Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Insiak - ta sama strona, kilka postów wyżej, post Ficusia. Próbowałeś, nie wyszło.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobrze panowie, zostawcie ich w tej alternatywnej rzeczywistosci (czyli CW), gdzie DC to nowy pgr, 50 aut > 210, gra z 7/10 po dodaniu deszczu robi sie 10/10, swiecie gdzie jest w co grac na PS4 i sie nie nudzic, Uncharted 4 to nie-kapiszony i swietna gra w ktorej nie bylo downgrade (kwestia pogody), na xone nie ma w co grac i nic nie dziala. Zaraz beda zmuszeni w koncu przetrzec ps4 z kurzu, wlaczyc, odpalic jedna z tych 3 gier, ktore posiadaja. Szybko dojda do wniosku, ze ps4 to jednak zlom, jak bylo dobrze z botami w cw, gdzie mozna bylo wypisywac swoje brednie i nie trzeba bylo grac na tym szrocie.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

W końcu można na spokojnie czytać temat, a nie, że człowiek nie wejdzie przez jeden dzień i nawalone kilkanaście/dziesiąt stron.

Opublikowano

jakies ostatnie podrygi botow zazdroszcza, ze nastal tu wreszcie spokoj i harmonia, jak widac po tych paru dniach to tylko i wylacznie boty sialy tu ferment, oczywiscie nie bije tu do wszystkich ale banicja czy tez zaprzestanie pisania przez tych najbardziej kasliwych moze wreszcie sprawi, ze zaczniemy tu merytorycznie i rzeczowo rozmawiac w tych ciezkich dla prawdziwych graczy czasach, trolling, szpagaty czy rynsztokowe slownictwo - juz chyba kazdego meczylo

Opublikowano

@Insiak - ta sama strona, kilka postów wyżej, post Ficusia. Próbowałeś, nie wyszło.

Tak to jest jak nie chce się człowiekowi odswieżać bo wie, że jedyne co tu zobaczy to fapping do gównianego drajwklapa.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

kazde polskie forum jakie przegladam, neogaf, nawet pclab - kazdy chwali jak tylko moze aktualny build drivecluba - gra wyglada zjawiskowo, jezdzi sie super itp, ale oczywiscie to wszystko omamy klapkow bo dave czezky pisze ze to stary na nos'ie, ins napisze, ze gowniana gra, a daddy, ze lepszy deszcz i grafika byla na premiere horizon2

bez beki CW jestem daleko od przyrownywania i porownywania H2 i DC ale DC jest serio swietny i przez model jazdy, zbieranie punktow aka kudosow, dynamike czy warunki pogodowe mozna w nim szukac porownywan do PGR'ow - bardzo dawno nie bylo tak swietnego arcade racera na zamknietych trasach

Opublikowano

To ogólnie jest ostatnie miejsce w internecie, gdzie ktoś jeszcze pisze że xbone to dobra konsola

Opublikowano

alez xbox one ma szanse stac sie swietna konsola, koniec tego roku jesli chodzi o exy byl lepszy niz na ps4, spancer daje nadzieje bo wyglada i przedstawia sie jako gracz, mnie boli jedynie ten dziwny kult, ze z powodu jednej gry na wylacznosc to niby jakis mesjasz, a ps4 z powodu nie posiadania tej gry (majac za to pelno lepiej wygladajacych multiplatform) to juz gooowno bez gier

ps4 i xone w chwili obecnej daleko do miana dobrych konsol i glownie o obu konsolach jako swietne moga napisac ludzie ktorzy nie mieli poprzedniej generacji lub nie graja na pc

Opublikowano

kazde polskie forum jakie przegladam, neogaf, nawet pclab - kazdy chwali jak tylko moze aktualny build drivecluba - gra wyglada zjawiskowo, jezdzi sie super itp, ale oczywiscie to wszystko omamy klapkow bo dave czezky pisze ze to stary na nos'ie, ins napisze, ze gowniana gra, a daddy, ze lepszy deszcz i grafika byla na premiere horizon2

"aktualny build drivecluba"

co się z nami stało... gdzie zbłądziliśmy?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Sorry Ficuś, bez CW teraz, drajwklab jest po prostu bardzo średni, odkryliście wyzwania i myślicie, że Boga za siusiora złapaliście. Gra jest prosta i niezbyt wymagająca nie licząc handicapu. Ot taka tam popierdółka.

PS.  Któryś tam pisał o ubóstwianiu przez botów 3v4 Industries xD Jak zwykle alternatywna rzeczywistość w wykonaniu betonów.

Opublikowano

oczywiscie ze wielbiliscie 343 - po halo4 byla lawina achow i echow, poczawszy od tego ze to ich pierwsza gra a juz i tak wyglada lepiej niz gry od naughty dog itp itd

niezbyt wymagajca i z handicapem? handicap to mial pacific rift, model jazdy dalej swietny, jak takiego obiektywnego zgrywasz to slucham z wylaczeniem oczywiscie PGR jaki acarde racer na zamknietych trasach na ps3x360ps4xone jest lepszy od DC?

Opublikowano

za 2 minuty mój laptop stanie się bardziej konsolowy niż te wasze next gen gówna obesrane  :sir:

Typowy konsolomaniak, pewnie ma pada od ps3, ale skonfigurowanie go sobie pod peceta jest zbyt trudne i woli wydawać pieniądze. Bo nie uwierzę, że wolisz grać na pc padem od xboxa360 niż od ps3.

Ty tak serio? O.o granie na ds3 to przeciez masochizm :(

D-pad, który się nie nadaje do większości gier 2d i bijatyk.

Opublikowano

No ale na pc to bieda porty z konsol, exòw AAA wcale, jakieś kickstarterowe indyki i pay to winowe klikadła. Do tego bolączki typu stuttering, sterowniki, błędy i babranie się w ustawieniach by gra chodziła jak na konsoli po uruchonieniu. Jak ktoś nie wierzy, to niech pochodzi po forach dla komputrowcòw i dowie się jak bardzo problematyczny i zakłamany jest ich świat.

Albo po prostu kupi konsolę. Jest w co na nich grac, tylko malkontenci by chcieli od razu 200 gier, w ktòre i tak by nie zagrali, albo liznęliby i pisali że ograli, i chcą więcej. To znany scenariusz, wkurza mnie on, bo potem przylega to do platformy. Niektòrzy do dziś utrzymują że Vita nie ma gier, a PSP tylko porty miało...

Opublikowano

A jak tam wygląda deszcz w Opel Assetto Corsa ? ;)

Opublikowano

Dobra, bo ostatnio nudno w tym Benchmark Wars jak ja pier,dolę, to rzucam coś od siebie.

Ładnie wygląda MGSV: GZ na moim PC master race gaming rig?

6nuNMu1.jpg

Opublikowano

babranie się w ustawieniach by gra chodziła jak na konsoli po uruchonieniu.

Fakt, trzeba włączyć blokadę 24fps, zmniejszyć rozdzielczość do 720p i zaniżyć wszystkie detale do low. Ciężka robota, szczególnie kiedy gra woli śmigać w 60fps i nie chce spowolnić.

@up

Nie dość cinematic. Dodaj jakieś czarne pasy na górze i dole ekranu, by wyświetlało 25% mniej pikseli.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

oczywiscie ze wielbiliscie 343 - po halo4 byla lawina achow i echow, poczawszy od tego ze to ich pierwsza gra a juz i tak wyglada lepiej niz gry od naughty dog itp itd

aaaa no tak, zapomniałem, że to pisimasterrejsłonabi, spoko, czyli wszystko się zgadza, hejtujemy core gejpleja, ale podziwiamy oprawe.

PS. Na kompie na low MGS nowy wygląda lepiej niż na PS4. Nie wiem jak klapy przetrawią, że ktoś wyda dwa razy mniej pieniążków i będzie miał lepsza oprawę, tak wnioskuję skoro robią drame o 900p.

Opublikowano

W sensie ze na blaszce za 1400zl mgs bedzie wygladal lepiej niz na ps4?

Opublikowano

babranie się w ustawieniach by gra chodziła jak na konsoli po uruchonieniu.

Fakt, trzeba włączyć blokadę 24fps, zmniejszyć rozdzielczość do 720p i zaniżyć wszystkie detale do low. Ciężka robota.
Tego akurat nie musisz robić, najczęściej wydawca gry (np. Ubisoft) zrobi to za Ciebie :)

Lol, płatne demo staje się mesjaszem blaszek, desperation level 1000 ;)

Opublikowano

Dawno nie było gifów z DC.

masz jakiś nowy? ten już mam w platynie

Opublikowano

Znalazłem "console mode" w wersji PC gierki MGSV: GZ.

RF5K8dX.jpg

Teraz się gra bosko :fsg: :fsg: :fsg:

W sensie ze na blaszce za 1400zl mgs bedzie wygladal lepiej niz na ps4?

No wygląda lepiej czy nie? Bo ja nie wiem, posiadacze PS4 to spece od porównywania grafiki i liczenia pikseli, to się pytam.

@Mendrek

jaki mesjasz, lol, po prostu gram sobie w nową część serii, którą lubię

mesjasz nadchodzi w styczniu (niestety)

Opublikowano

High ? Kliknij przy każdej opcji raz w lewo i dopiero wtedy będzie się zgadzało.

Opublikowano

Mieszane high z extra high, ale głównie high. W 1080p jest 60fps, więc wporzo.

Te 12k zł na upgrade kompa po wakacjach nie wydane w błoto :banderas:

Opublikowano

Gra jest prosta i niezbyt wymagająca nie licząc handicapu. Ot taka tam popierdółka.

Ok, wyślij mi wyzwanie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.