Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

BOOM HEADSHOT :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ale na liście jest właśnie teaser, a on jest only on PS4 <REGGIE>

Opublikowano

uncharted-4_brothers-face-to-face.jpg

(polecam powiększyć)

kontra

2383844-1364860556-5.bmp.jpg

(nie polecam powiększać)

:dog: :dog: :dog:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No mega wygląda ta koszula, brata "drejka"

ps kapitalne porównanie 5 chłopków na ekranie VS 100, takie porównania tylko u Klapów  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

O kur.wa, ale ten Dead Rising brzydki.

Opublikowano

powiększyłem odruchowo i się zrzygałem. 

Opublikowano

Eh, Figaro ty chyba na telefonie tego screena z U4 oglądałeś. Kompresja w tym (i tych na stronie gameinformera) jest tragiczna.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

niesamowite, blacharom nie pójdzie wiesław na core 2 duo, 8800gt i 2gb ramu xDDDDDDDDDDD a przeciez to byla specyfikacja ktora miała gwarantować wysokie detale NA ZAWSZE.

z17221436Q,Znajdz-roznice.jpg

:yao:

Opublikowano

Lem dziwisz się? Przecież to Ubisoft. :D

A Heroes III HD już jest od dawna i mod HD jest całkowicie za darmo.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Lem dziwisz się? Przecież to Ubisoft. :D

A Heroes III HD już jest od dawna i mod HD jest całkowicie za darmo.

Mimo moich nadziei co do wersji na tablety... po specyfikacji PC-towej pewnie H3 będą działać gorzej niż przez VCMI  :reggie:

Opublikowano

Eh, Figaro ty chyba na telefonie tego screena z U4 oglądałeś. Kompresja w tym (i tych na stronie gameinformera) jest tragiczna.

No kompresja jest zła, ale to co dałem, to kompresji w ogóle nie widzę.

Opublikowano

No jest kompresja i to nawet nie tylko jpg ale taka filmikowa, bo obrazki z trailera łapane.

Opublikowano

Zadna kompresja, to po prostu downgrade:

uncharted4.jpg

:kaz:

Opublikowano

To chyba odpowiedni moment na jakieś gify z DriveClub :whistling:

Opublikowano

To chyba odpowiedni moment aby podsumowac nastepne 100 stron CW:

@hav3n

Ta wariacja lepsza [bo moja c'nie] - mozna sobie avatar nawet zrobic

mxCHf7k.png

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

niesamowite, blacharom nie pójdzie wiesław na core 2 duo, 8800gt i 2gb ramu xDDDDDDDDDDD a przeciez to byla specyfikacja ktora miała gwarantować wysokie detale NA ZAWSZE.

Co ty powiesz. No ciekawe. Serio. No.

Opublikowano

PC-owcy jarali się Dzikim Gonem a tutaj się okazuje, że 90% w niego nawet nie zagra na premierę :reggie:

Ale będzie jeszcze większa beka jak się okaże, że  konsolowa wersja to stałe 20 klatek.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

tdLr9ie.gif

Już w marcu <banderas>

Oczywiście ja osobiście w marcu, ale pewnie 2017, conie, heheszky

Opublikowano

zawsze mógłbyś kupić po premierze, aby wesprzeć branżę i postawić z dumą na półce.  :newell:

a w najgorszym wypadku sprzedać po pół roku, kiedy przychody dla wydawców i tak już dawno osiągnęły upragniony poziom. 

Opublikowano

uwaga zmieniam temat i wywołuje #rycerzblachy

któregoś dnia odpaliłem CS Global Offensive na STEM i przypadkiem trafiłem na wykres pokazujący popularność gry. Kiedy cs wychodził pod koniec 2012 roku był ostrym, końskim łajnem. Serio, nikt nie chciał w to grać i ludzie wrócili do Source i 1.6. Fizyka gry kompletnie odbiegała od starych csów i pod wieloma względami była noob friendly.

Gra była bardzo bliska wymarcia bo nawet konsolowy call of duty black ops 2 miał więcej graczy.

Ale coś się zmieniło

09cdbe7e9d.png

widać wyraźnie jak od końcia 2013 roku gra zaczyna zyskiwać na popularności

spytacie się dlaczego?

o to odpowiedź

screenshot.jpg

skiny do broni.

Ale nie żeby one były po prostu do wyboru. Za nimi czają się mikrotransakcje.

Gimbusy rzuciły się bo mogly sobie polatać w końcu z wymarzonym AK pomalowanym na złoto i jeszcze brali hajs od matki żeby je kupować. Niektóre skiny kosztują nawet 20-50 euro :yao:  a te blacharskie półmózgi je kupują. Chociaż część z nich to janusze biznesu i próbują na wymianie skinami zarobić na kości ram i wymianę karty graficznej.

Kiedy więc ktoś ściśnie beke z konsolowca bo ten kupił dlc z 3 misjami za 20 dolców to pamiętajcie, że blacharska podrasa ze STEM płaci tyle za malowanie awupy :newell:

drugi Yano, "nie wiem, ale sie wypowiem, a co, powiem im!"

skiny lataja w obiegu z pomoca aukcji, zakladow bukmacherskich, jak i losowania skrzynek. klucz do nich moze i kosztuje 2 euro, ale wypasc ci moze kosa, ktore mozna opylic za pare TYSIECY dolarow. i nie. nie kupuja ich gimbusy. kupuja je idioci. no ale to to samo heh. grunt w tym ze to rynek kolekcjonerski. ZADNA konsolowa marka nie ma takiego wsparcia jak CS u Valve'a. GO przeszedl spory lifting i wlasnie wygryza LoL'a z najwiekszych turniejow na swiecie. na ktorych nie gra sie ani w halo, ani w cod'a.

dla ukazania jakim jestes konsolowym peasantem opisze ci sytuacje mojego dobrego kumpla, ktory kupil sobie skin do AWP za 17 euro. to duzo. ale obstawia mecze, z czego wyciaga po kilka euro z kazdego, przez co ten skin zwrocil mu sie juz z 5 razy, a dzieki czemu ma w co grac i nie musi nic robic, tylko obstawiac pewniaki. skoro nazywasz gojanuszem biznesu, to jak nazwac plankton ktory na konsolach robil zrzute w 5na DLC za 70zl. aa no tak. dirty console gaming peasants  :sorcerer:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

dla ukazania jakim jestes konsolowym peasantem opisze ci sytuacje mojego dobrego kumpla, ktory kupil sobie skin do AWP za 17 euro. to duzo. ale obstawia mecze, z czego wyciaga po kilka euro z kazdego, przez co ten skin zwrocil mu sie juz z 5 razy, a dzieki czemu ma w co grac i nie musi nic robic, tylko obstawiac pewniaki. skoro nazywasz gojanuszem biznesu, to jak nazwac plankton ktory na konsolach robil zrzute w 5na DLC za 70zl. aa no tak. dirty console gaming peasants  :sorcerer:

jako janusz gejmingu poproszę o rozwinięcie bo nie kumam. 

w jaki sposób skin do AWP za 17 ojro pozwolił mu lepiej obstawiać mecze? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.