Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:frog: Ten framerate.

Naprawdę nie ma stabilnych nawet 30 fpsów?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Skoro 71/100 to świetna szpila to strach pomyśleć jak nazwiesz grę 90/100. :kaz:

Tak btw, w końcu może się zajmiesz synem, a nie tylko drajwsraka. :dog:

Ja gram w inna gre niz ta na premierę wiec nie wiem o co ci chodzi, idź sobie odreagować oglądając co nowego w sieci do ściągnięcia sie pojawiło bo słabiutkie prowo.
Opublikowano

na 360 tez nie ma. najlepsza wersja to ta z wii u. 

Opublikowano

Opublikowano

EDIT: Velius sekundę szybszy.

:frog:

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Pecet u mnie został jedynie do symulatorów wyścigowych. Uwielbiam rywalizację na najwyższym poziomie i walkę fair-play.

Dzięki PC, mam okazję rywalizować z kierowcami wyścigowymi z reala, na torach skanowanych laserowo, w 30 osobowym gridzie i to w 120 klatkach na sekundę.

Takie rzeczy tylko na PC, tylko w iRacing.

Za cenę takiego sprzętu złożyłbyś auto do kjsow.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gierki w cenie poleconego priorytetowego, kto by chciał męczyć się ze sprzedażą tego :reggie:

Ty bardziej, jak gierki leżą na Stemie nieruszone :reggie:

niezainstalowane, stan kolekcjonerski

Opublikowano

Serio kogos zaskoczyl rozmiar 65GB? Na ps4 i xbox one gta v ma prawie 45 gb. Cod AW na pc to 55GB.  Pytanie tez ile z tych 65GB trzeba bedzie pobrac.

Opublikowano

boze jaka beka z tego xboxa

kupilem jakis czas temu mp 3 na to guwno,ale nie spodziewalem sie ze w korytarzówce uświadcze 2 płyt

żenada

Opublikowano

Serio kogos zaskoczyl rozmiar 65GB? Na ps4 i xbox one gta v ma prawie 45 gb. Cod AW na pc to 55GB.  Pytanie tez ile z tych 65GB trzeba bedzie pobrac.

W dodatku w tym już będą dodatki multi oraz tak szumnie zapowiadane napady.

Opublikowano

Pecet u mnie został jedynie do symulatorów wyścigowych. Uwielbiam rywalizację na najwyższym poziomie i walkę fair-play.

Dzięki PC, mam okazję rywalizować z kierowcami wyścigowymi z reala, na torach skanowanych laserowo, w 30 osobowym gridzie i to w 120 klatkach na sekundę.

To prawda wydatek spory. Ale wiesz, to było dla mnie coś więcej niż hobby.

Sama kierownica z pedałami Fanatec'a kosztowała mnie 2.5k, ale to  tylko dzięki 50% rabatowi uzyskanemu dzięki uczestnictwu w testach nowego sprzętu Fanatec'a. 

Jak złapiesz bakcyla, wciągniesz się w wirtualne ściganie, to później ciężko z tego wyjść.

Opublikowano

Czyli jak ktos ma slabego neta to sobie nie pogra na pececiku (albo bedzie czekał tydzień az mu sie sciagnie, w sumie co tam tydzien po 1,5roku czekania na pctowa wersje)

Opublikowano

Sama kierownica z pedałami Fanatec'a kosztowała mnie 2.5k, ale to tylko dzięki 50% rabatowi uzyskanemu dzięki uczestnictwu w testach nowego sprzętu Fanatec'a.

Jak złapiesz bakcyla, wciągniesz się w wirtualne ściganie, to później ciężko z tego wyjść.

To prawda, i w jaka gre obecnie rywalizujesz?
Opublikowano

20 klatek w slasherze. Matko...

Opublikowano

Dzisiejszego ranka spadła potężna bomba na bary klapersów w postaci FM6.

Oczywiście już zacząłem czytać o tasiemcu, ale czemu nikt nie przytoczył jednego, dość ważnego faktu:

Jeśli ktoś ma ochotę, to nawet odpalając Forza Motorsport 2 (8 letni gra) to pogra sobie online.

W przypadku Gran Turismo 5 już tego nie zrobi. Sony takie dobre :kaz:

Opublikowano

Zapomniałeś dodać o kasie, którą trzeba ciągle bulić żeby w to grać. No chyba że lubisz jeździć Mazdą.

Prawdziwi kierowcy to są nota bene w GT Academy , które służy Nissanowi do wyławiania talentów i zatrudniania ich jako zawodowych kierowców. I GT Academy jest za darmo.

Prosimy nie naganiać niezdecydowanych na PC , nie skazujcie nikogo na bycie obiektem beki ;)

Opublikowano

Oho, znowu zaczyna się o GT Academy. Już kiedyś Mendrek został rozniesiony na kawałki, ciekawe czy tym razem też ludzie go zniszczą czy oszczędzą. xD

Opublikowano

Sama kierownica z pedałami Fanatec'a kosztowała mnie 2.5k, ale to tylko dzięki 50% rabatowi uzyskanemu dzięki uczestnictwu w testach nowego sprzętu Fanatec'a.

To prawda, i w jaka gre obecnie rywalizujesz?

trzeba było pójść na odwyk. Kiera wylądowała w szafie. Na starość został padzik i rywalizacja z Driveclub'em  ;)

Edytowane przez iDAK

Opublikowano

Hehe :-) przyznasz jednak ze rywalizacja w DC to obecnie najwyższy konsolowy poziom ever?

Opublikowano

Wiecie że na GOLu jakiś taboreciarz parę dni temu założył się z kimś o swój komputer wart gdzieś 5k że GTA V wyjdzie w terminie? teraz się wypiera xD

blacharz = ladacznica bez honoru :cool:

Opublikowano

Wiecie że na GOLu jakiś taboreciarz parę dni temu założył się z kimś o swój komputer wart gdzieś 5k że GTA V wyjdzie w terminie? teraz się wypiera xD

blacharz = ladacznica bez honoru :cool:

Powaga?

XD

Daj linka, łączny sie bracia w bece z taboretów

Opublikowano

Hehe :-) przyznasz jednak ze rywalizacja w DC to obecnie najwyższy konsolowy poziom ever?

No jak zobaczyłem wasze czasy i porównałem z moimi, to sie załamałem. Ale wiesz facet, ja całe życie na kierze byłem nauczony, a teraz muszę za karę na padzie :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.