Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

i ponad czasowa - nawet za 20lat ona bedzie grywalna i tak samo super co o wielu grach powiedziec nie mozna

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Okami jest dla mnie akurat lepsze od samej Zeldy, Ficuś.

Kopia lepsza od oryginału? Nie sądze :reggie:

Opublikowano

To nie jest czysta kopia - to wybranie najlepszych cech najlepszych rozwiązań, wzbogacenie ich o świetny system walki, wspaniałą stylistykę i techniki malowania. Dlatego Okami pozostanie prawdziwym unikatem w swojej kategorii. :fsg:

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano
wzbogacenie ich o świetny system walki,

System walki był najwyżej dobry. Moim zdaniem nie mieli zbytnio na niego pomysłu w Okami i dla mnie byłoby najlepiej usunąć ten element.

Opublikowano

Nie żeby w Zeldach był bardziej rozbudowany...

Bo nie był.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

10858034_417217501758831_703297014968221

1525612_414020578745190_8829550862379113

Tylko Sony, tylko PlayStation. :banderas:

Opublikowano

A tak SCEP odwiedza zwycięzców konkursu, gdzie była do wygrania limitowana edycja PS4.

1610857_10152719565273473_34024434087118

To się nazywa marketing, a xbox polska co tam? Keymarek mistrz marketingu coś słabo działa, ale jaki marketing taka konsola.

Opublikowano

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2015/2/gabe-newell-niepewny-podanej-przez-rockstar-daty-premiery-gta-v#fp=ksgame

Nie tak dawno informowaliśmy o obawach graczy związanych z brakiem oficjalnych wymagań sprzętowych GTA V na PC, które miały być podane jeszcze w zeszłym roku. Jest to o tyle niepokojące, że gra ma ukazać się za nieco ponad 2 tygodnie - 27 stycznia.

O ile Rockstar wciąż uznaje tę datę za wiążącą, to nie wierzą w nią chociażby pracownicy Valve to w sklepie Valve, na karcie swojej gry, pisze co innego. Na Steamie w ciągu ostatnich dni już dwukrotnie zmieniła się informacja o premierze. Najpierw z 27 stycznia na "wkrótce", a później na "początek 2015".

Wiele wskazuje więc na to, że w tym miesiącu w GTA V na PC możemy nie zagrać. Może chociaż poznamy wymagania, które sami próbowaliśmy "wywróżyć". Nie byliśmy optymistyczni w naszych założeniach.

Widać gdzie Rockstar ma rynek PC , i chyba bardzo nie chcą tej gry wydać, po tym jak pod wpływem alkoholu zapewnie ogłosili port na komputry. Blaszkom pozostaje dalej czekać pod stołem, karmiąc się chudym drobiem i kaszą skalaną kickstarterem.

Opublikowano

Przecież każdy normalny gracz juz ograł tą grę, tylko małoletni złodzieje i bezrobotni odliczają dni do premiery wersji na pc.

Opublikowano

PS Polska z tą Kingą, to zrobiło marketingowy interes życia. Najlepsze jest to, że kobita autentycznie się nadaje do tego co robi - świetnie wygląda i potrafi rozmawiać, jest też dosyć autoironiczna i świadoma tego jak mogą ją odbierać hejterzy w internetach. PAmiętam jak jeszcze niedawno widziałem ją biegającą z numerkami obok klatek. Nieźle, nieźle. 

Opublikowano

PAmiętam jak jeszcze niedawno widziałem ją biegającą z numerkami obok klatek. Nieźle, nieźle. 

Dalej biega :)

Opublikowano

PAmiętam jak jeszcze niedawno widziałem ją biegającą z numerkami obok klatek. Nieźle, nieźle. 

Dalej biega :)

myślałem, że PSP ma ją na wyłączność hehe, no to ogarnięta laska

Opublikowano

Ten grubas jest z ta laską? :(

W końcu wygrał limitowana edycję PS4  :kaz:

Opublikowano

Boty dzisiaj przechodzą samych siebie. Beka z Sony, bo brzydka gra na PC. Beka z Sony, bo siedziba developera niezależnego. Beka z Sony, bo Bastion. Co będzie następne?

Beka z Ciebie, że się brandzlujesz do DriveCluba, bo myślałeś, że Mikołaj przyniesie PS4 pod choinkę, a tu psikus. :kaz:

Mendrek wkleił info o GTA V, które jest nieprawdziwe. Od samego początku wrzucenia gry na steam jest Early 2015.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Boty dzisiaj przechodzą samych siebie. Beka z Sony, bo brzydka gra na PC. Beka z Sony, bo siedziba developera niezależnego. Beka z Sony, bo Bastion. Co będzie następne?

Beka z Ciebie, że się brandzlujesz do DriveCluba, bo myślałeś, że Mikołaj przyniesie PS4 pod choinkę, a tu psikus. :kaz:

Napisał 1wszy złodziej forum PSXE. Suteq czeka która konsola pierwsza będzie złamana, to będzie największy system seller.

Opublikowano

Bo ściągnąłem JEDNĄ grę od Ubi? Idź może spotkaj się ze ścianą, przysłużysz się światu. :kaz:

Opublikowano

Nazywać gry z końcówki lat 90. samograjami i to na Dreamcasta :facepalmz:

#justsonythings

Co to za odwracanie kota ogonem? Przecież to boty od dawna każdą grę w której jest QTE, jest za dużo fabuły i dialogów, za to nie ma pifpaf multi nazywają samograjami. Jakby Shenmue miało premierę dziś na PS4 to byście pluli tak jak na inne świetne gry odbiegające od strzelankowych napierdalanek (wystarczy przypomnieć blubera, który Brothers: A Tale of Two Sons nazywał samograjem, albo bluzgi innych fanów pifpafów na gry od Telltale, które pełnymi garściami czerpią z Shenmue, o ostatniej krucjacie nastoletnich botów przeciwko japońskim grom nie wspominając). Shenmue było wypełnione QTE i według standardów botów było 'samograjem', dzięki czemu w oczach prawdziwych, dorosłych graczy było grą znakomitą.

Aha Shenmue ogrywałem jak tylko pojawiła się w zasięgu (import musiał iść), średnia wieku bota z tego forum wynosiła wtedy 4 lata (nie zapominajmy że jak Dreamcast rządził, boty grały dopiero na Pegasusie, o reszcie konsol nie mając pojęcia - to prawdziwy przykład z tego forum). Różnica generacji między dorosłymi graczami a botami jest jeszcze większa niż między PS4, a Xone.

Opublikowano

VITA MEANS LIFE

Ale ale przecież Vita has no games?

A na serio to cieszy fakt,że sprzęcik chociaż w JP dostaje ciągle nowe tytuły. Zawsze jest nadzieja,że choć część trafi na zachodnie rynki.

Opublikowano

Observer #nicebullshit

może napisz jeszcze, że jest tyle sam qte co w HR.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

A tak SCEP odwiedza zwycięzców konkursu, gdzie była do wygrania limitowana edycja PS4.

1610857_10152719565273473_34024434087118

To się nazywa marketing, a xbox polska co tam? Keymarek mistrz marketingu coś słabo działa, ale jaki marketing taka konsola.

Koles ma nawet swoja wlasna figure w domu, niezly krejzol :D

Opublikowano

Mysle ze nie tym sie kierowal kiedy zobaczyl statuetke buddy :kaz:

W ogole Shenmue tu obrazaja a Ty o jakas figurke sie tylko dowalasz? Ja wiem ze koniec z CW no ale sa granice c'nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.