Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jezu, remaster Borderlandsów, w dodatku bez pierwszej części. Co za masakra. Tylko czekam na triple pack Mass Effectów, Bioshocków i Batmanów. To kwestia czasu.

Ponad rok minął, a na PS4 najlepszą grą pozostaje remaster :reggie:

Na xbonie najlepsza gra to też remaster.  :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jezu, remaster Borderlandsów, w dodatku bez pierwszej części. Co za masakra.

Już tłumaczę i pytam. Jakby tego remastera nie było 27 marca, to w to miejsce nie byłoby nic. Świat byłby lepszy?

Skoro o drewnie mowa, to chciałem zaprezentować wam jeden z trzech cross-genowych i cross-platformowych "exów" (bo tylko takie na XOne), jaki Łoniak otrzyma do jesieni:

Brzydszego syfu już się na tę konsolę odgrzać nie dało?

dało się. nazywa się hz21 czy jakoś tak.

ze znakiem jakoście sony :kaz:.

Nie ma to jak porównać Free-2-Play wyplute w międzyczasie do "udawanego exa" na XO, z grafą z PS2.

Opublikowano

Nowe dlc do Europa Universalis IV, główna zmiana - wprowadzanie możliwości modyfikowania niektórych parametrów państwa przed rozpoczęciem rozgrywki (np. możliwość wyboru stolicy czy idei narodowych). Cholera, wszystko wskazuje na to, że EUIV coraz bardziej wyrasta na niekanoniczną część serii - niektóre zmiany są wręcz drastycznie przeciwne temu do czego przyzwyczaiła ta seria. Trochę jak z, nie wiem, tekkenem. Ja nie przepadam, ale wiecie, piątka była uznana za najlepszą część serii, nie mieli czego poprawić w szóstce to pododawali jakieś pier.doły.

No ale i tak kiedyś zagram, bo ten cholerny handel zdaje się być ciekawie zrobiony, no i design mapy i interfejsu jest o wiele bardziej przyjazny dla oka.

Ja zaczekam aż wys,rają wszystkie DLC i dopiero wtedy kupię, bo na razie podstawka co i rusz w kuszącej cenie, ale DLC/dodatki dużo zmieniają i granie w golasa z tą świadomością nie jest już takie samo.

Opublikowano

Nie ma w co grać, to w filmiku na 2015 wrzucają gry z 2014 :reggie:

Co za jełop to montował, gdzie Quantum "Fucking" Break? Wyczuwam premierę w 2016.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Co za jełop to montował, gdzie Quantum "Fucking" Break?

Quantum Break 2016, cukiereczku :kiss: . Konkretne obsuwy to znak rozpoznawczy Remedy. No i rozgrywka pełna repetycji (leśna nawalanka w Alan Wake się kłania).

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Nie czaję tego minusa. Bo co? Bo jestem botem? Współczuj mi, jutro Xbox się kończy, a nie minusy rozdajesz :(

Opublikowano

Boty śmiały się z Sony, że w swoim filmiku kilka gier z cyfrowej dystrybucji wrzucili. Zawsze to lepsze niż multiplatformy i gry z zeszłego roku xD

Opublikowano

Przy okazji zwracam uwagę na podpis pod Tomb Raiderem - kolejny raz Holiday 2015 :reggie:

Opublikowano

Przy okazji zwracam uwagę na podpis pod Tomb Raiderem - kolejny raz Holiday 2015 :reggie:

Tak, bo kilka tygodni później wyjdzie wersja na PC ;)

Opublikowano

Od początku przecież było Holiday 2015.

Opublikowano

Nowego Tomb Raider prawilne chłopaki z PS4 obok TV ograją sobie na swoich poczciwych X360. Potem wersja definitive na PS4, najpóźniej na jesieni 2016 - w pakiecie lepsza oprawa i wszystkie DLC. :good2:

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Deweloperzy potwierdzili, że ich dzieło zadebiutuje na rynku 11 marca w wersji na Xboksa One oraz komputery osobiste. Edycja na Xboksa 360 jest wciąż w przygotowaniu i trafi na Xbox Live w późniejszym terminie.

Zainteresowani gracze muszą przygotować równowartość 19,99 dolarów (około 76 zł).

Cytując info na PPE.

Miał być tytuł AAA, więc jakim cudem 76 zł? Czyżby rozbili na jakieś paskudne sezony?

Opublikowano

Tak, bo kilka tygodni później wyjdzie wersja na PC ;)

Za rok o tej samej porze pierwszy będziesz się bronił pisząc, że zapowiedź na PS4 była kwestią czasu i każdy się jej spodziewał. No chyba że kolejny raz zmienisz obóz i będziesz kręcił bekę z botów :pawel:

Od początku przecież było Holiday 2015.

To jeszcze raz: przy exach jest ONLY ON XBOX, a przy Tomb Raiderze ONLY ON XBOX HOLIDAY 2015.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Nowe dlc do Europa Universalis IV, główna zmiana - wprowadzanie możliwości modyfikowania niektórych parametrów państwa przed rozpoczęciem rozgrywki (np. możliwość wyboru stolicy czy idei narodowych). Cholera, wszystko wskazuje na to, że EUIV coraz bardziej wyrasta na niekanoniczną część serii - niektóre zmiany są wręcz drastycznie przeciwne temu do czego przyzwyczaiła ta seria. Trochę jak z, nie wiem, tekkenem. Ja nie przepadam, ale wiecie, piątka była uznana za najlepszą część serii, nie mieli czego poprawić w szóstce to pododawali jakieś pier.doły.

No ale i tak kiedyś zagram, bo ten cholerny handel zdaje się być ciekawie zrobiony, no i design mapy i interfejsu jest o wiele bardziej przyjazny dla oka.

Ja zaczekam aż wys,rają wszystkie DLC i dopiero wtedy kupię, bo na razie podstawka co i rusz w kuszącej cenie, ale DLC/dodatki dużo zmieniają i granie w golasa z tą świadomością nie jest już takie samo.

Wezmy zagrajmy kiedys w trojke na multip :pawel:

Opublikowano

Deweloperzy potwierdzili, że ich dzieło zadebiutuje na rynku 11 marca w wersji na Xboksa One oraz komputery osobiste. Edycja na Xboksa 360 jest wciąż w przygotowaniu i trafi na Xbox Live w późniejszym terminie.

Zainteresowani gracze muszą przygotować równowartość 19,99 dolarów (około 76 zł).

Cytując info na PPE.

Miał być tytuł AAA, więc jakim cudem 76 zł? Czyżby rozbili na jakieś paskudne sezony?

Ori to ładny cyfrak na 5 godzin i tyle. Głośno o nim, bo 1) wygląda; 2) to jedna z nielicznych gier na XOne do października 2015.

Opublikowano

Od początku mial byc indyk, tylko ponoc bardzo rozbudowany, przekonamy sie niedlugo co i jak, na pewno nie jest rozbity na sezony.

Opublikowano

Za rok o tej samej porze pierwszy będziesz się bronił pisząc, że zapowiedź na PS4 była kwestią czasu i każdy się jej spodziewał. No chyba że kolejny raz zmienisz obóz i będziesz kręcił bekę z botów :pawel:

To jeszcze raz: przy exach jest ONLY ON XBOX, a przy Tomb Raiderze ONLY ON XBOX HOLIDAY 2015.

Poproś rodziców wreszcie o to PS4 :reggie:

Rise of The Tomb Raider nie wyjdzie na PS4, umowa z Microsoftem przewiduje edycje Xone, X360 i PC - grę wydaje Microsoft Studios.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Rise of The Tomb Raider nie wyjdzie na PS4, umowa z Microsoftem przewiduje edycje Xone, X360 i PC - grę wydaje Microsoft Studios.

To podkreślone się zgadza - HOLIDAY 2015.

Coś, co nie wyszło bezpośrednio ze studiów MS i Nintendo, na PS4 musi się ukazać. Bo tam jest klientela i pieniążki. Największe.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Poproś rodziców wreszcie o to PS4 :reggie:

To jeszcze tylko nowe Mass Effecty na wyłączność dla Xboxa i Sony możemy powiedzieć 

bye.gif

Opublikowano

czyli potwierdzone, że czasowy ex?

Opublikowano

Wyjdzie. Nawet na tym filmiku to pośrednio potwierdzają: Ori w tym samym dniu wychodzi na X0 i PC - na filmiku podpis "Only on xbox one". Przy TR jest dopisek "Holiday 2015". Dodatkowo wrzucili go między multiplatformy z czasową ekskluzywnością na DLC.

Opublikowano

Cytując info na PPE.

Gorzej - będzie za 69,99 zł :(

Opublikowano

Wyjdzie. Nawet na tym filmiku to pośrednio potwierdzają: Ori w tym samym dniu wychodzi na X0 i PC - na filmiku podpis "Only on xbox one". Przy TR jest dopisek "Holiday 2015". Dodatkowo wrzucili go między multiplatformy z czasową ekskluzywnością na DLC.

No dlatego może wyjść na PC, ale nie na PS4. :reggie:

Opublikowano

W ogóle skoro TR ma być cross gen.... No to trochę lipa. :reggie: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.