Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ping bucu, masz za dużo hajsu, za dużo gier, za dużo konsol, za dużo czasu, jesteś w ogóle za duży i weź idź stond!!!11

Nie ma tu miejsca dla takich buców jak Ty.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bluber teraz twierdzi, że grafika ma duże znaczenie(?), bo nie jestem z nim na bieżąco i nie wiem jaki kierunek obrał w tym tygodniu. Pomóżcie to się wtrącę w dyskusję. 

Opublikowano

Bluber teraz twierdzi, że grafika ma duże znaczenie(?), bo nie jestem z nim na bieżąco i nie wiem jaki kierunek obrał w tym tygodniu. Pomóżcie to się wtrącę w dyskusję.

Dziś dla niego DriveClub to symulator.
Opublikowano

ale czemu bo ktoś ma inne zdanie? 

no zwykle masz w zwyczaju yebanie innych bo mają inne zdanie. Napisał, że Bayonetta przereklamowana, Ty uważasz, że GOTY, więc widząc już w tym temacie co nie co czekam na prawilnego plaskacza w twarz z Twojej strony.

No chyba, że teraz Bayonetta to jednak przereklamowana jest, a DriveClub to symulator. Wtedy po prostu zaczekam do przyszłego tygodnia na nowe losowanie poglądów. 

Opublikowano

Driveclub to arcade beka

Opublikowano

jeszcze troche ponad godzinke HYPEEEE

Opublikowano

Driveclub to arcade beka

bardzo nieudolnie próbujesz trolować tego DC, musisz jednak się pogodzić z faktem że nie ma obecnie na rynku lepszej Arcadówki, PGR był dobry i chwała im za to ale odstawmy sentymenty, mamy przed sobą świetny tytuł, było dużo beki z niego, ze sposobu w jaki ta gra się pojawiła, podpisuję się pod każdym złym słowem, ale teraz będę bronił tego tytułu jak lew.

aa, zapomniałem

H1M8FAT.jpg

JFCiOMm.jpg

15947254698_449808583e_o.jpg

16132801421_9b6470191e_o.jpg

NIE DLA PSA KIEŁBASA

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

jeszcze troche ponad godzinke HYPEEEE

A skąd u Ciebie się bierze ten hype?

Czekasz na coś konkretnego? :P

Opublikowano

Korytarz

vpjJO9.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ano to kotlet, który ps3 kupił w 2014 więc wiesz :reggie:

Prawie trafiłeś, przypomnij mi, od kiedy masz Xone i PS4, o których to masz tak dużo zawsze do powiedzenia ?

Dla blacharza, który z PC który dostał na komunię przesiadł się na PS3, gdy poszedł do pracy to może faktycznie być kosmos i wielkie urąganie jemu baronowego statusu społecznego.

Fajna próba zakłamania rzeczywistości, w której to właśnie przeciętny właściciel X360 to ex blaszakowiec (bo tanio, bo piraty, bo strzelanki).

Opublikowano

Nowy trailer Ordera.

:obama:

I ten ból dupy botow, ze taka grafika to na kolejnej konsoli microsyfu.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Szkoda, że pół ekranu będzie zasłonięte pasami. 

Opublikowano

w Residencie też były pasy i nie słychać hejtów

Opublikowano

Korytarz

vpjJO9.gif

Kiedy wchodzi do kina?

Opublikowano

Na X aby osiągnąć taki poziom musieliby zrobic grę w trybie okienkowym. W sumie po dzisiejszej konfie nie zdziwię sie...

Opublikowano

Czy ty porównujesz RE 4 do The Order? xDD

Opublikowano

Ja tylko czekam na oceny, cytaty od specjalistów ze to będzie crap na 6 już przygotowane, będzie dobra beka.

:kaz:

;)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czy ty porównujesz RE 4 do The Order? xDD
Umiesz czytać? Nie porównuje gameplayu, tylko pisze, ze tam też były pasy.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Na X aby osiągnąć taki poziom musieliby zrobic grę w trybie okienkowym. W sumie po dzisiejszej konfie nie zdziwię sie...

Ale w tym właśnie rzecz, że na PS4 ta gra działa w trybie okienkowym :( (TE PASY).

Opublikowano

Yeti, czego ty oczekujesz

To są ludzie którzy myslą zero jedynkowo, jak mogłbym porównać residenta do the order jak ku.rwa nie grałem w The Ordera.

Opublikowano

No ludziom pasy w Residencie nie przeszkadzały, no bo (pipi)a, to dobra gra jest. A The Order... Hehe.

Opublikowano

Masz rację, jaranie się Orderem jest żenujące.

Opublikowano

Exact chodzi o to, że ni ch.uja Driveclub czy PGR nie są klasyfikowane jako arcade racery bo słowa arcade wywodzi się z automatów do gier i tyle. PGR  i Driveclub mają niesymulacyjne modele jazdy plus punkty za drifty itp i to jedyne co łączy ich z mianem gry arcade. 

@Kotlet nie wiem co ma jedno z drugim, mialem na mysli tylko to, że wojna ps3-xbox360 już dawno się skończyła. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.