Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wy tu się obrzucacie gównem, a ja zasiadam do oglądania

https://www.youtube.com/watch?v=aIi9Yna5JK4

:obama:

Jakieś dwa lata temu przechodziłem FireRed na pożyczonym od kumpla GBA. Ofc z tą ogromną nakładką podświetlającą ekran. :D

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

przez kilka minut zastanawiałem się co odpisać, ale chyba najlepiej będzie odpowiedzieć: xD 

Avatar, Dystrykt, Elizjum lepszy design niż Halo? xD 

Opublikowano

10858034_417217501758831_703297014968221

1525612_414020578745190_8829550862379113

Tylko Sony, tylko PlayStation. :banderas:

O jezu, ale bym ją... dahsjadhsajhadas! rozłożył na łopatki w jakiejś grze

Opublikowano

Kinga

Opublikowano

przez kilka minut zastanawiałem się co odpisać, ale chyba najlepiej będzie odpowiedzieć: xD 

XDDDDDDDDD

d9_still_05.jpeg

-4cb401a4-38b9-4c8b-8517-7e01f8708d47.jp

thanator_by_darkangels777-d31eke0.jpg

Rozumiesz że inspiracja =/= zrzynanie całości?  :newell:

Opublikowano

Kinga jest za(pipi)ista, Sony zrobiło z nią świetny myk. 

A Microsoft tak daje dupy z marketingiem i działaniami w Polsce, że to już przechodzi przez granice absurdu. Stoją niedouczone typy w sklepach i próbują za wszelką cenę zwrócić Twoją uwagę, ale w końcu i tak mają to w (pipi)e i biegają po całym sklepie. Jeszcze ten Keymaker...

Reklam prawie nie ma, nic się tu nie dzieje, jak ten Xone ma zaistnieć w naszym kraju ;(

Opublikowano

XDDDDDDDDD

Rozumiesz że inspiracja =/= zrzynanie całości?  :newell:

halo_4_gameinformer_concept_art_5.jpgforerunner610.jpgHalo_4_Concept_Art_AJ_Trahan_08b.jpg

Halo to jedna z niewielu ostoi dobrego art designu sci-fi, który jeszcze nie rozmył się w tej przeciętności współczesnych trendów. Natomiast design z tych wszystkich wymienionych przykładów jest tak oryginalny, że można by wymieszać poszczególne elementy kreacji z różnych filmów, a nikt nie zauważyłby różnicy 

Opublikowano

1525612_414020578745190_8829550862379113

Tylko Sony, tylko PlayStation. :banderas:

Gdzie te 55 cali jak na Baronów przystało? :kaz:

Opublikowano

Ja już wolę brak ambasadorów i reklam w tv, za to niższe ceny gier.

SCEP zapłaciło tej aktorce z Na Wspólnej 40tyś za kilka dni nagrań do Beyonda a potem mieliśmy wzrost ceny sugerowanej do 279zł.

Sony takie chętne na wydawanie kasy na promocje bo i tak ją odzyskają od klapków kupujących gry.

Opublikowano

dla mnie ważne jest, że praktycznie 90-95% osób które miałem na friendliście na x360 są aktywni teraz na XONE. No i pełno nowych osób. Nie interesuje mnie popularność konsoli wśród wąsaczy.

Opublikowano

Halo to jedna z niewielu ostoi dobrego art designu sci-fi, który jeszcze nie rozmył się w tej przeciętności współczesnych trendów. Natomiast design z tych wszystkich wymienionych przykładów jest tak oryginalny, że można by wymieszać poszczególne elementy kreacji z różnych filmów, a nikt nie zauważyłby różnicy 

Halo i ostoja dobrego designu. xDDDD Doczytaj w ogóle mój post dokładniej, a zrozumiesz że n.t. art designu lokacji, nie powiedziałem złego słowa, bo faktycznie jest bardzo dobry (a przynajmniej na artach);

Nie no gunplay i art design leveli ma niezły, tylko modele przeciwników to jakaś gimbaza. 

thel04.jpg

Natomiast design z tych wszystkich wymienionych przykładów jest tak oryginalny, że można by wymieszać poszczególne elementy kreacji z różnych filmów, a nikt nie zauważyłby różnicy 

Wyborny trolling milordzie ociekający kolorami Avatar, mroczny "horrorowy" Predator i mieniący się odmiennymi stylami ras Starcraft to faktycznie jedno i to samo.  :[ 

Opublikowano

Design wszystkiego w Halo 3 zamiata mass effecta pod ziemie.

:empathy3:

Opublikowano

dla mnie ważne jest, że praktycznie 90-95% osób które miałem na friendliście na x360 są aktywni teraz na XONE. No i pełno nowych osób. Nie interesuje mnie popularność konsoli wśród wąsaczy.

bo u Ciebie 90% to fani HALO, cala reszta pocina obecnie w multiplatformy na PS4.

Opublikowano

Podobno Mass Effect ma mieć premierę NAJPIERW na Xbox One.

Uuu...

Opublikowano

Podobno Mass Effect ma mieć premierę NAJPIERW na Xbox One.

Uuu...

Czyżby powtórka z rozrywki...

Opublikowano

Dzisiaj dzwonili do mnie z SCEP w sprawie wygranej PS4 20th z zaproszeniem do siedziby Playstation w Warszawie, ale jako ze jestem z pomorza to odmówiłem #januszpolak

Generalnie chcieli wreczyc jeszcze jakis drobny upominek ale mam nadzieje ze go mi wysla wraz z konsola #januszpolaknazawsze

Sony na zawsze w moim sercu

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

Mazzeo jeszcze żyje w czasach x360 i wmawia sobie, ze xbon cieszy się taką samą popularnością.

Otóż drogi bocie, xbon w Polsce tak jak i 90% krajach Europy, nie istnieje, bo każdy ma wy(pipi)ane na ten technologicznym złom.

Tak w ogóle, to kiedy wychodzi jakiś eks na to guwno rozmazane? Chyba najbliższa premiera, to Kalimba. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.