Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:frog: Ten framerate.

Naprawdę nie ma stabilnych nawet 30 fpsów?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Skoro 71/100 to świetna szpila to strach pomyśleć jak nazwiesz grę 90/100. :kaz:

Tak btw, w końcu może się zajmiesz synem, a nie tylko drajwsraka. :dog:

Ja gram w inna gre niz ta na premierę wiec nie wiem o co ci chodzi, idź sobie odreagować oglądając co nowego w sieci do ściągnięcia sie pojawiło bo słabiutkie prowo.
Opublikowano

na 360 tez nie ma. najlepsza wersja to ta z wii u. 

Opublikowano

Opublikowano

EDIT: Velius sekundę szybszy.

:frog:

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Pecet u mnie został jedynie do symulatorów wyścigowych. Uwielbiam rywalizację na najwyższym poziomie i walkę fair-play.

Dzięki PC, mam okazję rywalizować z kierowcami wyścigowymi z reala, na torach skanowanych laserowo, w 30 osobowym gridzie i to w 120 klatkach na sekundę.

Takie rzeczy tylko na PC, tylko w iRacing.

Za cenę takiego sprzętu złożyłbyś auto do kjsow.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gierki w cenie poleconego priorytetowego, kto by chciał męczyć się ze sprzedażą tego :reggie:

Ty bardziej, jak gierki leżą na Stemie nieruszone :reggie:

niezainstalowane, stan kolekcjonerski

Opublikowano

Serio kogos zaskoczyl rozmiar 65GB? Na ps4 i xbox one gta v ma prawie 45 gb. Cod AW na pc to 55GB.  Pytanie tez ile z tych 65GB trzeba bedzie pobrac.

Opublikowano

boze jaka beka z tego xboxa

kupilem jakis czas temu mp 3 na to guwno,ale nie spodziewalem sie ze w korytarzówce uświadcze 2 płyt

żenada

Opublikowano

Serio kogos zaskoczyl rozmiar 65GB? Na ps4 i xbox one gta v ma prawie 45 gb. Cod AW na pc to 55GB.  Pytanie tez ile z tych 65GB trzeba bedzie pobrac.

W dodatku w tym już będą dodatki multi oraz tak szumnie zapowiadane napady.

Opublikowano

Pecet u mnie został jedynie do symulatorów wyścigowych. Uwielbiam rywalizację na najwyższym poziomie i walkę fair-play.

Dzięki PC, mam okazję rywalizować z kierowcami wyścigowymi z reala, na torach skanowanych laserowo, w 30 osobowym gridzie i to w 120 klatkach na sekundę.

To prawda wydatek spory. Ale wiesz, to było dla mnie coś więcej niż hobby.

Sama kierownica z pedałami Fanatec'a kosztowała mnie 2.5k, ale to  tylko dzięki 50% rabatowi uzyskanemu dzięki uczestnictwu w testach nowego sprzętu Fanatec'a. 

Jak złapiesz bakcyla, wciągniesz się w wirtualne ściganie, to później ciężko z tego wyjść.

Opublikowano

Czyli jak ktos ma slabego neta to sobie nie pogra na pececiku (albo bedzie czekał tydzień az mu sie sciagnie, w sumie co tam tydzien po 1,5roku czekania na pctowa wersje)

Opublikowano

Sama kierownica z pedałami Fanatec'a kosztowała mnie 2.5k, ale to tylko dzięki 50% rabatowi uzyskanemu dzięki uczestnictwu w testach nowego sprzętu Fanatec'a.

Jak złapiesz bakcyla, wciągniesz się w wirtualne ściganie, to później ciężko z tego wyjść.

To prawda, i w jaka gre obecnie rywalizujesz?
Opublikowano

20 klatek w slasherze. Matko...

Opublikowano

Dzisiejszego ranka spadła potężna bomba na bary klapersów w postaci FM6.

Oczywiście już zacząłem czytać o tasiemcu, ale czemu nikt nie przytoczył jednego, dość ważnego faktu:

Jeśli ktoś ma ochotę, to nawet odpalając Forza Motorsport 2 (8 letni gra) to pogra sobie online.

W przypadku Gran Turismo 5 już tego nie zrobi. Sony takie dobre :kaz:

Opublikowano

Zapomniałeś dodać o kasie, którą trzeba ciągle bulić żeby w to grać. No chyba że lubisz jeździć Mazdą.

Prawdziwi kierowcy to są nota bene w GT Academy , które służy Nissanowi do wyławiania talentów i zatrudniania ich jako zawodowych kierowców. I GT Academy jest za darmo.

Prosimy nie naganiać niezdecydowanych na PC , nie skazujcie nikogo na bycie obiektem beki ;)

Opublikowano

Oho, znowu zaczyna się o GT Academy. Już kiedyś Mendrek został rozniesiony na kawałki, ciekawe czy tym razem też ludzie go zniszczą czy oszczędzą. xD

Opublikowano

Sama kierownica z pedałami Fanatec'a kosztowała mnie 2.5k, ale to tylko dzięki 50% rabatowi uzyskanemu dzięki uczestnictwu w testach nowego sprzętu Fanatec'a.

To prawda, i w jaka gre obecnie rywalizujesz?

trzeba było pójść na odwyk. Kiera wylądowała w szafie. Na starość został padzik i rywalizacja z Driveclub'em  ;)

Edytowane przez iDAK

Opublikowano

Hehe :-) przyznasz jednak ze rywalizacja w DC to obecnie najwyższy konsolowy poziom ever?

Opublikowano

Wiecie że na GOLu jakiś taboreciarz parę dni temu założył się z kimś o swój komputer wart gdzieś 5k że GTA V wyjdzie w terminie? teraz się wypiera xD

blacharz = ladacznica bez honoru :cool:

Opublikowano

Wiecie że na GOLu jakiś taboreciarz parę dni temu założył się z kimś o swój komputer wart gdzieś 5k że GTA V wyjdzie w terminie? teraz się wypiera xD

blacharz = ladacznica bez honoru :cool:

Powaga?

XD

Daj linka, łączny sie bracia w bece z taboretów

Opublikowano

Hehe :-) przyznasz jednak ze rywalizacja w DC to obecnie najwyższy konsolowy poziom ever?

No jak zobaczyłem wasze czasy i porównałem z moimi, to sie załamałem. Ale wiesz facet, ja całe życie na kierze byłem nauczony, a teraz muszę za karę na padzie :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.