Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale niektórzy mają dupościsk z DriveClubem. Prawda jest taka, że jakbyście zobaczyli trasę w deszczu na 50 calach w full hd to zamknęlibyście gęby i zrozumieli, że ta gra pod względem oprawy rządzi. Gejmplej też ma zacny. W tej chwil nr 1 na PS4.

jarać się wyścigami w 30 fps

30 fps

trzydzieści klatek na sekundę

w wyścigach

gdzie są elementarne zasady higieny w tym wszystkim?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Aj tam PGR smigały w 30 fpsach a urywały dupakę ostro. 

Opublikowano

Tę milion drzew na trasach w Norwegii. Chyba zaraz sobie odpale najladniejszego racer na rynku na moim 55 calowym telewizorku.

:banderas:

No bo co innego mógłbyś odpalić?

1314731820178.gif

Oprócz gifa, ofkors

Opublikowano

dominacja to będzie zielona jak wyjdzie mesjasz Halo 5 :kaz: ta gra jest tak dobra  :fsg:  http://www.twitch.tv/mazzeopl

Szkoda, że ta seria jest martwa, zwłaszcza, że jest to najbardziej skillowy fps na konsole (pewnie dla tego Halo nikogo). Wchodzę na twitch, z ciekawości chciałem sprawdzić popularność bety Halo 5. Byłem pewien, że będzie w pierwszej piątce gier, a tam oglądających niemal tyle samo co ponad roczny BF4. Dziś to wygląda tak, Destiny ponad 6tys oglądających, CoD: AW ponad 3tys, CoD: BO 1,5tys, BF4 1,2tyś, H5 1tyś.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Naprawdę życzę tej grze jak najlepiej, niech odniesie jak największy sukces i przekona do siebie jak najwięcej graczy, bo to wyjdzie na dobre WSZYSTKIM graczom, ale te liczby mocno zaskakują i smucą. Widać, że ta seria w obecnych czasach jest kierowana tylko do sytarych fanów, nie ma szans na powtórzenie sukcesu jak za czasów H2/3. Dziś rządzą fps dla inwalidów.

PS. Kolekcja magdy gesller 284 oglądających.

o czym ty mówisz. Jak był niedawno turniej w Halo 2 Anniversary to na streamie było 20-30k ludzi, więcej było tylko na LoLu i Docie 2.

Opublikowano

bartoszek/bluber/borubar itp ty w ogole grales w drivecluba po zmianach i gdy zaczely dzialac serwery czy tylko youtube, metacritic i jechanie dla zasady bo choc kupujesz ps4 dla blodborne to trzeba gnoic ps4 i gry na nia byle boty dawaly plusiki?

nie ma gier arcade z zamknietymi trasami? seria grid, seria dirt, nfs hot pursuit, pro street, ridge racer, juiced2, split second itp itd

a driveclub ma wlasnie najlepsze cechy tych dwoch racerow jakie wymieniles - model jazdy podobny do grida1 i rozwinietego autologa z nfs od criterion

Opublikowano

Kurdę, może i ja się skuszę na tego JedźKluba, tak wszyscy chwalą, a już można wyrwać za niezłego grosza.

Opublikowano

71% na metacritic odpusc sobie, beka z konsoli bez gier 

Opublikowano

Jest potencjał na dobrego indora.

Opublikowano

mocno deszcz odstaje od tego z DC, ale juz wielu pisalo i tez sie z tym zgadzam, ze pobic go bedzie niezmiernie ciezko - tym bardziej ze cars, przyszla forza6 i gt7 beda celowac w 60fps

+ pamiętajmy że to będą jednak symulatory. w DC czy H2 taka pogoda to dodatek do zabawy. nie wyobrażam sobie jeździć sim wyścigu w takich warunkach. co więcej, w takich warunkach wyścig w ogóle by się nie odbył. zwykły deszcz ok ale wciskanie takiej hardcorowej pogody do sim racerów mija się z celem kompletnie.

w tym roku FM6. no to czekamy.

nie wiem co rozumiemy przez hardkorową pogodę, ale zmieniająca warunku jazdy dynamiczna pogoda w postaci śniegu oraz ulewy była już w 2013 w GT6:

https://www.youtube.com/watch?v=7w6YBre42g8

(od 2:10, btw ładne zestawienie deszczu z GT6 i DC )

Opublikowano

od 2.10 masz zestawieniu deszczu z gt6 ktory notabene wyglada jakby auto zara mialo wejsc w nadswietlna z sniegiem na trasie w norwegii w DC

Opublikowano

od 2.10 masz zestawieniu deszczu z gt6 ktory notabene wyglada jakby auto zara mialo wejsc w nadswietlna z sniegiem na trasie w norwegii w DC

to jest jeden z tych postów kiedy Ficuś znów udaje obiektywnego klapka.  :kaz:

edyta w niniejszym poście: od 2:10 widoczny jest gameplay GT6 podczas deszczu. przy okazji na powyższym video można porównac sobie warunki pogodowe pomiędzy GT6 i DC. już lepiej??? 

Opublikowano

ja klapkiem - nigdy, zaraz ujawnie moj gamertag

Opublikowano

Kurdę, może i ja się skuszę na tego JedźKluba, tak wszyscy chwalą, a już można wyrwać za niezłego grosza.

Przeczytałem JedźKazuba. XD

Opublikowano

Mario Kart wyżej od Forzy w kraju gdzie tylko 5 osób ma wiiu :banderas:

Opublikowano

Można powielać wynik w nieskończoność. PPE nie ma tylu userów ile zostało oddanych głosów. 
Nie traktujcie tego poważnie.

Opublikowano

Po takim failu z Driveklapem nie powinno być go w ogóle w nominacjach. :reggie:

Opublikowano

ja klapkiem - nigdy, zaraz ujawnie moj gamertag

:yes2:

adrfkv.gif

Kratos_head.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ale niektórzy mają dupościsk z DriveClubem. Prawda jest taka, że jakbyście zobaczyli trasę w deszczu na 50 calach w full hd to zamknęlibyście gęby i zrozumieli, że ta gra pod względem oprawy rządzi. Gejmplej też ma zacny. W tej chwil nr 1 na PS4.

jarać się wyścigami w 30 fps

30 fps

trzydzieści klatek na sekundę

w wyścigach

gdzie są elementarne zasady higieny w tym wszystkim?

Zagraj pózniej ocen, wrazenie prędkości masz lepsze niz w Forzie 5

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.