Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wy tu się obrzucacie gównem, a ja zasiadam do oglądania

https://www.youtube.com/watch?v=aIi9Yna5JK4

:obama:

Jakieś dwa lata temu przechodziłem FireRed na pożyczonym od kumpla GBA. Ofc z tą ogromną nakładką podświetlającą ekran. :D

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

przez kilka minut zastanawiałem się co odpisać, ale chyba najlepiej będzie odpowiedzieć: xD 

Avatar, Dystrykt, Elizjum lepszy design niż Halo? xD 

Opublikowano

10858034_417217501758831_703297014968221

1525612_414020578745190_8829550862379113

Tylko Sony, tylko PlayStation. :banderas:

O jezu, ale bym ją... dahsjadhsajhadas! rozłożył na łopatki w jakiejś grze

Opublikowano

Kinga

Opublikowano

przez kilka minut zastanawiałem się co odpisać, ale chyba najlepiej będzie odpowiedzieć: xD 

XDDDDDDDDD

d9_still_05.jpeg

-4cb401a4-38b9-4c8b-8517-7e01f8708d47.jp

thanator_by_darkangels777-d31eke0.jpg

Rozumiesz że inspiracja =/= zrzynanie całości?  :newell:

Opublikowano

Kinga jest za(pipi)ista, Sony zrobiło z nią świetny myk. 

A Microsoft tak daje dupy z marketingiem i działaniami w Polsce, że to już przechodzi przez granice absurdu. Stoją niedouczone typy w sklepach i próbują za wszelką cenę zwrócić Twoją uwagę, ale w końcu i tak mają to w (pipi)e i biegają po całym sklepie. Jeszcze ten Keymaker...

Reklam prawie nie ma, nic się tu nie dzieje, jak ten Xone ma zaistnieć w naszym kraju ;(

Opublikowano

XDDDDDDDDD

Rozumiesz że inspiracja =/= zrzynanie całości?  :newell:

halo_4_gameinformer_concept_art_5.jpgforerunner610.jpgHalo_4_Concept_Art_AJ_Trahan_08b.jpg

Halo to jedna z niewielu ostoi dobrego art designu sci-fi, który jeszcze nie rozmył się w tej przeciętności współczesnych trendów. Natomiast design z tych wszystkich wymienionych przykładów jest tak oryginalny, że można by wymieszać poszczególne elementy kreacji z różnych filmów, a nikt nie zauważyłby różnicy 

Opublikowano

1525612_414020578745190_8829550862379113

Tylko Sony, tylko PlayStation. :banderas:

Gdzie te 55 cali jak na Baronów przystało? :kaz:

Opublikowano

Ja już wolę brak ambasadorów i reklam w tv, za to niższe ceny gier.

SCEP zapłaciło tej aktorce z Na Wspólnej 40tyś za kilka dni nagrań do Beyonda a potem mieliśmy wzrost ceny sugerowanej do 279zł.

Sony takie chętne na wydawanie kasy na promocje bo i tak ją odzyskają od klapków kupujących gry.

Opublikowano

dla mnie ważne jest, że praktycznie 90-95% osób które miałem na friendliście na x360 są aktywni teraz na XONE. No i pełno nowych osób. Nie interesuje mnie popularność konsoli wśród wąsaczy.

Opublikowano

Halo to jedna z niewielu ostoi dobrego art designu sci-fi, który jeszcze nie rozmył się w tej przeciętności współczesnych trendów. Natomiast design z tych wszystkich wymienionych przykładów jest tak oryginalny, że można by wymieszać poszczególne elementy kreacji z różnych filmów, a nikt nie zauważyłby różnicy 

Halo i ostoja dobrego designu. xDDDD Doczytaj w ogóle mój post dokładniej, a zrozumiesz że n.t. art designu lokacji, nie powiedziałem złego słowa, bo faktycznie jest bardzo dobry (a przynajmniej na artach);

Nie no gunplay i art design leveli ma niezły, tylko modele przeciwników to jakaś gimbaza. 

thel04.jpg

Natomiast design z tych wszystkich wymienionych przykładów jest tak oryginalny, że można by wymieszać poszczególne elementy kreacji z różnych filmów, a nikt nie zauważyłby różnicy 

Wyborny trolling milordzie ociekający kolorami Avatar, mroczny "horrorowy" Predator i mieniący się odmiennymi stylami ras Starcraft to faktycznie jedno i to samo.  :[ 

Opublikowano

Design wszystkiego w Halo 3 zamiata mass effecta pod ziemie.

:empathy3:

Opublikowano

dla mnie ważne jest, że praktycznie 90-95% osób które miałem na friendliście na x360 są aktywni teraz na XONE. No i pełno nowych osób. Nie interesuje mnie popularność konsoli wśród wąsaczy.

bo u Ciebie 90% to fani HALO, cala reszta pocina obecnie w multiplatformy na PS4.

Opublikowano

Podobno Mass Effect ma mieć premierę NAJPIERW na Xbox One.

Uuu...

Opublikowano

Podobno Mass Effect ma mieć premierę NAJPIERW na Xbox One.

Uuu...

Czyżby powtórka z rozrywki...

Opublikowano

Dzisiaj dzwonili do mnie z SCEP w sprawie wygranej PS4 20th z zaproszeniem do siedziby Playstation w Warszawie, ale jako ze jestem z pomorza to odmówiłem #januszpolak

Generalnie chcieli wreczyc jeszcze jakis drobny upominek ale mam nadzieje ze go mi wysla wraz z konsola #januszpolaknazawsze

Sony na zawsze w moim sercu

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

Mazzeo jeszcze żyje w czasach x360 i wmawia sobie, ze xbon cieszy się taką samą popularnością.

Otóż drogi bocie, xbon w Polsce tak jak i 90% krajach Europy, nie istnieje, bo każdy ma wy(pipi)ane na ten technologicznym złom.

Tak w ogóle, to kiedy wychodzi jakiś eks na to guwno rozmazane? Chyba najbliższa premiera, to Kalimba. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.