Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

BOOM HEADSHOT :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ale na liście jest właśnie teaser, a on jest only on PS4 <REGGIE>

Opublikowano

uncharted-4_brothers-face-to-face.jpg

(polecam powiększyć)

kontra

2383844-1364860556-5.bmp.jpg

(nie polecam powiększać)

:dog: :dog: :dog:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No mega wygląda ta koszula, brata "drejka"

ps kapitalne porównanie 5 chłopków na ekranie VS 100, takie porównania tylko u Klapów  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

O kur.wa, ale ten Dead Rising brzydki.

Opublikowano

powiększyłem odruchowo i się zrzygałem. 

Opublikowano

Eh, Figaro ty chyba na telefonie tego screena z U4 oglądałeś. Kompresja w tym (i tych na stronie gameinformera) jest tragiczna.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

niesamowite, blacharom nie pójdzie wiesław na core 2 duo, 8800gt i 2gb ramu xDDDDDDDDDDD a przeciez to byla specyfikacja ktora miała gwarantować wysokie detale NA ZAWSZE.

z17221436Q,Znajdz-roznice.jpg

:yao:

Opublikowano

Lem dziwisz się? Przecież to Ubisoft. :D

A Heroes III HD już jest od dawna i mod HD jest całkowicie za darmo.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Lem dziwisz się? Przecież to Ubisoft. :D

A Heroes III HD już jest od dawna i mod HD jest całkowicie za darmo.

Mimo moich nadziei co do wersji na tablety... po specyfikacji PC-towej pewnie H3 będą działać gorzej niż przez VCMI  :reggie:

Opublikowano

Eh, Figaro ty chyba na telefonie tego screena z U4 oglądałeś. Kompresja w tym (i tych na stronie gameinformera) jest tragiczna.

No kompresja jest zła, ale to co dałem, to kompresji w ogóle nie widzę.

Opublikowano

No jest kompresja i to nawet nie tylko jpg ale taka filmikowa, bo obrazki z trailera łapane.

Opublikowano

Zadna kompresja, to po prostu downgrade:

uncharted4.jpg

:kaz:

Opublikowano

To chyba odpowiedni moment na jakieś gify z DriveClub :whistling:

Opublikowano

To chyba odpowiedni moment aby podsumowac nastepne 100 stron CW:

@hav3n

Ta wariacja lepsza [bo moja c'nie] - mozna sobie avatar nawet zrobic

mxCHf7k.png

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

niesamowite, blacharom nie pójdzie wiesław na core 2 duo, 8800gt i 2gb ramu xDDDDDDDDDDD a przeciez to byla specyfikacja ktora miała gwarantować wysokie detale NA ZAWSZE.

Co ty powiesz. No ciekawe. Serio. No.

Opublikowano

PC-owcy jarali się Dzikim Gonem a tutaj się okazuje, że 90% w niego nawet nie zagra na premierę :reggie:

Ale będzie jeszcze większa beka jak się okaże, że  konsolowa wersja to stałe 20 klatek.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

tdLr9ie.gif

Już w marcu <banderas>

Oczywiście ja osobiście w marcu, ale pewnie 2017, conie, heheszky

Opublikowano

zawsze mógłbyś kupić po premierze, aby wesprzeć branżę i postawić z dumą na półce.  :newell:

a w najgorszym wypadku sprzedać po pół roku, kiedy przychody dla wydawców i tak już dawno osiągnęły upragniony poziom. 

Opublikowano

uwaga zmieniam temat i wywołuje #rycerzblachy

któregoś dnia odpaliłem CS Global Offensive na STEM i przypadkiem trafiłem na wykres pokazujący popularność gry. Kiedy cs wychodził pod koniec 2012 roku był ostrym, końskim łajnem. Serio, nikt nie chciał w to grać i ludzie wrócili do Source i 1.6. Fizyka gry kompletnie odbiegała od starych csów i pod wieloma względami była noob friendly.

Gra była bardzo bliska wymarcia bo nawet konsolowy call of duty black ops 2 miał więcej graczy.

Ale coś się zmieniło

09cdbe7e9d.png

widać wyraźnie jak od końcia 2013 roku gra zaczyna zyskiwać na popularności

spytacie się dlaczego?

o to odpowiedź

screenshot.jpg

skiny do broni.

Ale nie żeby one były po prostu do wyboru. Za nimi czają się mikrotransakcje.

Gimbusy rzuciły się bo mogly sobie polatać w końcu z wymarzonym AK pomalowanym na złoto i jeszcze brali hajs od matki żeby je kupować. Niektóre skiny kosztują nawet 20-50 euro :yao:  a te blacharskie półmózgi je kupują. Chociaż część z nich to janusze biznesu i próbują na wymianie skinami zarobić na kości ram i wymianę karty graficznej.

Kiedy więc ktoś ściśnie beke z konsolowca bo ten kupił dlc z 3 misjami za 20 dolców to pamiętajcie, że blacharska podrasa ze STEM płaci tyle za malowanie awupy :newell:

drugi Yano, "nie wiem, ale sie wypowiem, a co, powiem im!"

skiny lataja w obiegu z pomoca aukcji, zakladow bukmacherskich, jak i losowania skrzynek. klucz do nich moze i kosztuje 2 euro, ale wypasc ci moze kosa, ktore mozna opylic za pare TYSIECY dolarow. i nie. nie kupuja ich gimbusy. kupuja je idioci. no ale to to samo heh. grunt w tym ze to rynek kolekcjonerski. ZADNA konsolowa marka nie ma takiego wsparcia jak CS u Valve'a. GO przeszedl spory lifting i wlasnie wygryza LoL'a z najwiekszych turniejow na swiecie. na ktorych nie gra sie ani w halo, ani w cod'a.

dla ukazania jakim jestes konsolowym peasantem opisze ci sytuacje mojego dobrego kumpla, ktory kupil sobie skin do AWP za 17 euro. to duzo. ale obstawia mecze, z czego wyciaga po kilka euro z kazdego, przez co ten skin zwrocil mu sie juz z 5 razy, a dzieki czemu ma w co grac i nie musi nic robic, tylko obstawiac pewniaki. skoro nazywasz gojanuszem biznesu, to jak nazwac plankton ktory na konsolach robil zrzute w 5na DLC za 70zl. aa no tak. dirty console gaming peasants  :sorcerer:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

dla ukazania jakim jestes konsolowym peasantem opisze ci sytuacje mojego dobrego kumpla, ktory kupil sobie skin do AWP za 17 euro. to duzo. ale obstawia mecze, z czego wyciaga po kilka euro z kazdego, przez co ten skin zwrocil mu sie juz z 5 razy, a dzieki czemu ma w co grac i nie musi nic robic, tylko obstawiac pewniaki. skoro nazywasz gojanuszem biznesu, to jak nazwac plankton ktory na konsolach robil zrzute w 5na DLC za 70zl. aa no tak. dirty console gaming peasants  :sorcerer:

jako janusz gejmingu poproszę o rozwinięcie bo nie kumam. 

w jaki sposób skin do AWP za 17 ojro pozwolił mu lepiej obstawiać mecze? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.