to kulminacja cech jakich nie lubie w sieciowych fps:

- zbyt kolorowy cukierkowy design i blasterki

- pojazdy

- super skoki itp

- zbyt duzo hp, strzala sie w nieskonczonosc

wiem, ze dla wielu to beka ale powaznie ja tego nie lubie, mozna przejrzec moj psn id, to powaznie nie jest tak, ze skreslam halo bo to po prostu halo, jego odpowiednikow tez nie ogrywam i nie lubie :P :P

Opublikowano

Ale masakrycznie ten ground zeroes wyglada na sprzecie do pracy :/ ... w dodatku port jest swietny i sporo kart wyciaga 60 fps nawet w 4k <pieczywo>

grafika z gry

Zdecydowanie wolę wersję na PS4, która nie ma aż tak ostrej grafiki, a lekko filmowy filtr nadający klimatu.

Jestem przeciwnikiem 4K i mam nadzieję, że SONY nie pójdzie w tym kierunku i w którym apdejcie PS4 nie wprowadzi tego jako standardu.

Ja kupiłem wersję na PC, ale trochę żałuję ;/. Grafika tak ostra, że głowa boli od nadmiaru szczegółów a framerate jakiś taki sztuczny, plastikowy, nienaturalny. Aż mdłości powoduje. Zdecydowanie wolałbym kinematyczne 30 fps, może nawet ciut niżej, tak 24 byłoby idealnie.

Opublikowano

W moim przypadku bakcyla Halo złapałem po raz pierwszy w trzeciej misji H1. Początek misji gdzie lecimy nad plażą, muzyka wypala ciary na plecach, przebijanie się przez zastęp wrogów, ogólna sieka do okoła, do tego w owym czasie grafika była mega. To był zaledwie pierwszy raz. Potem odkryło się co-opa z kumplami, cięższe poziomy trudności. Na deser odpalało się multi.

Nie dało nie wsiąknąć w ten świat.

Domyślam się, że niektórzy mogą mieć podobne wspomnienia, zwłaszcza w odniesieniu do opisanej na początku misji.

Po jakimś czasie premiera drugiej części i wtedy było już pozamiatane....

Piękne czasy.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Beka, niezly odplyw botow. Wczoraj bylem z kolezanka po ps4, jakis desperat przekonywal do zakupu xbona w zestawie z Unity, powiedzialem ze nie interesuja nas 40gb patche :/

Opublikowano

Ale masakrycznie ten ground zeroes wyglada na sprzecie do pracy :/ ... w dodatku port jest swietny i sporo kart wyciaga 60 fps nawet w 4k <pieczywo>

grafika z gry

Zdecydowanie wolę wersję na PS4, która nie ma aż tak ostrej grafiki, a lekko filmowy filtr nadający klimatu.

Jestem przeciwnikiem 4K i mam nadzieję, że SONY nie pójdzie w tym kierunku i w którym apdejcie PS4 nie wprowadzi tego jako standardu.

No o 4k jako standard na tych konsolach to raczej nie ma sie co martwic ;). Dla mnie bosko to wyglada, az boje sie pomyslec jak to w ruchu na zywca sie prezentuje, kusi mnie zeby pirata sciagnac i sobie odpalic bo mi spokojnie pojdzie w takich ustawieniach, ale sa pewne granice, takie jak dobre gry typu Wiedzmin czy MGS ktorych nie wolno piracic :fsg:, a 3 raz Ground Zeroes nie mam juz zamiaru kupowac, wystarczy ze mnie kojima wybolcowal na PS3 i PS4 :D

Beka, niezly odplyw botow. Wczoraj bylem z kolezanka po ps4, jakis desperat przekonywal do zakupu xbona w zestawie z Unity, powiedzialem ze nie interesuja nas 40gb patche :/

Klamiesz, wpadles na slowie kolezanka :Coolface:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Klapy sie jaraja, ze klap sprzedaje XO no cos niebywalego  :yao:

Dawno takiego niskiego poziomu w CW nie bylo, mozna spokojnie sobie zrobic przerwe od pisania do E3.

Opublikowano

trzymam za slowo

Opublikowano

Klapy sie jaraja, ze klap sprzedaje XO no cos niebywalego :yao:

Dawno takiego niskiego poziomu w CW nie bylo, mozna spokojnie sobie zrobic przerwe od pisania do E3.

Słaby poziom?

Przecież to jak burzenie muru berlinskiego.

Boty wreszcie chcąc złożyć pre ordera na jakaś gierkę na nowy rok bo mama dała z babcia pieniazka na Mikołaja odkrywają ze nie maja na co składać tego pre ordera, multiplatformy porównywalne graficznie na X360 i XOne jak PES2015 czy MGSV mogą ograć na konsoli z komunii czyli X360 bo pewnie każdy z nich dalej trzyma bo prezentów sie nie sprzedaje.

Tylko Maciomaniak nie wie co teraz robić bo został sam na tonącym okręcie z ilością gorszych multiplatform wartych 20th Anniversary PS4.

Opublikowano

boty już tak zdesperowane guwnem rozmazanym, że kupują tytany do swoich pc, hahah jest zbyt śmiesznie. Co ten xbonik robi z graczami konsolowymi, rak branży to mało powiedziane. Już nie mogę się doczekać styczniowej konferencji Microsyfu poświęconej pc, liczę na zapowiedz kilku gierek, wówczas może reszta botów zdecyduje się na zakup kart za ponad 2 tys żeby odpalić gierki w 1080p. Proponuje przeprowadzkę na pclab, a na forum PSXextreme pozostanie tylko konsolowa brać w żyłach której płynie błękitna krew.

Opublikowano
Tylko Maciomaniak nie wie co teraz robić bo został sam na tonącym okręcie z ilością gorszych multiplatform wartych 20th Anniversary PS4.

Ja tam doskonale wiem co robić ;)

Opublikowano

klapy serio myślały że boty polecą po konsolę bez gier?

przecież takie infamous i driveclub maja niższe noty niż kalimba i fantasia: music evolved na kinecta

kalimba, kur.wa czaicie? xD

Opublikowano

Kermit, nie zrozum nas źle, my sie cieszymy ze rodzice wreszcie łyknęli "mamo bez tego komputera z gtx760 nie zdam tego przedmiotu"

Opublikowano

Klapy sie jaraja, ze klap sprzedaje XO no cos niebywalego  :yao:

jeszcze niech ex4ct sprzeda nadkonsole XO i na forum zostanie czysta Zielona Szlachta.

przypominam sonybociarze że na forum z 30-40 osób po złomie ps4 kupiło XO w druga stronę z 5 i to wszystko w 3mc od premiery nadkonsoli w naszym kraju. Gracze wiedzą co dobre, janusze, casuale i ludzie pozbawiani dobrego gustu mają tylko szrota ps4.

Wczoraj bylem z kolezanka po ps4.

logo.gif

Opublikowano

Było spokojnie. póki daddy nie zaczął, jak tu przyjdzie w wigilię to nie ma szans na chwilowe pojednanie.

e: Nie zdążyłem skończyć tego posta i znów atakuje xddd

Edytowane przez Cosmos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.