Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak jest z wielkimi seriami - albo się polubi albo nie. I nie mam zamiaru Cię do niczego przekonywać. Tak samo jak nie przekonam MaZzeo do gier Nintendo.

Edytowane przez Nemesis

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@kidnappa jezu ale ty jestes ciemniak. Mowie o sytuacji tu i teraz a nie co będzie za kilka miechow, exact pisał że 360 nie ma supportu a ja podałem kilka tytułów któremu temu przeczą a ty wylatujesz że za kilka tygodni będzie mogl w roslinki zagrać na ps4 i żeby sobie na maku postawil winde żeby grać w titanfall, lol.

To ty właśnie jesteś ciemniak i specjalnie przeinaczasz fakty. X360 jest wspierane dalej i każdy o tym wie, to fakt. Ale wymieniasz kilka gierek na X360 i pytasz ironicznie w co gra na PS4 jak by tam nie było gier. tak się składa, że są i to bardzo dużo fajnych i niedługo również te kwiatki, które wymieniałeś. Nie mówiąc już o tym, że gierki które wymieniłeś jako argument za x360 to nawet w 3/4 nie exy.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Nic poza tym, ze w Horizon na kierownicy gra sie PRZEC(pipi)JOWO

Tak tak, na jakiej kierownicy to grałeś?

Seryjny konfabulator easye strikes back ;)

Cala poprzednia generacje gralem na kierownicach i standach - (4 miejsce w ogolnopolskim turnieju Shifta 2), wiekszosc wiekszych turnieji zaliczonych na Live Leuge w Forze, Dirta itp. ale Ty DON jak zwykle masz najwiecej do powiedzenia, jak z tym, ze z HALO miales z kim grac cala generacje, bo przegrales w nie 8h lacznie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Co tam halo. To Zrobiło TLOU z całą 7 generacją,

giphy.gif

Ktoś mi przypomni co to za gra, czyżby to ten tytuł które boty ograły na premierę a klaperski beton czeka/czekał aż stanieje lub będzie w plusie?

Opublikowano

Ja jej też nie ograłem a napisałem, że to mesjasz...

Czy to pierwsze syndromy klapersa?

Opublikowano

Mesjasz 7 generacji, ale skąd może to wiedzieć janusz, ktory dowiedział się o istnieniu marki PS w 1999 roku i nie ograł takich gier FFVII, Okami, czy SotC nie mówiąc już o grach typu DK64 czy SM64, a na dodatek ogląda filmy w 30 klatkach :D

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

easye: przykro mi że co dwa dni się pogrążasz pisząc kolejne bzdury. O tym Halo lepiej nie przypominaj, bo zaraz znowu będą się z Ciebie podśmiewać, że nie potrafiłeś znaleźć kolegów do grania, gdy nikt z tym nie miał problemów.

Opublikowano

Mesjasz 7 generacji, ale skąd może to wiedzieć janusz, ktory dowiedział się o istnieniu marki PS w 1999 roku i nie ograł takich gier FFVII, Okami, czy SotC nie mówiąc już o grach typu DK64 czy SM64, a na dodatek ogląda filmy w 30 klatkach :D

Przykro mi że klapkom świat gier zaczął się z playstation i tylko do tej platformy się ogranicza. I jakie filmy w 30 klatkach?

Opublikowano

@Exact

No to stawiaj winde i czekam na posty z testowania gierek. Tylko pewnie najpierw do ikei jedziesz bo pisales że nie masz biurka w domu

51763804551674068841.jpg

Opublikowano

Przykro mi że klapkom świat gier zaczął się z playstation i tylko do tej platformy się ogranicza. I jakie filmy w 30 klatkach?

Pisałem też o grach Nintendo, szkoda, że czytać nie umiesz.

A co do filmów to pisałeś coś ostatnio o oglądaniu filmów w 30 i 60 fpsach :D Filmy są puszczane w 24 i 48 klatkach znafffco.

Opublikowano

@Exact

No to stawiaj winde i czekam na posty z testowania gierek. Tylko pewnie najpierw do ikei jedziesz bo pisales że nie masz biurka w domu

51763804551674068841.jpg

A tak stękałeś na piece i tytany, ot kolejna chorągiewka.

Opublikowano

@Exact

51763804551674068841.jpg

Zapomniales o srodkowym palcu...

Czy ja wiem ... oto jego katalog gier:

eU7Qogl.png

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

@Exact

51763804551674068841.jpg

y?

Windows to syf

Opublikowano
Juz wiesz ze wolisz dane gry, ktorych na oczy nie widziales - jak SO, ktory rownie dobrze moze okazac sie sredniakiem, ale The Order i DriveClub to na bank beda (pipi). 

Gadaj z dupą, to Cię osra, na oczy nie widziałeś,  jak nie na oczy to na co qrva? na uszy ? nigdzie nie napisałem, że te tytuły będą (pipi)owe, może będą dobre może średnie czas pokażę. Czepiasz się SO a to samo można napisać o DC/Order, masz taką wiedzę na temat tych gier jak ja na temat SO, więc z czym do czego ?  

Edytowane przez Soul

Opublikowano

@Exact

51763804551674068841.jpg

Zapomniales o srodkowym palcu...

Czy ja wiem ... oto jego katalog gier:

eU7Qogl.png

To prawda, nie gram na PC wcale, sprawdziłem pare demek.

Opublikowano

przecież ten windows ma 12 minut max, te widżety na pulpicie, no jak ch,uj że ktoś kto normalnie używa Windowsa trzyma to dłużej niż 10s na pulpicie

Opublikowano

przecież ten windows ma 12 minut max, te widżety na pulpicie, no jak ch,uj że ktoś kto normalnie używa Windowsa trzyma to dłużej niż 10s na pulpicie

zdziwiłbyś się.

Opublikowano

Props za Włóczykija.

Opublikowano

iOE7wdszHJCqz.gif

6/10 c'nie Easye?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Uwaga, podaje listę gier, które pojawią się na Nadkosoli w 2014, a w które osoby posiadające gpu za 350zł i przestarzały ram nie zagrają.

Oddword: New N' Testy - kultowa gra z PSX, która na PS4 wygląda prześlicznie, wspomnienia z lat, gdy Mazzeo nie wiedział co to PSX powrócą już 22 lipca.
TLoU: Remastered - najlepsza gra poprzedniej generacji i najlepszy multiplayer, teraz w full hd i 60fps, gra korzysta z rozwiązań technicznych zastosowanych w U4, tak więc nasze 55 calowe tv full hd spełnią swoją funkcje w 100%. 29.07 to ponowne powitanie mesjasza w naszych domach.
DriveClub - najładniejsze dostępne wyścigi pokazujący na co gracz wydał niemal 2 kafle, milion drzew na trasie i efekty graficzne, które będą dostępne u konkurencji przy okazji premiery Xbone two.

DeepDown - Capcom tworzy klon Soulsów, miejmy nadzieje, że równie świetny i ceniony. Były plany wydania jej na xbona, ale po tym jak Dark Souls mozna było ściągnąć za free lajwa, a zrobiło to 7 osób, Capcom zrozumiało, że xboty nie lubią wymagających gier.

Guilty Gear Xrd - nasz forumowy moderator odlicza dni do premiery tak jak cała rzesza fanów bijatyk 2D.
LBP3 - gra dla całej rodziny, dzieci proszące swoich rodziców o kolejną część przygód sackboya, to będzie najczęstszy widok w supermarketach w okresie świątecznym zaraz po biedakach walczących o przecenione karpie.
PlanetSide 2 - popularny fps z obozu graczy składających się na produkcje gier i kupujących alphy, 1080p/60fps ustawienia ultra, w naszym kraju na pewno będzie to popularny tytuł, bo za darmo.
H1Z1 - zanim DayZ trafi na konsole, to posiadacze PS4 będą od dłuzszego czasu zabijać za kanister benzyny.

O masy indyków takich jak HellDivers, Amplitude, Witness czy Hotline Miami 2 nie wspomnę. Tak więc, nie wygląda to źle, wprawdzie nie ma rewelacji, ale nie można mówić o biedzie jak u konkurencji, gdzie mamy tylko lambordzini jeżdżące po polu buraków w oprawie niemal z poprzedniej generacji i SO, klon inFamous od studia, które jest autorem gier, na które zdaniem xbotów szkoda czasu i pieniędzy. Jest jeszcze kolekcja hejlo, która w czasach CoD i BF nie ma żadnych szans, bo skillowe gry obecnie nie mają racji bytu. Składanka tylko dla starych grzybów pamiętających czasy pierwszego X.

2015 to już będzie totalna masakra zielonych karaluchów. Order 1886, czyli połączenie Uncharted z Girsami, cinematic experiens i grafika, która wypali gałki oczne. Bloodborne, gra dla której masa graczy kupi PS4, tytuł dla prawdziwych mężczyzn pamiętający czasy wymagających gier, jedzących mięso i oglądających DragonBalla w dzieciństwie. Rime, Evrybodys gone to the Rapture, Let it Die, SOMA, Shadow of the Beast. Zapomniałbym o grze, która zgarnie najwięcej nagród i wyróżnienia, nowy tytuł Naughty Dog, nowy mesjasz graficzny, przez którego blacharze będą zastanawiać się, czemu na ich trzech tytanach nie ma takiej grafiki, tak Nathan, już nie możemy się doczekać tego epickiego pożegnania. No i na sam koniec tytuł, który juz dziś ma stawiane pomniki w różnych częściach świata, a po jego ukończeniu nawet Trynkiewicz będzie płakał jak mały chłopczyk na Królu Lwie. The Last Guardian.
Nie będą już dobijał podgraczy i wspominał o jeszcze niezapowiedzianych grach takich ekip jak Santa Monica, Quantic Dream, Sony Bend, Sony Japan czy London, jedno jest pewne, tak jak w poprzedniej generacji, tak i w tej, baronowie gamingu otrzymają masę różnorodnych gier, w życiu biedy pod znaku tortexu nic się nie zmieni, nadal gierki w 792p i trzy serie klepane przez kilka lat.

PS. No i multiplatformy, płynniejsze i ładniejsze na plejstejszon 4, GDDR5 i o 50% wydajniejsze gpu KUHWY!

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kiedys juz takie posty czytalem...a przed E3 XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Fajnie Yeti, że jako pierwszą grę podajesz Abea, który UWAGA wyjdzie też na Xone :P

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Uwaga, podaje listę gier, które pojawią się na Nadkosoli w 2014 w które nie zagram i tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.